sabah sabah tartıştık yine.bana çok soğuktu ve bana karşıda soğumaya devam edio..bugun annemle konuştum annemde nişanlımla konuştu.eğer anlaşamıosanız yüzüğü gerri verelim dedi.nişalımda bende bi ailemle konuşayım dedi.sonra teli ben elime aldım bana dediki bugun yüzüğü getirip sana geri vericem dedi..çok huzursuz oldum yaa..
daha bundan 2 gün önce seni hala çok seviorum demişti şimdide kendi kendine getirip yüzüğü geri vericem dio...
çok moralim bozuldu..bi insan bukadarmı değişir yaaaaa
sabah sabah tartıştık yine.bana çok soğuktu ve bana karşıda soğumaya devam edio..bugun annemle konuştum annemde nişanlımla konuştu.eğer anlaşamıosanız yüzüğü gerri verelim dedi.nişalımda bende bi ailemle konuşayım dedi.sonra teli ben elime aldım bana dediki bugun yüzüğü getirip sana geri vericem dedi..çok huzursuz oldum yaa..
daha bundan 2 gün önce seni hala çok seviorum demişti şimdide kendi kendine getirip yüzüğü geri vericem dio...
yoo aileme daha açılmadımm..
biz severek evlendik.çünki en başlarda gayet ii,sevecen ve bir dediğimi iki etmezdi bende ii eş dedim ideal eş dedim ve evet dedim..ünide 2 hafta çıkmış ayrılmıştım..sonra ayara 4 yıl girdi tekrar birleştik ve birleşmeenin ardından 6 ay sonra sözlendik sonrada nişan falan..
nişanlım nişandan sonra değişti..atanmasından sonrada iice farklı bi kalıba girdi daha kötü oldu..tartışmalar falanda derken iice koptuk birbirimizden..
beni ailesinin istemediğini tabiki bilmiodum bilseydim evet dermiydim ..bukadar süre uzatırmıydım.hiç yüzüğü takmadan sırtımı dönerdim..
ben okuduklarıma çok şaşırdım gaddarca eleştirilere maruz kalmışsın çok üzüldüm bunu yapanlar da hemsinsler malesef. yorum yapan arkadaşalara tek tek sormicam ama AAAŞŞŞKKK fedakaalığı mücadeleyi hakediyor öyle düşünmeyenler aşık olmamıştır ve mantık evliliği yaparlar genelde. burda benim gördüğüm bir dram var ve herkes birden saldırıya geçmişş şaka gibi. aslında onların kızgınlıkları eşine karşı ama seni de zedelio bence hiç takma ama eşini de arama al bi sakinleştirici sabah akşam uyu. ben de yaşadım evliliğimim ilk haftasında elleriyle anneme bıraktı gitti bitti bu iş boşanıoz dedi ben hiç bişi demedim ama içimde senin gibi kıyametler kopuyordu oturamıom yatamıom su bile içemiodum deli gibi annemin evindeki dolaplara saldırıp babamı kaybettşiğimde eve getirilen sakinleştiriciyi aradım adını bile bilmiyorum halim çok kötüydü arama tarzım bağımlılar gibiyli onlarca ilaç vardı tek tek netten içeriklerini okuyup ilacı buldum 1 hafta ruh gibi ihtiyaçlarım haricinde hep uyudum sonunda o aradı ağladı yalvardı ama sıra bana gelmişti tabii yırttım kendimi onu da rezil ettim(hakaret boyutunda değil).bence senin şuan tek ilacın sakinleştirici evden ayrılma.şuan nerdesin evinde mi annendemi. ben de anneme bıraktığı ilk gün anneme tartıştığımızı söyliyemedim eşimin ank dışına çıkacağını ben bikaç gün burda kalacağımı söledim. o kadar kolay değil söylenmio en balta üzmemek için zaten babam yeni ölmüş acımız taze annem tansiyon şeker hastası bide bunu duyunca kahrolacak die anlatamadım.sonra mecbur öğrendi .allah yardımcın olsun bol bol dua et namaz kıl allaha sığın o herşeyi görüyor
eğer evlenirsen de başından da bir cinsel
birliktelik geçmediyse çok geri kafalılık gibi
görebilirsiniz ama bence çok mantıklı herkez biz gibi düşünmüyor
gerdek gecesinden sonra bekaretini sakla ve eltine görümcene özellikle kaynanana göster
benim anneannemin lafıdır namus konusunda kadın kendini aklayamaz
ama kız aklar. bide işin başka bi yönü var sen bekaretini en azından
kocanın sülalesinden birine göstermediğin zaman ilerde başına kakabiliyorlar
işte senin bişeyini görmedik biz ne olduğunu nereden bilelim diye
valla bu ınsanların nıyetı farklı gbı geldı bana o geceden sonra carsaf gosterse bıle onada bahane bulurlar ınanmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?