duyunca şok oldum..bu nasıl bir zihniyet

bencede kesinlikle susma.hesap sor ne cüretle böyle bir şey yapmışlar.eğer nişanlınında olanlardan haberi varsa onuda çek karşına iyice konuş.ona göre bazı kararlarını gözden geçir.unutma şimdiden böyle bir şeye cüret eden evlenince neler yapmaz.eminim evlenseniz düğün gecesi kapıda çarşaf beklerler senden. o yüzden sakın taviz verme.kolay lokma olmadığını görsünler.

konuyu merak ettim ve bütün mesajları başından beri okudum. benim anlamdığım ailenin neden bu olaylardan haberi yok. benim fikrim bunu onlara en başından anlatmalıydın..

eğerki zaten nişanlımında haberi varsa ben tam yıkılırım.hiç yerimden kalkamam

canım benim bu nasıl bir iştir hakkında hayırlısı olsun diyorum nişanlın eğer duyuptaaa sana bu yüzden soğuk davrandıysa kusura bakma ama adam değilmiş(kusura bakma öyle birşeyi varsayarsak ) senin hakkında böyle bir araştırma yapacak abisiyle yengesi hem onları dinlycek hem sana tavır alacak ilerde bir gün her türlü şeyle yalnız baş etmek zorunda kalıcaksın nişanlın sana inanmayı bırak konuşulanları susturup sana belli etmemesi gerek bir genç kızın gururu öyle incitilmez çok sinirlendim bence ailenle paylaş ilerde üzülmek daha zor olur senin için canım benm
unutma senin namusunu şerefini kendi namusu bilip laf getirmycek biriyle bir yolda ilerlemelisin senin hakkında ne duyarsa duysun sana hesap bile sormamalı kendi gibi güvenmeli...şimdi bukdr güven oluşmuş olmayablir aranızda ama en azından o potansyle sahip bi ilişkinzde olmalı diye düşünyrm ben ...

Şahsi fikrimi söylemek gerekirse düğünden önce boşanın çünkü böyle biriliriyle (ailesi+nişanlınız) asla mutlu olamazsınız.Gururunuzu ayaklar altına aldırmayın lütfen güçlü olun Allah yardımcınız olsun.....

Bizde eşimle sizinki gibi önce nikah yaptık ama davranışları daha da iyiye gitti. Davranışlarının değişmesi ailesiyle olan etkileşimlerinden, sizi o yüzden üzüyor. Ayrıca eski erkek arkadaşınızı da tebrik etmek gerek, tam erkek gibi davranmış. Ben de nişanlınızın-eşinizin durumu bildiğini düşünüyorum. Çünkü kızacağını hesap etseler böyle bir işe kalkışamazlardı.

aman ALLAH ım şok oldum neden suusyorsun o yengeyede ABiyede haddini neden bildirmiyorsun benimde arkamda bir ailem var ulan siz kim olurda beni böle bişeyle sınarsınız diyip karşılarına dikilmiyorsun....nasıl rahat için nasıl sabredebiliyosun böle bişeye o yengenin abinin suratına nasıl giidp tüküremiyosun çok üzüldüm senin adına ne biçim insandır bunlar nişanlında etkilerinde kalıp sana tawır alıyorsa bırak bu adamı gitsin ben olsam o eski erkek arkadaşı kolundan tutup bu edepsizlerin kapısına dayanır anlat bakalım neler yapmışsın benimle meraklarını gider derim sonra o elti olcak kadının ağzıyla burnunu bir ederim kesin yani AMAN ALLAH KORUSUN BÖLE İNSANLARDAN...

Son düzenleme:
yok artık şakamı bu insanlar daha neler
alıcaksın böyle kadınları doluycaksın ellerine saçlarını Allah ne verdiyse
tövbe tövbe deli bu kadın
aman uzak dur o kadından bu kadın sana ömür boyu çektirir haberin olsun

Alk, ben sonucu merak ediyorum .Noldu ?​

yazık sana ne kaynanalar var

Ailelerin içinde konuşulacaktı bu konu,ne oldu merak ettim.Umarım eltinin yaptığı rezilliği söylemişsindir,utanmaz kadın
Sen niye utanıp söylemeyeceksin ki,asıl o utansın yaptıklarından.Zaten o eski erkek arkadaşını da tebrik etmek lazım.Eşin bile senin arkanda çoğu zaman durmuyormuş,böyle biriyle evli kalınmaz asla.

