duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

bu meseleyi en kısa sürede sonlanırmaslısınız, ailenize utana sıkıla da olsa anlatın, bu rezilliğe asla ama asla göz yummayın.namuz bekçiliği yapmak onların haddine mi düşmüş.ayrıca eşiniz olan nişanlınızla bu şekilde devam etmeyin, kendinize lütfen yazık etmeyin.anlatın ailenize, rahatlayın.çevre tabiiki önemli.ama ayrıldınız diyelim.bir gün konuulur 2 gün konuşulur.3. gün susarlar.ama siz ömür boyu ağlarsınız...eğer suskun kalırsanız onlardan daha suçlu siz olursunuz....hakkınızda hayırlısı........

basta yapilmasi gereken birseydi,siz her nekadar yok bitti etti desenizde aslinda bitirmek istemiyordunuz ama elin oglu öyle degil pat diye tamam dedi...

bence siz en basta hata yaptiniz,olup bitenlere karsi sakinlik adi altinda sustunuz,en son yasadiginiz olayda,size ski ski baglandi sandiniz ama kazin ayagi öyle degil...

hakkinizda hayirlisi..

Böyle bir aileye dahil olmayı kesinlikle istemezdim, kesinlikle. Kararlarınızı tekrar düşünün

Son düzenleme:

kendini insanların oyuncağı yapmışsın kusura bakma kendine değer vermiyorsun.başkalarının seni değerli bulmasını istiyorsun...
sen bu adamdanda ayrılamazsın dua edelimde o senden ayrılsın ki kurtul bu davadan...

zaten adamında umuru değil anlaşılan o kadar eminki senin onu bırakmayacağından...en baştada söylemiştim adama yapışmışsın arkadaşım...
dünyada başka erkeklerde var erkek kıtlığı yaşanmıyor çok şükür

sen hiç kendine saygı duymayan birine saygı duydun mu?

Gerçekten şaka gibi nasıl bi zihniyet hayret dogrusu...
Bana yapıcaklar varya kesin ortalıgı ayaga kaldırırdım
Ayrıca nişanlın bu nedenlerle tavır alıyosa sana cokda ugrasma bence bırak oda sende yolunuza devam edin
iki kisi arasında en cok gerekli olan şeydir güven .

alk nisanlinla devam etmeyemi karar vermistin
aranizdaki bag bitmis oysa...

İyi de sen zaten ayrılmaya karar vermedin mi? Niye bu kadar sarsıldın ki zaten buna karar verdin sanıyordum :S

ben okuduklarıma çok şaşırdım gaddarca eleştirilere maruz kalmışsın çok üzüldüm bunu yapanlar da hemsinsler malesef. yorum yapan arkadaşalara tek tek sormicam ama AAAŞŞŞKKK fedakaalığı mücadeleyi hakediyor öyle düşünmeyenler aşık olmamıştır ve mantık evliliği yaparlar genelde. burda benim gördüğüm bir dram var ve herkes birden saldırıya geçmişş şaka gibi. aslında onların kızgınlıkları eşine karşı ama seni de zedelio bence hiç takma ama eşini de arama al bi sakinleştirici sabah akşam uyu. ben de yaşadım evliliğimim ilk haftasında elleriyle anneme bıraktı gitti bitti bu iş boşanıoz dedi ben hiç bişi demedim ama içimde senin gibi kıyametler kopuyordu oturamıom yatamıom su bile içemiodum deli gibi annemin evindeki dolaplara saldırıp babamı kaybettşiğimde eve getirilen sakinleştiriciyi aradım adını bile bilmiyorum halim çok kötüydü arama tarzım bağımlılar gibiyli onlarca ilaç vardı tek tek netten içeriklerini okuyup ilacı buldum 1 hafta ruh gibi ihtiyaçlarım haricinde hep uyudum sonunda o aradı ağladı yalvardı ama sıra bana gelmişti tabii yırttım kendimi onu da rezil ettim(hakaret boyutunda değil).bence senin şuan tek ilacın sakinleştirici evden ayrılma.şuan nerdesin evinde mi annendemi. ben de anneme bıraktığı ilk gün anneme tartıştığımızı söyliyemedim eşimin ank dışına çıkacağını ben bikaç gün burda kalacağımı söledim. o kadar kolay değil söylenmio en balta üzmemek için zaten babam yeni ölmüş acımız taze annem tansiyon şeker hastası bide bunu duyunca kahrolacak die anlatamadım.sonra mecbur öğrendi .allah yardımcın olsun bol bol dua et namaz kıl allaha sığın o herşeyi görüyor

