duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

bence hiç düşünme bile konuyu baştan sona okudum böyle süren bir nişanlılık aynı eve girince zindan olur... yoluna devam et ve merak ediyorum ne oldu neler oldu ????

son durum ne ayrıldınızmı

arkadaşım özel mesaj gönderemiyorum mesj sayım yeterli olmadığı için çok üzüldüm senin için konularına baktım biraz ben de nişanlıyken ve evliliğimin ilk bir yılında o kadar mutsuzdum ki hep kavga ediyorduk sonra nasıl olduysa allah tarafından bi anda eşim çok değişti 2 kere nişanı bozmuştum sonra tekrar barıştık şimdi pişman değilim ama ilkzamanlar kafayı yicektim arkadaşlarım nişanlıyken yeni evliyken ne kadar mutluydu ben hiç öyle olamadım ama sonra dualar ile herşey değişti Rabbim sana da herşeyin hayırlısını nasip etsin inş sana çok sabır versin şuan en çok ihtiyacın olan şey sabırdır ..

diğer açmış olduğun konularına da göz attım
sorun sadece kaynınız ve eşi olsa boşverin dış kapının mandalı geç git derdim
Lafını söyle sonra kapı dışında bırak derdim ama anladığım
kadarıyla siz nişanlınızla hep bir mücadele içindesiniz
Bu durumda işin durumu değişir canım siz birbirinizi çok yıpratmışsınız
Saygı olmadığı zaman sevgide çabuk tükenir
Bu şekildede bir evliliğe adım atmak çok doğru gelmedi bana

Gerçekten pessssssss doğrusu nasıl insanlar varya. Canım birşey nasıl başlarsa öle devam eder lütfen çok ii düşün sonra senin için çok daha zor olabilir. Karar senin tabiki ama baştan sorunlu olacağı belli istersen öncelikle nişanlınla konuşmayı dene

bukadar sorun var.e zaten evliliğin ilk zamanları alışma vss sorunlarınız olacak.bidaha düşün derim.hatta düşünme.

Ne ayip ne cahillik ne kendini bilmezlik sok oldum ya. Benim esim nisanliyken bana boyle birsey yapilmasina musade etseydi ben atardim nisani. Sonucta evlenince mecbur bu insanlarla gorusulecek. Ben her zaman derim kolay guvenmeyen fesatlik arayan her kimmse kendisi oyle oldugu icin herkesde oyle sanip kolay guvenemezler diye..

kesinlikle susma yaptıkları terbiyesizlikleri suratlarına vur ...anlayamadıgım birşey oldu diğer yorumları okuyamadım ama sen erki erkek arkadasınla nasıl iletişime gecmısler ve böyle bir durum oldugunu sen nasıl öğrendin? nişanlının davranısları degısık se hiç uzatma bi kere miden bulandımı sonrası kötü olur

ha bu arada peki kardeşlerininde ilişkiye girip girmediklerini arastırdılar mı acaba ama pardon o erkek ti dimi ne yapasa elini kiri ama kızın ki namus ooo düşman başına

zorla feminist yapıyorlar zorla düşman ettiriyolar kendilerine

Senın adına gercekten cok uzuldum , arkadas zorla kendılerıne dusman ettırıyorlr demıs aynen oyle . merak edıyorum senın ılıskıye gırıp gırmedıgını sormadan once kendı kardeslerıne sormuslarmı ? ne hadlerıne boyle bır konu ıkınız arasında gecer ve kapanır. kımsenın gecmısı kımseyı ılgılendırmez gozonune gelmedıgı sürece. Diyelm ki yasadın bırsey olmayacakmıymıs .? o kadar geri kafalılarki abska hiç bırsey demıyorum sakın oyle bır aıleye gıtme gozden tekrar gecır hepsını ılk basdada nısanlını. cok uzuldum ınsanın gecmısı kendını ılgılendırr. yarın bır gun ılıskıye gırdıgınızde kan gelmezse demekkı sen kız degılsın dıcekler allah askına bır zar ne kdar onemlı olmus bu aıleler ıcın her haltı yıyıpde kızlıgı dursaydı daha mı ıyı olacakdı merak edıyorum. erkegın zarı yok ya o yuzden elının kırı yapar eder ama bı kız kucuk yasa veya buyuk yasda ınanıp hata yaparsa namussuz olur sana da bu yaptırımı uygulatmıslar resmen . eskı erkek arkadasın ne dusunmustur cok merak edıyorum . insanlar ınsan oldugu ıcın sevılmelıdır bırını secerken ilişkiye girip girmedıgıne bakılmıyor gzlerıne bakılıyor ayyy cok sınırlendım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…