duygusuzluğa isyan :((

off kızlar ya çok sinirim bozuldu:((
öyle normal havadan sudan konuştuk sanırım misafirlerden dolayı pek yazamıyodu tlfdan girmişti yine..
muhabbet bi tıkandı sanki yazmadı bi süre ben de bekledim yazmadım..
sonra bi baktım ki çıkmış msnden bişey demeden :(((
ve tam bunu yazarken tekrar oturum açtı şu an.. bişey söylerse yazarım...

nedense bu çocuktan sana bir hayır gelmeyecek gibi hissettim bunları okuyunca. senin heyecanın ve ilgin sanki onda yok gibi. umarım yanılırım..

sanırım misafirlerden kurtulduktan sonra tekrar bana döndü ve konuştuk..
konuşmamız ilk izlenimlerimiz üzerineydi fiziksel olarak beni beğenmiş fln.. fakat sanki konuşmamız pek bir fiziksel özelliklerden gitti yani şahsen ben rahatsız oldum biraz.. yani anlıyorum adam 32 yaşına gelmiş ilk buluşmada tabiki fiziksel beğeniler ortaya çıkar ama bana biraz fazla geldi..
ayrıca konuşma içerisinde 2. buluşmadan hiç bahsetmedi.. tamam sıcak konuştuk ama yine de bişey demesi gerekmez miydi?
ve ayrıca zaman zaman iletilerinin hızının düşmesi bende başkasıyla da konuşuyor olabileceği şüphesini uyandırdı:((
belkide günahını alıyorum ama şu erkeklere hiç güvenim kalmamış napim:((
doğrusu bu çocuk işiyle tipiyle zevkleriyle hatta spor merakımızla ve çaldığı enstrümanla bile tam aradığım tip ama gelin görün ki hiç güven vermiyor:(( hayırlısı bakalım....

Eger sizden gercekten hoslandiysa zaten gorusmek isteyecektir. Hoslanmadiysa da bunu direkt soylemek herkes icin kolay olmayabilir, belki kirmaktan korkmustur ve ya laf olsun diye birseyler yapariz yine diye bulusmayi bitirmistir. Tam tersi de olabilir,bunu ogrenmenin tek yolu zamana birakip gormek. Tek yapacaginiz sey uzerine dusmemek,ve bulusma teklifini ondan beklemek. Msnde olmaniz da sart degil bence, telefon diye birsey var,isteyen adam arar sorar. Akisina birakin,baska seylere odaklanmaya calisin.

Selam bu konu ıle ılgılı degıl bu bılıyorum ama arkadaslar sıteyı kullanmayı tam anlamıyla bılmıyorum.
2007'den bu yana devam eden arada ıyı arada kotu gıden bır ılıskımız var. Temmuz ayıydı ve bız bununla bır konu yuzunden tartıstık. ılgısızlık dıye adlandırıyorum ben bunu.ona gore her gun mesajlasma vs tarzı şeyler şartlar değil.bende halıyle her gun onunla bır sekılde gorusmek ıstıyorum telefonda ya da mesajla falan. Bu yuzden ıyıce ıpler koptu ve 1 aya yakın bır sure kadar ne aradı ne sordu.aynı sekılde bende arayıp,sormadım.sonra ben restı cektım.ayrılmak ıstıyorsun ve bende bu kararına saygı duyuyorum tarzında. Sonra tabı kı ufak ufak arayıp sormalar basladı, mesaj atmalar.neyse... Bır konusmadan sonra dırek 5 senenın verdıgı ve kendı ıstedıgım ıcın ona cıddı anlamda ılk defa bu sekılde bır uyarı da bulundum. Benı eger bır daha gormek ıstıyorsa aılesını alıp aılem ıle tanısması gerektıgını soyledım.cevap falan ılk basta vermedı bu konu ıle ılgılı. Kaldı kı elle tutulur bır sorun yok yanı aramızda. Ona gore benım ısrarcı arayıslarım sormalarımdan rahatsız oldugunu her seferınde dıle getırdı, yarın obur gun evlılıgımızde bunun sorun olabılecegı konusunda endıselerı oldugundan bahsettı.. Ama bunu kendısıne acıkladım her seferınde. Aynı ortamda olmamız halınde arama ve sorma durumunun zaten normal olacagını anlattım. Ama olmadı sanırım. Bayramın 1.gunu bana mesaj attı ve mesajında benı bırakmayacagını, atması gereken adımı ıkımız ıcın attıgını yazmıstı. Aılesı benı bılen ve tanıyan ınsanlar.onlara kalsa su an su dakıka gelıp ısteme,soz,nısan yapacaklar.ama erkek arkadasımın kafasında olusturdugu hedefler ya da ne dersenız deyın var. Ev almak, memur olmak vs vs gıbı. Kı hakkını yıyemem memur oldu okulunu bıtırdı evını aldı.tek ben kaldım bunu da soyledı :) dayısı ıle bu durumu gorusmus. Ve sımdı ıslerın cıddıyete bınme durumları basladı. Bu yakınlarda buyuk ıhtımalle gelecekler. Su an masallah her sey gayet ıyı. Ama yıne de danısmak ıcın sızlere bunu anlattım. Zaman zaman korkularım oluyor, ama hıc bır sekılde bana kotu bır sey yasatmayacagını ıyı gunler gecırecegımızı bılıyorum...

