- 27 Kasım 2015
- 4.757
- 2.183
- 88
- Konu Sahibi alyanak258
-
Ben de çok sınırlenır hırslanırsam ağlaırm mesela .
Telefonumu bozmustu yanlisikla tamamen. Ona bile aglamistim ben. Bazen ileriyi dusunuyorum kendimde ve agliyorum.
18 yasinda dunya gercekten cok korkunc gorunur.Canım bende senin gibi çok vicdanliyim ama insan çok yıpranıyor zamanla. Daha 18 yaşındayım. Daha şimdiden kalbimi falan zorluyor herşey.
Ben de mi samuray oluyum abla.18 yasinda dunya gercekten cok korkunc gorunur.
Yas aldikca korkularinizin sebebini anlarsiniz.
Ancak, korkuya neden olan seyler hep oradadir gitmez.
O zaman yapilacak tek sey, icinizdeki hassasiyeti korumak icin bir sistem gelistirmektir.
Bazi uzak dogu savas sanatlari bu konuda mukemmel bir egitim verir.
Japonya'da Samuray subaylari bir yandan kilic tekmikleri ogrenirken
diger yandan meditasyonla ic hassasiyetlerini korumayi ogrenirlar.
18 yasinda dunya gercekten cok korkunc gorunur.
Yas aldikca korkularinizin sebebini anlarsiniz.
Ancak, korkuya neden olan seyler hep oradadir gitmez.
O zaman yapilacak tek sey, icinizdeki hassasiyeti korumak icin bir sistem gelistirmektir.
Bazi uzak dogu savas sanatlari bu konuda mukemmel bir egitim verir.
Japonya'da Samuray subaylari bir yandan kilic tekmikleri ogrenirken
diger yandan meditasyonla ic hassasiyetlerini korumayi ogrenirlar.
Olur. Insan yakin gecmise bakarsa zaten insanligin yurekler acisi halini her yerde gorup uzuntuden mahvolabilir.İnsan yaşamadığı yillarca aklina dahi gelmeyen deprem için ağlar mi tum gece ? ya gittim annem babam uyuduk . soruyorlar diyemiyorum ki iki yaşimda hiç haberimin bile olmadigi deprem için agliyorum .
Herkes o teknikleri ogrenebilir. Hatta cocuk ve yaslilar icin bile cok tavsiye ediyorlar.Ben de mi samuray oluyum abla.
Olur. Insan yakin gecmise bakarsa zaten insanligin yurekler acisi halini her yerde gorup uzuntuden mahvolabilir.
Bence bu duyguyu pozitif bir enerjiye ceviriseniz kendini daha iyi hissedersiniz.
Mesela o depremi yasamis ve zor durumda olan bir insana yardim etmek gibi.
Aglayacak kadar kotu hissettiginizde su egzersizi yapin. Kolay gorunur ama hic de kolay degildir.Ben de mi samuray oluyum abla.
Aglayacak kadar kotu hissettiginizde su egzersizi yapin. Kolay gorunur ama hic de kolay degildir.
Hayati kontrol altina aldiginiz hissedersiniz.
Bi sandalyeyi acik pencere onune koyun ve nefes alip verin. Soyle:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yor-yardim-kizlar.870568/page-4#post-43238364
aciklamasi
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yor-yardim-kizlar.870568/page-4#post-43238409
Sen de Judo veya Taek Wando ogren bence! Ustune atlayan veletleri soyle Matrix usulu sav bak ne "cool" olur o zaman!!!Bende aglarim. Yuzum konusunda cok hassasim kardeslerimle arada kavga ediyoruz yuzume tirnagi yada bisey gelince hemen aglayabiliyorum. Ve bogazimda agri oluyor tutunca mi artik bilemem ama normal galiba kadiniz biz duygusaliz iste.
Cok normal. Biz kadinlar icin. Hormonlarimiz bizim hayatimizi yonledirir bazi zamanlarda. Tum gun de gider hafta da!Teşekkürler deneyeceğim . Ama mesela bır ağlıyorum tum gun bıttı benım ıcın en cok bu sıkıyo canımı.
Cok normal. Biz kadinlar icin. Hormonlarimiz bizim hayatimizi yonledirir bazi zamanlarda. Tum gun de gider hafta da!
Ama iste yukaridaki nefes teknigini bir saat uygulayabilirseniz tum gun degil en fazla bir saatiniz gider. Aglama isteginiz azalir . Buna %50-60 civari garanti verebilirim.
Evet cok ilgisi var.Bunu kesınlıkle deneyeceğim , acaba aıleyle ılgısı olabılır mı kı dıyorum halanda oyledır babannem falan her şeye aglarız bız .
Evet cok ilgis va.
Insanlar stresle degisik sekilde basa cikar.
Bir kismi ogrenilmis davranistir. Yani biz cocukken insnalrin olaylara verdigi tepkiyi beynimize programlariz, o olay karsinda ayni tepkiyi gosteririz.
Bir kismi da alitsal. Anne veya babadan gecen genler, stres karsisinda belli bir acizyet tepkisi verebilir.
Bir kismi da bizim degistirebildigimiz tepkiler. Bunlar iyi veya negatif yonde olabilr. Mesela cok duygusal olmayan bir aileden gelen, duygusal olmayan bir insan travma gecirince duygusallasabilir. Ya da tersi olabilir. Cok duygusal insan cektigi acidan soguklasabilir.
Siz kontrol alabildiginiz kismi kontrol altina alin bu nefes yontemiyle, o bile cok iy hissettirecektir.
Nasıl geliştireceğiz bu sıste mı ?
O zaman kendinizi baskalarina yardim edecek herhangi bir aktiviteye gonullu verin. Depremzade degil ama mesela bir cocugun odevine yardim edip onun notlarini yukseltmek, okuma yazma bilmeyen bir hanima alfabe ogretmek, cocugundna uzak kalmis yasli hanima skype kullanmayi ogretmek gibi.Etrafımda hıç yok . Neden uzuldum bu kadar bılmıyorum kendıme ezıyet gıbı ertesı gun aksama kadar hıc bır sey yıyemedım bıle .
O zaman kendinizi baskalarina yardim edecek herhangi bir aktiviteye gonullu verin. Depremzade degil ama mesela bir cocugun odevine yardim edip onun notlarini yukseltmek, okuma yazma bilmeyen bir hanima alfabe ogretmek, cocugundna uzak kalmis yasli hanima skype kullanmayi ogretmek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?