arkadasim sen konuyu tam okumadin,alk tayin amcali nikah yapmis zaten ailesiyle yasiyor..

aski bizde biliyoruz..ama ask saygidan yoksun olmaz,olamaz...

siz suanda duygusal bir zamandasiniz o yüzden yorumunuzu anliyorum..

ama zaten adam birakcakti kizi eski konularina bakarsan görürsün..

Son düzenleme:
Affedersin ama bu insanlarda beyin yerine başka bir şey çalışıyor herhalde.. Kesinlikle susmamalısın! Çünkü ilerde evlendiğinizde daha çok gelirler üzerine.

Ben bu edepsizliğin,hayasızlığın ve hadsizliğin göbeğinde olmak istemez, yerinizde olsam ilişkimi bitirirdim.

Böyle seviyesiz ve pis insanlarla aynı ortamda bulunmayı bile istemezken,o ailenin bir ferdi olmayı düşünmezdim bile.

ne saçma şey ya, senin geçmişte ne yaşadığın eğer birini ilgilendirecekse o evleneceğin kişi olabilir ancak. kaynının eltinin ne işi var ki senin geçmişinle. üzüldüm gerçekten

eğer evlenirsen de başından da bir cinsel
birliktelik geçmediyse çok geri kafalılık gibi
görebilirsiniz ama bence çok mantıklı herkez biz gibi düşünmüyor
gerdek gecesinden sonra bekaretini sakla ve eltine görümcene özellikle kaynanana göster
benim anneannemin lafıdır namus konusunda kadın kendini aklayamaz
ama kız aklar. bide işin başka bi yönü var sen bekaretini en azından
kocanın sülalesinden birine göstermediğin zaman ilerde başına kakabiliyorlar
işte senin bişeyini görmedik biz ne olduğunu nereden bilelim diye

valla bu ınsanların nıyetı farklı gbı geldı bana o geceden sonra carsaf gosterse bıle onada bahane bulurlar ınanmazlar

valla bu ınsanların nıyetı farklı gbı geldı bana o geceden sonra carsaf gosterse bıle onada bahane bulurlar ınanmazlar

ama sonuçda kocası görcek bilcek gözünün içine bakarak
inkar ederse o erkek ana kuzusudur zaten ki varsada böyle
tavırları hiç evlenmesin hayatı kararır kızcağızın

bana kalırsa balık bastan kokmus ıste boyle ınsanların ıcıne gırmesın ,
bugun eskı sevgılıyı arastıran yarın daha kotusunu yapar ıyı dusunsun ve aılesıne anlatsın ,
sonucta sahıpsız degıl nısanlısınada anlatsın eger oda bu ısı ıcındeyse bır daha nasıl yuzune bakacak ?

Canım sen zaten eşinin ne mal olduğunu daha iyi anlayıp ayrılmaya onunla evliliğin olmayacağına kara vermemişmiydin..Şimdi neden üzülüyosun sevin işte oda bitirmek istyo...bırak gitsinn..İnan bana aynı evi evi paylaştığınızda bu adam sana bu yaptıklarının on katını yapacak.Diyosunki bana soğuk davranıyoo aynı evin içinde sana soğuk davrandığını düşün..Onun için üzülme kurtulduğuna sevin..Herşey gönlünce hayırlısıyla olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…