bana böyle bişi olucak giderim o eltinin saçını başını yolarım eğer nişanlım da biliyorsa olayı haberi varsa nişanlımada al lan yüzüğünü senden ve ailenden bir b... olmaz derim kapıyı çarpar giderim

nişanlıma anlattım tabi..cesaretimi toplayıp anlattım..oda hem eltimle hemde abisiyle konuştu..şimdide araya giren 3. kişiyle konuşucak..hatta eski erkek arkadasımıda aradı konuştu..
olaylar birbirine karıştı bende merakla sonunu bekliorum sonuç ne çıkıcak die..
nişanlım baya bi bu olayla ilgilendi ama buna rağmen aramızda hala bi soğukluk var..bende zaten önceki gibi kaideye almıorum,nişanlımın davranışlarını dahi..heralde hem yoruldum hemde sıkıldım mücadele etmekten..
dün cafeye gittik bi yakın bi uzaktı bende bu böle yapıo ozaman ben tam uzak olayımda aklı başına gelsin dedim..işede yaradı çıkınca eve gidene kadar elimi sıkı sıkı tuttu
yalnızca kendimle ilgilenme kararı aldım,kendime zaman ayırıp kendimle başbaşa olucam.sosyal aktivitelere katılıcam,zamanımı değerlendiricem..üzülmekle ,huzursuz olmkla olmuo yaşam..biyere kadar sonra isyanlar çıkıo ortaya..
ammmaaannn Allah hayırlısını nasip etsin yine..
sizlerede teşekkür ederim..destekleriniz olmasaydı buna bile cesaret edemeyecektim.çünki öle bi hale gelmiştimki sağlıksız düşünüodum..iiki varsınız.hepinize teşekkür ederim

kendin için güzel bir karar almışsın alk,baştan beri takip ediyorum da seni ilk kez bu kadar net ve kendinle barışık gördün..fakat nişanlının tavrı oldukça serin kanlı geldi..hani sanki çok normal bir olaymış gibi...bence de bu süre zarfında kendini dinle..burda kendini çok üzdün,heba ettin,açıkçası O' nunla konuştuktan sonra bu kadar yalın bir şekilde tepki vermesini beklemiyordum..hakkınızda hayırlısı olur inşallah....

inşallah dediklerini uygularsın.biraz süründür hepsinide.

sabah sabah tartıştık yine.bana çok soğuktu ve bana karşıda soğumaya devam edio..bugun annemle konuştum annemde nişanlımla konuştu.eğer anlaşamıosanız yüzüğü gerri verelim dedi.nişalımda bende bi ailemle konuşayım dedi.sonra teli ben elime aldım bana dediki bugun yüzüğü getirip sana geri vericem dedi..çok huzursuz oldum yaa..
daha bundan 2 gün önce seni hala çok seviorum demişti şimdide kendi kendine getirip yüzüğü geri vericem dio...
çok moralim bozuldu..bi insan bukadarmı değişir yaaaaa

Keşke anneni aranıza sokmasaydın.Ben de bi kere sokacak oldum aileyi araya olaylar çığrından çıktı.

aranızdaki herşey bitmiş gibi görünüyor:26:

valla canım içine atarsan hep daha çok üstüne gelirler ilerleyen zamanlarda bu konu hakkında başına vururlar sürekli bence daha başındayken konuş hakkını savun ne terbıyesızce bır sey senin namusun onlaramı düşmş ayıp ya

sonradan okudum bugun yazdıgını bos ver uzulme o adam olsa onun bunun lafıyla hareket etmez zaten :26:

Özür dilerim, incinmiş yüreğinizi daha da körüklemek istemiyorum;
ama neden anneniz anlaşamıyorsanız geri verelim yüzüğü deyince, nişanlınız ''bir ailemle konuşayım'' cümlesini kurma haddinde bulunduktan sonra hala konuştunuz onunla.

Size bu kadar yapılan haksızlıklar üzerine, siz atın yüzüğü..

Zaten o kadar tutarsız ki, başkalarının sözleriyle hareket ediyor..

Allah mutlu zamanlar nasip etsin size.

Zor hayat zaten çok zor, birde böyle insanlar daha da zorlaştırıyor hayatı.

Bu hakkı nasıl ödeycekler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…