eğerki zaten nişanlımında haberi varsa ben tam yıkılırım.hiç yerimden kalkamam
bi arkadas nikahı hangi ara kıydınız die sormuşş.kpss 2. atamalrında olduda eğer yerleşirsem eş den dolayı erken gelmek için nikahı kıydırmıştık.nikahta nişandan önce oldu.benim anlamadığım hadi sordular neden nikahtan önce sormadılar..okadar çok istemiolardıysa beni..gerci ozamanlar nişanlım sırılsıklam aşıktı ama şimdi değil oda başka bi mesele.nişanlımmı acaba ilkini engelledi..yoksa tam tersi yine hiçbişeden haberi yokmu?..üffff
yok artıkdaha neler yaa. terbiyesiz kendini bilmez cahil insanlar. böyle insanlara var ya ne yapsan az gelir. hemen buna tepkini koy terbiyeni bozmadan onların seviyelerine düşmeden ağızlarının payını ver. onlar kim oluyo da böyle bişey yapmayı kendilerinde hak görüyolar. nişanlın da seni koruyup kollayacaksa evlen yok ailesinin terbiyesizliklerine göz yumup seni ezdirecekse sakın evlenme. yoksa çok üzülürsün. şuna bak ya sen de nişanlın da ne duruma düşmüşsünüz. gerçekten tam kaynar kazanlık bi durum. atıcaksın içine kaynayıp kaynayıp paklanacaklar. ohh missss
sabah sabah tartıştık yine.bana çok soğuktu ve bana karşıda soğumaya devam edio..bugun annemle konuştum annemde nişanlımla konuştu.eğer anlaşamıosanız yüzüğü gerri verelim dedi.nişalımda bende bi ailemle konuşayım dedi.sonra teli ben elime aldım bana dediki bugun yüzüğü getirip sana geri vericem dedi..çok huzursuz oldum yaa..
daha bundan 2 gün önce seni hala çok seviorum demişti şimdide kendi kendine getirip yüzüğü geri vericem dio...
çok moralim bozuldu..bi insan bukadarmı değişir yaaaaa
sabah sabah tartıştık yine.bana çok soğuktu ve bana karşıda soğumaya devam edio..bugun annemle konuştum annemde nişanlımla konuştu.eğer anlaşamıosanız yüzüğü gerri verelim dedi.nişalımda bende bi ailemle konuşayım dedi.sonra teli ben elime aldım bana dediki bugun yüzüğü getirip sana geri vericem dedi..çok huzursuz oldum yaa..
daha bundan 2 gün önce seni hala çok seviorum demişti şimdide kendi kendine getirip yüzüğü geri vericem dio...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?