duygusuzluğa isyan :((

Bence sende çevrimiçi takıl tatlım.
Hem bekle bekle nereye kadar? Hem yazıcak mı yazmycak mı görmüş olursun.
Böyle bekleyerek sadece daha çok merak edersin hepsi bu.
Veya iyi geceler mesajı at. Hani tek ona atıyomuş gibi değilde, sıradan bi mesaj

evet artık msne girsem iyi olcak:))

bencede arama sorma üstüne düşme duygularını belli etme
merak ettim bakalım ne zaman buluşalım diyecek

öfff şansa bak bu sefer de o çıkmış.. akşam da misafirleri gelcekti işin yoksa bekle dur(
yalnız şunu farkettim kızlar ben bu çocuktan baya hoşlanmışım sanki heyecanıma bakarsak:)))

o ilk zamanlardaki heyecanın yeri çok başka ya

öfff şansa bak bu sefer de o çıkmış.. akşam da misafirleri gelcekti işin yoksa bekle dur(
yalnız şunu farkettim kızlar ben bu çocuktan baya hoşlanmışım sanki heyecanıma bakarsak:)))

o ilk zamanlardaki heyecanın yeri çok başka ya

bak böyle yapma işte. sen değil asıl o seni beklesin msn başında o seni merak etsin göremeyince, görüşmemiz güzel geçmişti ama ortada yok acaba benden hoşlanmadı mı ki desin, o emin olamasın senin duygularından, sen değil. duygularını şu etapta hele hiç gösterme.sempatik güleryüzlü tavrını koru, ama sakın ondan hoşlandığını belli etme. o zaman onun içindeki elde etme çabası sönecektir. erkekler böyle ne yazık ki..

çoooook haklısın canım:)) zaten ikizler burcuymuş ve bu burç özellikle gizemli bayanlardan hoşlanıyomuş:))
ben de inanılmaz açıksözlü böyle her bişeyini anlatan bi tipim nasıl olcak hiç bilmiyorum:))

bak sakın daha ilk günden bütün hayatını adamın önüne serme. bütün gizemi yok edersin. bir kitapta okumuştum, çok az öz konuşacaksın ilk görüşmelerde diyor. o seni konuşturmak için daha çok istek duyacak. merak edecek. hatta diyor ki bak çok gülmüştüm o öneriye; otururken bir an sessizleşin ve gözleriniz uzaklara dalsın. o tabi size hemen ne düşündün diye soracaktır. siz hiç ona bakmadan cevap verin, hafif gizem katarak "hiiiç.." deyin. o sırada akşam saçınızı yıkamanız gerektiğini bile düşünüyor olabilirsiniz ama çaktırmayın

tabii, kelin merhemi olsa başına sürer, o da ayrı

Son düzenleme:

okurken gülümsedim..
buluştuğunuz kişi görüşmenizin sebebinin farkındamıydı?.siz birliktelik içindeki geleceğinizi düşünerek buluştunuz ya o? eğer görüşme sebebinizin bilincinde değilse arkadaş olarak hal hatır sorma amaçlı msj atmanızda bir sorun yok.ama durumun farkında ise bekleyin,zamana bırakın..
bahsettiğiniz nezaket kuralı birçok bayanın beklentisidir ama bunun nezaket davranışı olduğunu bilen erkek sayısıda bir okadar azdır..Allah hakkınızda hayırlı olanı versin..

bence ikimiz de buluşma amacının yeni bir ilişki olduğunu biliyorduk:) ama ciddiyetlerimiz arasında elbette fark olabilir..
yani anlaşamazsak kanka oluruz tarzı bir buluşma değildi ki bu bana çok komik geliyo:))
inşallah hayırlısı olur tabi.. onca saçma şeyi yaşadıktan sonra artık huzura ihtiyacım var cidden..

bir dahaki sefere randevu için arayacaktır bence, madem kendılıgınden öyle demiş, sonuçta klişe bir 'görüşürüz.' dememiş, beklemede kal

yaşadığım birşeyi anlatıyım
bende biriyle tanştım ilk buluşmamız gayet güzeldi ayrılırken tekrar görüşelim akşam ders çıkışı buluşalm falan diye baya bi israr etti.benimde o gün işim vardı yarın görüşelim çıkışta müsait değilim dedim tamam dedi herşey güzeldi.sonra adamdan ses seda çıkmadı. nedeniyse seni üzerim oldu

valla herşey bekliyorum artık bu erkeklerden ben

evet işte ben de bundan korkuyorum((

kızlaaaar yazdı biraz önce msnden:))
misafirleri varmış fazla konuşamadık ama neyse artık:))
gelişmeleri aktarırım...

off kızlar ya çok sinirim bozuldu(
öyle normal havadan sudan konuştuk sanırım misafirlerden dolayı pek yazamıyodu tlfdan girmişti yine..
muhabbet bi tıkandı sanki yazmadı bi süre ben de bekledim yazmadım..
sonra bi baktım ki çıkmış msnden bişey demeden ((
ve tam bunu yazarken tekrar oturum açtı şu an.. bişey söylerse yazarım...

Gizemli birine benziyor :)
En sevmedigim sey de; bir insanin goz mesafesinden uzaksa eger o an nelerle ugrastigini belli etmemesi. Yani bir isi varsa pardon su an su ilse mesgulum falan demesi lazim. Oyle pat diye de msn den cikilir mi canim:)
Bence sen bu insani iyice tanimaya calis. Yani kotu bir insan olmayabilir ama biraz odun olabilir... Malum bizim Turk erkekleri odunlukta en bas siralarda yer aliyorlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…