duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

alk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
323
8
96
Nevşehir
bugun eltim ve buyuk kaynımın benim nişanıma 2 gün kala biri aracılığıyla eski erkek arkadasımı aratıp cinsel ilişkiye girip girmediğimi sordurmuşlar..duyunca kendimi tutamadım kendimi okadar sıkmışımki bayılmışım sonradan hareketsiz bi şekilde kalmışım kendime geldiğimde sanki şuurumu kaybetmiştim.. beni istemeye gelmeden öncede kaynım ve yengesi nişanlımla tartışmışlar yapma etme die.ama nişanlım ısrarla beni secmiş..nasip olursa temmuzda düğünüm olucak ama bunları duunca yıkıldım, napacağımı bilemiorum.sussammı konuşsammı bilemedim..uzun zamandırda nişanlım bana kötü davranıodu acaba abisinden ve yengesinden gitgide etkilendidemi böle bana kötü davranmaya başladı bunu düşünür oldum...
şimdide napacağımı bilemiorum..bi yandan kırgınlık bi yandanda öfke var,,,

Ne iğrenc insanlar yaa :S Bir genç kızın arkasından nasıl böyle işler cevrilir, bakirelik raporu isteselermiş valla :S

Tabi ki konuş, bu iğrencliği yüzlerine vur, kendileri aynı şeyi yapmış demek ki seni de sorguluyorlar. Eğer nişanlın onlardan etkileniyorsa da ayrılın, yoksa işiniz zor :S

Delimisin sen Allah aşkına ne susması!

Onlara neymiş geçmişinizden.Hakkınızda en ufacık bir iyi niyet taşımayan insanlara karşı ne susması.Yedi sülalerini ayağa kaldırırdım,duymayan kalmazdı yaptıkları terbiyesizliği.Öncelikle kendi ailene anlat.Onlar mutlaka senin için bir yol çizeceklerdir.

Nişanlından onların ağzından çıkanlarla hareket edecek kadar basiretsizse diyecek pekte birşey kalmamış demektir.

Susmayın ve herkesin gerçek yüzü ortaya çıksın

Biri bana bunun şaka falan olduğunu söylesinn!!

Allah sabır versin sana arkadaşım, olucak şey mi bu?? Hakkaten insan sorgulamadan edemiyor; bu nasıl bir zihniyet nasıl bir anlayış? Resmen hakaret bu ..

Peki eski erkek ark.ınız ne demiş? Yani tepkisi ne olmuş? Nişanlınız ne derece biliyor, noldu sonra..

dikkat edin kendinize, bayılmalar falann..

İnsanı ne hale sokuyorlar ya..

Çok üzüldüm adınıza

Delimisin sen Allah aşkına ne susması!

Onlara neymiş geçmişinizden.Hakkınızda en ufacık bir iyi niyet taşımayan insanlara karşı ne susması.Yedi sülalerini ayağa kaldırırdım,duymayan kalmazdı yaptıkları terbiyesizliği.Öncelikle kendi ailene anlat.Onlar mutlaka senin için bir yol çizeceklerdir.

Nişanlından onların ağzından çıkanlarla hareket edecek kadar basiretsizse diyecek pekte birşey kalmamış demektir.

Susmayın ve herkesin gerçek yüzü ortaya çıksın

Sadece nişanlınızda değil tüm ailesiyle evleniceksiniz . . . Bu insanlar şimdiden aranızı bozmaya başlamış . . Şeytanın aklına gelmicek bir şey yapmışlar . . Bir kez daha düşünün evlenceğin kişi ve ailesi doğru kişilermi !! Ayrıca nişanlının anne babası varsa bu yaptıkları terbiyesizliği onlara söyleyin . . Onlar iyi kişilklere sahipse ağızlarının cevabını verirler . . ssz

Susmayın..

Ve nişanlınızda dahil olmak üzere evleneceğiniz aileyi tekrar sorgulayın!

cok feci birsey bu
baska isleri gücleri yok mu bu insanlarin
ben olsam hadlerini bildirirdim
kendinizi tutarsaniz icinize atarsaniz cok büyür
ilerde daha büyük seyler olarak önünüze gelir
ben hesap sorun derim
bu nasil zihniyet

Son düzenleme:
eğerki zaten nişanlımında haberi varsa ben tam yıkılırım.hiç yerimden kalkamam

Nişanlınızın haberi varsa eğer onların böyle bir şey yaptığından, vay halinize diyorum çünkü çok yanlış bir kişiyle gelecek kurmak üzeresiniz. Böyle bir hadsizlik ender bulunur yani. Arkadaşın dediği gibi, öncelikle ailenize anlatın. Siz de bir ananın, babanın kıymetli bir evladısınız. Size karşı yapılan bu saygısızlığa ne aileniz ne de siz sessiz kalmayın. Yarın öbür gün size canları sıkılınca iftira bile atar böyle insanlar.

yok artık daha neler yaa. terbiyesiz kendini bilmez cahil insanlar. böyle insanlara var ya ne yapsan az gelir. hemen buna tepkini koy terbiyeni bozmadan onların seviyelerine düşmeden ağızlarının payını ver. onlar kim oluyo da böyle bişey yapmayı kendilerinde hak görüyolar. nişanlın da seni koruyup kollayacaksa evlen yok ailesinin terbiyesizliklerine göz yumup seni ezdirecekse sakın evlenme. yoksa çok üzülürsün. şuna bak ya sen de nişanlın da ne duruma düşmüşsünüz. gerçekten tam kaynar kazanlık bi durum. atıcaksın içine kaynayıp kaynayıp paklanacaklar. ohh missss

dünyayı başlarına yık ki bir daha böyle bir terbiyesizlik yapmasınlar.
onlara neymiş hem senin bekaretin.
neyin kafasında bu insanlar yahu.

inanılır gibi değil gerçekten bu olaya sessiz kalmayın hatta onların yüzüne vurun eşinizin yanında, nasıl böyle bir terbiyesizlik yaparsınız diye. hiç üşenmeden eski erkek arkadaşını araştırıp bulup böyle bir soru sordurmalarına inanamıyorum. evlenince hangi yüz le evinize gelecekler merak ettim doğrusu.

eğerki zaten nişanlımında haberi varsa ben tam yıkılırım.hiç yerimden kalkamam

haberi yoksa bile başka şekilde etkileniyor, ona gidip bu hadsizliğin sebebini sor

sacmalıga bak ne hadlerine onların sanki onlar senle evlenecek senin onceki cinsel hayatın ne ilgilendirir onları nisanlının tepki gostermesi gerekiyor bence herseyden once

nişanlın adam gibi adamsa, böyle birşeyi yaptıkları için mevzu çıkartır
eğer senin arkanda durup onlara haddini bildirecek kadar erkek değilse, gün bile kaybetmeden nişanı at, yoluna bak..

Onlara ne ki.Niye araştırıyorlar.
Nişanlınızla aranızda cinsellik bahsi geçti mi?

Niye öğrenmeye çalışıyolar*?

Çok, çok üzücü bir durum...
Bu kişiyle evlenmeyi bir kez daha düşün canım, hatta birden fazla kez düşün... Çünkü bir arkadaşın daha dediği gibi aileler evleniyor, bu iş çocuk oyuncağı değil!
Hakkında hayırlısını diliyorum...

adam nişanlınız bile değilmiş, düpedüz nikahlı kocanız
arkanızda durup, bu rezillik için ortalığı ayağa kaldırmıyorsa, ben cidden ona adam demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…