duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

ben kendimi tutamam ya ..ağlarım yada suratlarına tükürürüm..napacağımı tam anlamıyla bilmiorum..varlıklarına bile dayanama artık biliorum

resmen agzim acikta kaldi
yuh yani bu kadarda olmaz ya.
onlara neymiski
sen nasil ögrendin tüm bunlari.

Ailenin haberi var mı ? Yapılan büyük terbiyesizlik sakın sineye çekme. Çünkü evlenmeden bunu yapan evlendikten sonra kocana senin hakkında iftira atar allah korusun:26: Bence çok iyi düşün bu evliliği. Böyle insanlardan hayır gelmez.

bugun öğrendim aileme daha açılıp anlatmadım..utanırımda nasıl anlatayım.çok utanırım.onların yerine resmen ben utanıorum

evet nikahlı kocam.nişanlım askerden gelmesine 1 gün kala eltim aramıştı beni nişanlımı ve nişanlımın ailesini bana kötülemişti..şimdi daha ii anlıorum meğersem soğutmak için yapmışş. meğersem birleşmemizi hiç istemmişler bile.halbuki benim yüzüme karşıda çok ii davranıolar

Ay evlisiniz.Yeni gördüm.
Senin değil eşinin söylemesi lazım söylenecekleri..

Bence sen ne ailene ne onun ailesine bir şey söyle. Eşine anlat herşeyi o ne yapacaksa yapsın. Ayıp günah genç kızsın insanın hayatı ile oynanır mı. Bu uğurda cinayet işleniyor. Fazlasıyla edepsizlermiş

bugun öğrendim aileme daha açılıp anlatmadım..utanırımda nasıl anlatayım.çok utanırım.onların yerine resmen ben utanıorum

bu nasıl bir rezillik bu nasıl bir terbiyesizlik bu nasıl bir saygısızlıktır?
hangi cüretle eski erkek arkadaşını arayabilirler?
nişanlın(aslında nikahlı eşin) nasıl olur da buna tepki vermez?

senin utanmanı gerektirecek hiç bir şey yok
ailene bunu olduğu gibi anlat
sen üzüleceğine bırak karşı taraf üzülsün...

yazık bu zihniyete..

aramız kötü bana karşı zaten çok değişti.dünden beridirde konuşmuoruz.dün ağladım dayanamadım kalkıp bana kıyamam ağlama dieceğine ağlama etrafa rezil oluorum dedi..konuşmuoruz zaten..bugun duyuncada kedimi zor frenledim anlatmadım nişanlımada şimdilik

nişanlın adam gibi adamsa, böyle birşeyi yaptıkları için mevzu çıkartır
eğer senin arkanda durup onlara haddini bildirecek kadar erkek değilse, gün bile kaybetmeden nişanı at, yoluna bak..

ÜStelik eşinizz...

Ya nasıl bit tutum sergileyecek çok merak ediyorum :26:

kaç yaşındasınız?

bu arada ben nişanlının haberi olmadan böyle bir şeyin yapılabileceğini zannetmiyorum.
ayrıca eltin ve kaynın eski erkek arkadaşını nerden tanıyorlar?

velhasıl diyelim ki oldu, onları ne ilgilendiriyor?

sinirlerim zıpladı yemin ederim.!

peki eski erkek arkadaşınız ne demiş?

aranızın kötü olması, iyi olması vs fark etmez
ortada sana yapılan çok ciddi boyutlarda bir saygısızlık var
nikahlı kocansa bilecek, yapması gerekeni yapacak
yapamazsa, sen gerekeni o zaman yaparsın

Umarım eşinizin bunlardan hiç haberi yoktur.. Umarımm :26:

Önce nişanlına anlat bu mevzuyu.Yapılan terbiyesizliği duymamışsa hala sen anlat.

Ailendende çekinme.Onlar senin için en doğru kararı vereceklerdir.Utanmadan anlat onlara.

Hem sen niye utanıyorsun ki.Sana bunu yapanlar utansın

arkadaslar hemfikirsiniz anlatmam konusunda ama ben aileme bile utanırım anlatmaya..ilk defa böle bi saygızızlıkla karşı karşıyayım.ben onlara tahammül bile demem biliorum..
nişanlıma anlatayım diorum sizler gibi ama ya bana inamazsa diede korkuorum

pesss artık yaa insanlar bu kadar çirkinleşmeyi nasıl beceri haline getirebilmişler .öyle bilse olsa onlara ne ??? sen nişanlınla aranı iyi tutmaya bak RABBİM öyle bir an getirir ki bütün gerçek tokat gibi çarpar yüzlerine.işin en tuafı ne biliyor musun böyleleri hep istenmeyen gelinin eline düşerler :)

ailene anlatamazsın tamam da; annene de mi anlatamazsın?
o da lisan-ı münasip ile kime söylemesi gerekiyor ise ona söyler.

nişanlın neye inanmayacak onu anlayamadım,
kaynın ve eltinin eski erkek arkadaşını aradığına mı?
yoksa eski erkek arkadaşının verdiği cevaba mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…