Eger sizden gercekten hoslandiysa zaten gorusmek isteyecektir. Hoslanmadiysa da bunu direkt soylemek herkes icin kolay olmayabilir, belki kirmaktan korkmustur ve ya laf olsun diye birseyler yapariz yine diye bulusmayi bitirmistir. Tam tersi de olabilir,bunu ogrenmenin tek yolu zamana birakip gormek. Tek yapacaginiz sey uzerine dusmemek,ve bulusma teklifini ondan beklemek. Msnde olmaniz da sart degil bence, telefon diye birsey var,isteyen adam arar sorar. Akisina birakin,baska seylere odaklanmaya calisin.

evet benim de garibime giden hiç tlfdan arayıp sormaması...
bence bişeyleri bekliyor ciddileşmeden önce ama neyi bekliyor anlamadım..
en kötü senaryom da bi kız daha var seçim yapamadı :)))

Selam bu konu ıle ılgılı degıl bu bılıyorum ama arkadaslar sıteyı kullanmayı tam anlamıyla bılmıyorum.
2007'den bu yana devam eden arada ıyı arada kotu gıden bır ılıskımız var. Temmuz ayıydı ve bız bununla bır konu yuzunden tartıstık. ılgısızlık dıye adlandırıyorum ben bunu.ona gore her gun mesajlasma vs tarzı şeyler şartlar değil.bende halıyle her gun onunla bır sekılde gorusmek ıstıyorum telefonda ya da mesajla falan. Bu yuzden ıyıce ıpler koptu ve 1 aya yakın bır sure kadar ne aradı ne sordu.aynı sekılde bende arayıp,sormadım.sonra ben restı cektım.ayrılmak ıstıyorsun ve bende bu kararına saygı duyuyorum tarzında. Sonra tabı kı ufak ufak arayıp sormalar basladı, mesaj atmalar.neyse... Bır konusmadan sonra dırek 5 senenın verdıgı ve kendı ıstedıgım ıcın ona cıddı anlamda ılk defa bu sekılde bır uyarı da bulundum. Benı eger bır daha gormek ıstıyorsa aılesını alıp aılem ıle tanısması gerektıgını soyledım.cevap falan ılk basta vermedı bu konu ıle ılgılı. Kaldı kı elle tutulur bır sorun yok yanı aramızda. Ona gore benım ısrarcı arayıslarım sormalarımdan rahatsız oldugunu her seferınde dıle getırdı, yarın obur gun evlılıgımızde bunun sorun olabılecegı konusunda endıselerı oldugundan bahsettı.. Ama bunu kendısıne acıkladım her seferınde. Aynı ortamda olmamız halınde arama ve sorma durumunun zaten normal olacagını anlattım. Ama olmadı sanırım. Bayramın 1.gunu bana mesaj attı ve mesajında benı bırakmayacagını, atması gereken adımı ıkımız ıcın attıgını yazmıstı. Aılesı benı bılen ve tanıyan ınsanlar.onlara kalsa su an su dakıka gelıp ısteme,soz,nısan yapacaklar.ama erkek arkadasımın kafasında olusturdugu hedefler ya da ne dersenız deyın var. Ev almak, memur olmak vs vs gıbı. Kı hakkını yıyemem memur oldu okulunu bıtırdı evını aldı.tek ben kaldım bunu da soyledı :) dayısı ıle bu durumu gorusmus. Ve sımdı ıslerın cıddıyete bınme durumları basladı. Bu yakınlarda buyuk ıhtımalle gelecekler. Su an masallah her sey gayet ıyı. Ama yıne de danısmak ıcın sızlere bunu anlattım. Zaman zaman korkularım oluyor, ama hıc bır sekılde bana kotu bır sey yasatmayacagını ıyı gunler gecırecegımızı bılıyorum...

