Düz kafa sendromu

Bu konularda paylaşım çok önemli çok teşekkür ederim ben de deneyeceğim çok teşekkürler

Merhaba bizim doktor da yüz üstü yatırmayı önerdi tabi gündüz ve gözetim altında olmalı dedi ancak nasıl alıştırdınız buna bizimki uyanıkken bile yüz üstü pozisyonda çok kalmaktan hoşlanmıyor

Uykusuz bir gecenin sabahında buYazılanları okuyorum gece 4 ten beri gözüme uyku girmedi sürekli birşeyler araştırıp okuyorum bunun suçlusu ben olduğum için vicdan azabı da çekiyorum kızımı hem sırtüstü yatırıp düz kafa yaptım hemde kepçe kulak henüz 3 aylık çok üzülüyorum yapabileceğim birşey olmalı diye bende earlap kulak bandını gördüm buraya da acaba kimse onu denemiş mi diye bakmak için gelmiştim aslında sizin yorumlarınızı gördüm bende gece pozisyon gündüz de ana kucağında düz kada yastığı deniyorum yeni başladım inşallah düzelir

Ben de kendimi çok suçluyorum ama suçlamak çözüm olmuyo maalesef o yüzden üzmeyin kendinizi o an ne doğru geliyosa öyle yapıyoruz bence gündüz de poziyonlama yapmaya çalışın ana kucağından ziyade kucakta vakit geçirmeye çalışın ben öyle yapıyorum düzelme var doktorlar düz kafa yastığının pek işe yaramadığını söylüyo genel olarak inşallah düzelir yavrularımızın kafası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…