duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

hep böyle korkar mısınız nişanlınızdan?

ben size olanı söyleyeyim mi, bu işten nişanlınızın en başından haberi vardı
size de o yüzden soğuk
sizden ayrılmak istemesi vs hepsi bu sebeplerden
arkanızda duracak bir erkeğiniz yok sizin
boş yere kendinizi heba etmeyin de hadlerini bildirin o hadsizlere

Yüzlerine bile bakma.
Anlasınlar ne kadar kızdığını.
Hayret bişey ya

bugun eski erkek arkadasım aradı beni..oda vicdanına yenik düşmüş ve daha fazla bu rezilliğe sessiz kalamamış.oda utanmış bu soru karşısında ve eli elime bile değmedi demiş.bu nasıl rezilce bi sodur demiş..
eski erkek arkadasımı üniden tanıolar.biz çıkarken kaynım ve eltimde okuduğumuz ünivde memurlardı..bizi biliolardı ..ama aramızdaki mesafeyide biliolardı şimdide kalkıp böle bi soruyu çocuğa nasıl yöneltmişler aklım almıo

Sana inanmıyorsa abisine,yengesine sorsun.Haa böyle bir konuda sana inanmıyorsa yolları ayırmanın vakti gelmişte geçiyordur bile.

muhtemelen nişanlının da haberi vardır (keşke olmasa) onun haberi olmadan böyle birşeye kalkışamazlar..

susmanız sadece onlara güç verir,size ne yaparlarsa yapsınlar susacağınızı düşünürler.

ben olsam tüm aileyi kendi ailemde dahil herkesi aynı ortamda buluşturur,tüm ailenin önünde sorarım!!!

tü tü tü tü elin adamı kadar adil insan olamamışlar hiç mi utanmamışlarr pes ya helal olsun ama o cocuğada

hepiniz doğru diosunuz ama ne aileme açıklayacak ve anlatacak nede karşı tarafa böle bişeyin hesabını soracak gücüm var.bugun yeterince yıkıldım.uzun zamandır zaten nişanlımın mücadelesini veriodum..okadar çok yoruldumki ..yalnızca sizlerle paylaşmak isedim içimi dökmek istedim.
hepiniz saolun..

Durumdan eski erkek arkadaşınız biile rahatsız olmuş ve eli elime değmedi demiş, helal olsun. Birde okumuş insanlar, memurlar falan.

Hiç bişe yapmamış oturmuş bunu mu düşünmüşler inanmıyorum!

Çok sinirlendimmm

alk ,
evlilikler sağlam temeller üzerine kurulmazsa en küçük bir depremde çökmeye mahkumdur. anlaşılan o ki nişanlınız bu temelleri atacak bir kişiliğe sahip değil. evlenmeyi aklınızdan bile geçirmeyin derim...

senin o nişanlın(nikahlı kocan) bu durumu bilmiosa ben de esra_m değilim. davranışlarıyla zaten belli etmiş kendini. senin yerinde olsam ortalığı ayağa kaldırırım. bütün herkese rezil ederim onları. annene babana da söyle utanma asıl onlar utansın. bi an önce de boşanma davası aç. nikahlı kocandan sana ne koca olur ne de başka bişey. kendini bilmez namus bekçilerini de rezil etmeden bırakma. ağlama da sakın. bu yaptıkları da yanlarına kar kalmasın onların güçlü ol bu yüzden. o kadar sinirlendim ki şuan elime versen hepsini nişanlın da dahil bi kaşık suda boğarım o derece

ve evet nişanlımdan korkarım çünki defalarca nişanlı olduğumuz halde yarı yolda bırakmıştır beni..beni tutan ise ailem,çevre ve nikah

ve evet nişanlımdan korkarım çünki defalarca nişanlı olduğumuz halde yarı yolda bırakmıştır beni..beni tutan ise ailem,çevre ve nikah

E peki sizi yarıyolda bırakan insanlarla bir ömür aynı yolda nasıl yürüyeceksiniz? Yarın birgün mutsuz olduğunuzda çevrenizin omzunda mı ağlayacaksınız?

Yapmayın bunu kendinize

Anlatmayıp üstünü kapatmak dahamı iyi?

Böyle insanların evlendiğinde bile sana iftira atmaktan kaçınmayacağını bilmeni isterim.

Ama susarsan sende payına düşeni yaşarsın

Ne kadar yanlış..

Bu durum sanırım son noktayı koyar die düşünüyorum. Aileniz bu durumu bilse evli kalmanıza daha fazla müsaade eder miydi? Hiç sanmıyorum.

Lütfen ailenize açın konuyu hemde hemen.

nişanlınız sizce sizinle evlenecek mi?
yani düğün olacak mı?
hiç sanmıyorum
zaten ayrılmaya çalışıyor sizden
belli ki bu ayrılık olacak
bari siz gururunuzu kurtarın

ya eğer nişanlımda biliosa ben içten içe ölürüm,yıkılırım..ya nolur bilmesin..dua edin nolur..

ya eğer nişanlımda biliosa ben içten içe ölürüm,yıkılırım..ya nolur bilmesin..dua edin nolur..

sen onu çok seviyorsun arkadaşım ve bu yüzden bütün gerçeklere gözünü kapatmak istiyorsun.etrafına aldırmaa herkes herşeyi konusur olanıda olmayınıda 2 gün seni konusur 3 . gün başkasına geçer aldırma ailene anlatt karar verdiğinde ,onlar her şeyde arkanda durmuş şimdi neden durmasın ki senin kendine ihityacın var başka hiç br şeye değil. yolda bırakma sırası sende eğer karar vermezsen o seni bırakıcak emin ol

Son düzenleme:
bidefa nişanı atmıştım zorla tekrar geri taktılar nişanı.çevre için..aman çevre ne der die..çaresizce geri aldım.tartışmalarımızdada ne kadar haklıda olsam hep sustum.zaten cvp vermeyede usandım artık..ama bu eltim ve kaynımın durumu beni iice soğuttu..

ay kayınvalide olsa neyse hoş ona bile tahammül edilmez!
ama eltiye ne oluyor?dış kapının dış mandalı...

Nişanlın bilipte susuyorsa diyecek birşey yok ne yazık ki..

Duyduğunda onu kaybetmekten mi korkuyorsun?Yapama Allah aşkına kendini kandırma.

Ailen,çevren senin böyle bir aileye gelin olmanı ister mi?Seni gerçekten sevenlerden bu anlamsız nikahı kimin gözü görür..

Korkma..Ömür boyu canının yanmasındansa kurtar kendini.

Kimse değişmek istemedikce değişmez.Sen değiştirdiğini sanıp ona uyarsın aslında.

Nişanlından bilip susuyorsa topunun köküne kibrit suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…