canım bunu bir derdim var sayfasının en üstünde solda olan yeni konu aç kısmından yazman gerekiyor:)))
şimdi benim konum dağılır bu yorumun burda kalırsa:)))

evet benim de garibime giden hiç tlfdan arayıp sormaması...
bence bişeyleri bekliyor ciddileşmeden önce ama neyi bekliyor anlamadım..
en kötü senaryom da bi kız daha var seçim yapamadı :)))

Hersey zamanla belli olur,rahat olun :) bulunmaz hint kumasi degil heralde bu adam, tamam hoslanmissiniz ama hoslanacaginiz son kisi o degil ya..istemezse kendi kaybeder ve ya hayirli degildir,kendi kendinize bu telkinlere bulunun ise yarardi bende :)

sanırım misafirlerden kurtulduktan sonra tekrar bana döndü ve konuştuk..
konuşmamız ilk izlenimlerimiz üzerineydi fiziksel olarak beni beğenmiş fln.. fakat sanki konuşmamız pek bir fiziksel özelliklerden gitti yani şahsen ben rahatsız oldum biraz.. yani anlıyorum adam 32 yaşına gelmiş ilk buluşmada tabiki fiziksel beğeniler ortaya çıkar ama bana biraz fazla geldi..
ayrıca konuşma içerisinde 2. buluşmadan hiç bahsetmedi.. tamam sıcak konuştuk ama yine de bişey demesi gerekmez miydi?
ve ayrıca zaman zaman iletilerinin hızının düşmesi bende başkasıyla da konuşuyor olabileceği şüphesini uyandırdı:((
belkide günahını alıyorum ama şu erkeklere hiç güvenim kalmamış napim:((
doğrusu bu çocuk işiyle tipiyle zevkleriyle hatta spor merakımızla ve çaldığı enstrümanla bile tam aradığım tip ama gelin görün ki hiç güven vermiyor:(( hayırlısı bakalım....

Valla arkadasim ilk izlenimler bizi yaniltmaz genelde dogru sinyaller verirler. Bu adamda birseyler eksik sanki duygusallik bakimindan yani.
Erkekler kac yasinda olursa olsun kadinlarda ilk aradiklari fiziksel guzellik ne yazik ki:))
Bence acele etmeden emin adimlarla ilerle hemen kesip atma.
Hareketlerini tavirlarini izle. Etkilenmissin ama duygularina fazla kapilmamaya calis.
Bir yerde mutlaka bir acigini yakalarsin. O acik su an goz ardi edebilirsin belki ama ilerde buyuk sorun yasatabilir iliskinizde.

arkadaşlar dün neredeyse msne hiç giremedim ve dolayısıyla çocukla hiç karşılaşmadık..
o da sağolsun numaram olmasına rağmen ne aradı ne msj attı..
hani Allah biliyo bişey olsun isterdim ama demekki çocuğun gönlü yok.. o zaman da yapcak bişi yok:(((

Hepsinin canı cehenneme !!!!!!
Bak benimde yarın buluşmam var ama ne yer ne saat belli ! Saat kaç oldu hala birşey yokk!
Hepsi gebersin inşş :43:

Sende sakın arayayım deme sakın.. Değerini bu pislikler için sakın düşürme değmez ! Değmiyorrrr :19:

Hepsinin canı cehenneme !!!!!!
Bak benimde yarın buluşmam var ama ne yer ne saat belli ! Saat kaç oldu hala birşey yokk!
Hepsi gebersin inşş :43:

Sende sakın arayayım deme sakın.. Değerini bu pislikler için sakın düşürme değmez ! Değmiyorrrr :19:

yok canım aramam ne arıcam uyuzu.. bence benim gibi 2-3 kişiyle konuşuyor zaten...
ego tatmini bunların ki başka bişi değil...

