- 19 Ocak 2011
- 13.027
- 12.856
- 298
arkadaslar hemfikirsiniz anlatmam konusunda ama ben aileme bile utanırım anlatmaya..ilk defa böle bi saygızızlıkla karşı karşıyayım.ben onlara tahammül bile demem biliorum..
nişanlıma anlatayım diorum sizler gibi ama ya bana inamazsa diede korkuorum
evet nikahlı kocam.nişanlım askerden gelmesine 1 gün kala eltim aramıştı beni nişanlımı ve nişanlımın ailesini bana kötülemişti..şimdi daha ii anlıorum meğersem soğutmak için yapmışş. meğersem birleşmemizi hiç istemmişler bile.halbuki benim yüzüme karşıda çok ii davranıolar
bugun eski erkek arkadasım aradı beni..oda vicdanına yenik düşmüş ve daha fazla bu rezilliğe sessiz kalamamış.oda utanmış bu soru karşısında ve eli elime bile değmedi demiş.bu nasıl rezilce bi sodur demiş..
eski erkek arkadasımı üniden tanıolar.biz çıkarken kaynım ve eltimde okuduğumuz ünivde memurlardı..bizi biliolardı ..ama aramızdaki mesafeyide biliolardı şimdide kalkıp böle bi soruyu çocuğa nasıl yöneltmişler aklım almıo
bugun eski erkek arkadasım aradı beni..oda vicdanına yenik düşmüş ve daha fazla bu rezilliğe sessiz kalamamış.oda utanmış bu soru karşısında ve eli elime bile değmedi demiş.bu nasıl rezilce bi sodur demiş..
eski erkek arkadasımı üniden tanıolar.biz çıkarken kaynım ve eltimde okuduğumuz ünivde memurlardı..bizi biliolardı ..ama aramızdaki mesafeyide biliolardı şimdide kalkıp böle bi soruyu çocuğa nasıl yöneltmişler aklım almıo
ve evet nişanlımdan korkarım çünki defalarca nişanlı olduğumuz halde yarı yolda bırakmıştır beni..beni tutan ise ailem,çevre ve nikah
ve evet nişanlımdan korkarım çünki defalarca nişanlı olduğumuz halde yarı yolda bırakmıştır beni..beni tutan ise ailem,çevre ve nikah
ya eğer nişanlımda biliosa ben içten içe ölürüm,yıkılırım..ya nolur bilmesin..dua edin nolur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?