Düz kafa sendromu

Bence değeri çok yüksek değil ya her gidene kask takılmalı diyolar bana iyi niyetli gelmiyo artık o kaska bebek alışamazsa napcaz mesela o da ayrı bi konu

Bende dün burdaki tecrübeleri okuduktan sonra ticari amaçları olduğunu düşündüm ama işte ya değilse de yanlış yapıyosam diyede düşünüyorum çünkü bize kask düşünelim diye kendi dr umuz önerdi

Her doktor farkı bişey söylüyo gerçekten bizim asimetri değerimiz daha yüksek ama kask öneren doktor olmadı zamanla düzelir dedi hepsi yassı kafa dediğiniz nasıl oluyo arkası düz mü yoksa sivri mi bizimki düz mesela

Merhaba bugün tekrar kask merkezine gittik ölçüm yapıldı asimetri değerimiz 6.5 den 4.9 a gerilemiş ölçüm yapan hanım efendi gayet güzel dolmuş arka kısmı dedi hafif düzlük devam ediyo tabi ama tahmin ettiğimiz gibi istediğimiz düzeyde değik kask gerekli yanlardan genişleme var gibi şeyler söylediler ama ben önemsemedim çünkü yanlardan geniş kafa yapısı eşimin ailesinde genetik daha oğlum karnımdayken doktorumuz normal doğum sor olur kafası yanlardan geniş babası gibi kafa yapısı demişti yani çok şükür pozisyonlama işe yaramış ayrıca bişey dikkatimi çekti cihazda ölçüm yaptıktan sonra bizi başka odaya alıp ben ölçümleri hazırlayıp sizi çağıracağım dediler bi şüphelendim elle bişey yapmıyorlar ki niye o kadar bekledik bi de izmirdeki merkezler ilgili googlede yorum gördüm kafam takıldı ona görselini ekleyebilirsem koyarım biz de son durumlar böyle

Bu ölçümü nasıl yapıyorlar makinesi mi var? Benim bebeğimin kafası düzleşiyor gibi ne yapsam bilmiyorum hatta bir kısmı bence baya düz henüz 2.5 ayligiz o kadar kafama takıyorum ki

Bu ölçümü nasıl yapıyorlar makinesi mi var? Benim bebeğimin kafası düzleşiyor gibi ne yapsam bilmiyorum hatta bir kısmı bence baya düz henüz 2.5 ayligiz o kadar kafama takıyorum ki
Öncelikle geçmiş olsun bi cihaza yatırıyolar bebeği üç beş saniyelik bi işlem makine yani evet bebeğiniz daha küçük doğru yatırırsanız düzelir bence üzülmeyin sizce neden düzleşti önemli olan nerde hata yaptığınızı bilip hemen düzeltmek mesela ben ana kucağını çok fazla kullandım ve orda uyumasına izin verdim ondan oldu

Harika çok çok sevindim oradan kask denmeden çıkan olduğuna ben zaten inanmıyorum açıkçası, bu yorum da gerçekten şok edici nasıl daha kötü yapabilirler aklım almıyor ancak tamamen ticari bir kuruluş olduğu buram buram hissediliyor, Benim bebeğim bembeyaz tenli sarışın bir bebek dokunduğjn an kızarıyor öyle beyaz yani dedim ki bu kask 23 saat kafada iken kafa derisine zarar vermeyecek mi, bana dediği şeyi aynen yazıyorum beyaz tenlilerde sorun olabiliyor ama sizin bebeğiniz kumral sorun olmaz zaten o laftan sonra tüm acabalarımı netleştirdi sağolsun. Kumral mı dedim ben direk konuyu değiştirdi

Yani o kaskı satalım nasıl olursa olsun gibi davranıyolar gerçekten bu çocukların kafası büyüdükçe kasksız da düzelir bence ki sadece 6 haftada evde pozisyonlamayla 4.9 a düşürdük onlara kalsa ilk gittiğimizde pozisyonlama işe yaramaz artık kesin kask demişlerdi ama biz denedik demekki işe yarıyormuş pozisyonlama

Tabi canım benim de pozisyonlayın ama daha beter olacak yine de diyerek motivasyonumu kırarak gönderdiler dört aya ulaşmadığımız için daha o zaman. Bizim asimetri sizden çok daha yüksek zaten garanti müşteri diye baktılar bize yani oysa 6 civarına getirmeniz lazım o da pek mümkün değil şu vaziyette demişti şimdi de 6 civarı olmasına rağmen yeterli değil dediler.

Doktor kontrolünden sonra beni de bilgilendirirseniz sevinirim inşallah güzel şeyler söyler doktorunuz bebişin asimetrisi daha da azalmıştır umarım
Tabiki haber veririm halledeceğiz ya ben inanıyorum o doktor da kask dese bile kask takmayı pek de düşünmüyorum artık açıkçası

Tabiki haber veririm halledeceğiz ya ben inanıyorum o doktor da kask dese bile kask takmayı pek de düşünmüyorum artık açıkçası
Ben de doktorunuzun kask diyeceğini zannetmiyorum çünkü iyi bi ilerleme kaydetmişsiniz beni haberdar etmeyi unutmayın lütfen

Merhaba bu yorumunuzun üstünden bir ay geçmiş yüz üstü yatırmaktan sonuç alabildiniz mi düzelme var mı ne durumdasınız bilgi verirseniz çok sevinirim

Biz çok dışarıda dolaşıyoruz pusette durmak etkili oldu diye düşünüyorum birde 2 haftalığına kayinvalidemgile geldim bebekle zaman geçirsinler diye nasil yattigina çok dikkat etmedim o 2 haftada çok fark etti ayrıca 2 haftadır çok gezdik pusette düzleşti diye düşünüyorum bugün dönüyoruz götürüp ölçüm yaptıracağım. Birde düz kafa yastığı aldım pusette hareket halinde olduğumuzda kullanmak için sizce işe yarar mı?

Ben bikaç doktora sordum pek işe yaramaz dediler düz kafa yastığı için ama başka bi arkadaşa doktoru önermiş zararı da olmaz sonuçta kullanılabilir bence şöyle bişey var bebeğiniz daha küçük erken farketmişsiniz bu çok önemli sık sık kucakta vakit geçirsin yan yatırmaya çalışın uyurken bedeni düz dursada başını sağa veya sola çevirin karın üstü vakit geçirsin bol bol yapılabilecek olanlar bunlar ben de bunları yapıyorum yüz üstü yatmaya çok alıştı artık gece kendisini çeviriyo oğlum çok şükür umarım sizin bebişiniz de inat etmeden yaptıklarınıza uyar da düzelir kafası

İnşallah çok teşekkür ederim

Evet ankaradayım kask istemiyoruz gibi ama bi dr görüşü daha almak istiyoruz geç kalmadan gittiğiniz dr kask da üretiyomuş çok merak ettim diğer merkezden farklı ne der diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…