Son düzenleme:
evet bu erkeklerin duygusuzluğuna bir kez daha isyan ediyorum:((
ne msne girdi uyuz ne aradı ne sordu...derdi başkaymış demek ki.. baktı ki olmıcak ne uğraşcam dedi..
üzülmek istemiyorum bu tip erkekler için ama yine de insan kırılıyor işte..

kızlar az önce bana msnden yazdı nasılsın fln diye..
ben de normal iyiyim sen fln dedim.. biraz konuştuktan sonra perş günü görüşelim mi dedi:))
ben de daha perşembeye çok var konuşuruz dedim:))
sizce normal gideyim mi yoksa erteleyim mi napsam acaba bi akıl verin lütfen:))

kızlar az önce bana msnden yazdı nasılsın fln diye..
ben de normal iyiyim sen fln dedim.. biraz konuştuktan sonra perş günü görüşelim mi dedi:))
ben de daha perşembeye çok var konuşuruz dedim:))
sizce normal gideyim mi yoksa erteleyim mi napsam acaba bi akıl verin lütfen:))

son zamanlarda okuyoruz surda.bu erkek milletine fazla yuz vermemek gerekiyor.
hem yazmiyor,aramiyor,sormuyor adam,e hadi persembe goruselim.
cevabin hos olmus bence:1:
yerinde olsam ertelerdim,olacagi varsa zaten olur.
cok heveslisi gibi olma. azicik pesinden kossun bence
eminim icin gidiyordur ama tut kendini bence, hadi bakalim takipcinim bakalim ne olacak. hayirlisi:))))
bu arada kac yasindasin? :6:

son zamanlarda okuyoruz surda.bu erkek milletine fazla yuz vermemek gerekiyor.
hem yazmiyor,aramiyor,sormuyor adam,e hadi persembe goruselim.
cevabin hos olmus bence:1:
yerinde olsam ertelerdim,olacagi varsa zaten olur.
cok heveslisi gibi olma. azicik pesinden kossun bence
eminim icin gidiyordur ama tut kendini bence, hadi bakalim takipcinim bakalim ne olacak. hayirlisi:))))
bu arada kac yasindasin? :6:

27 canım:)).........

merhaba kızlar:))
gelişme oldukça size yazıyorum böyle..
sözde dün arıcaktı bugün de buluşcaktık beyfendiyle.. dün aramadı bugün görüşüyoruz di mi diye msj attı bi de msj yani aramıyo bile..
ben de sinirlendim bugün yoğunum dün arasaydın ayarlardım buluşurduk dedim.. bi de evinde film fln seyredebilirmişiz istersem.. bunu da görünce iyice soğudum.. beyfendi aramıyo bile ama evine çok rahat davet ediyo.. sonra pzr olsun pzrtsi olsun dedi ben de konuşuruz diye salladım.. ama çok bozuldum.. hoşlanmıştım bu çocuktan ama anlaşılan iş çıkmıcak:((

merhaba kızlar:))
gelişme oldukça size yazıyorum böyle..
sözde dün arıcaktı bugün de buluşcaktık beyfendiyle.. dün aramadı bugün görüşüyoruz di mi diye msj attı bi de msj yani aramıyo bile..
ben de sinirlendim bugün yoğunum dün arasaydın ayarlardım buluşurduk dedim.. bi de evinde film fln seyredebilirmişiz istersem.. bunu da görünce iyice soğudum.. beyfendi aramıyo bile ama evine çok rahat davet ediyo.. sonra pzr olsun pzrtsi olsun dedi ben de konuşuruz diye salladım.. ama çok bozuldum.. hoşlanmıştım bu çocuktan ama anlaşılan iş çıkmıcak:((

Ya canım benim anladığım bu kişinin niyeti iyi değil. Yaşı olmuş 32 ve konuşmalarda fiziksel özellikler demiş. Evine davet etmiş. İlgisiz işine gelince arayan bir tip. Kesinlikle uzaklaş bu adam amacı başka. Ben bir hayır görmüyorum işin açıkçası. Belki seni cool tavırları etkiledi ama salla gitsin.

yaww bu erkeklerin direk evde film izleriz muhabbetini anlamıyorum yaa.. illa film izlemekse niyetin ilk önce sinemaya davet et be eşşek heriifff :47::47:

ohh iyi olmuşş ertelemişsiinnnn :47: aman gülüm sakın gitme evine, bi kere daha görüş bence ama dışarıda tabi ki:34: ona göre kesin karar ver. belli eder elbet niyetini :34:

Back
X