Merhabalar.Arkadaşlar balık etli bir insan olarak verip verip kilo almaktan yoruluyorum.
15 kilo verdim.Şimdi alma aşamasındayım.Durduramıyorjm kendimi.
Verdiğim sözleri unutuyorum Hatta nasıl vermişim o kadar kiloyu diyorum.
Diyette iken sürekli diyete ara vermenin hayalini kuruyorum.
Aralarda tıkanırcasına yiyorum.Doyduktan sonra acıkmayı bekliyorum.Şişkinliğim artıp açlığım azalınca sinirleniyorum.
Bu kısır döngüden çok yoruldum.
Şimdi yine aldım.Ama eskisi gibi değilim ama şişeceğim diye ödüm kopuyor.Yemek yerken bile Kilo alıyorum,şişiyorum ,alacağım psikolojisi canımı yakıyor,hatta ağlayarak yiyorum.
Tartıda yine kritik noktadayım.
Ağlayarak indim.
Duygusal açlık öı yaşıyorum,diyette mi bir problem var,yaşam şeklim mi sıkıntılı bilmiyorum.Çok korkuyorum .Bıktım bu kısır döngüden.
Çocukluğumdan beri bir dönem kilolu bir dönem zayıfım.Hep böyle .Sabit bir kilom olmadı hiç.
Yemeksiz hayat mümkün mü?Çay şekersiz de lezzetli mi?Buna alışabilir miyim,mümkün mü?
15 kilo verdim.Şimdi alma aşamasındayım.Durduramıyorjm kendimi.
Verdiğim sözleri unutuyorum Hatta nasıl vermişim o kadar kiloyu diyorum.
Diyette iken sürekli diyete ara vermenin hayalini kuruyorum.
Aralarda tıkanırcasına yiyorum.Doyduktan sonra acıkmayı bekliyorum.Şişkinliğim artıp açlığım azalınca sinirleniyorum.
Bu kısır döngüden çok yoruldum.
Şimdi yine aldım.Ama eskisi gibi değilim ama şişeceğim diye ödüm kopuyor.Yemek yerken bile Kilo alıyorum,şişiyorum ,alacağım psikolojisi canımı yakıyor,hatta ağlayarak yiyorum.
Tartıda yine kritik noktadayım.
Ağlayarak indim.
Duygusal açlık öı yaşıyorum,diyette mi bir problem var,yaşam şeklim mi sıkıntılı bilmiyorum.Çok korkuyorum .Bıktım bu kısır döngüden.
Çocukluğumdan beri bir dönem kilolu bir dönem zayıfım.Hep böyle .Sabit bir kilom olmadı hiç.
Yemeksiz hayat mümkün mü?Çay şekersiz de lezzetli mi?Buna alışabilir miyim,mümkün mü?