Bence değeri çok yüksek değil ya her gidene kask takılmalı diyolar bana iyi niyetli gelmiyo artık o kaska bebek alışamazsa napcaz mesela o da ayrı bi konuDün ölçüm için gittik cvai 3,6 çıktı ön arka uzunlukla bi deger daha var o yüksek çıktı yani yassı kafa kask takmalıyız dediler 150 bini geçtim 4-5 ay kullanacak günde 23 saat olması o alışsa ben alışamam bu sıcaklarda
Her doktor farkı bişey söylüyo gerçekten bizim asimetri değerimiz daha yüksek ama kask öneren doktor olmadı zamanla düzelir dedi hepsi yassı kafa dediğiniz nasıl oluyo arkası düz mü yoksa sivri mi bizimki düz meselaBende dün burdaki tecrübeleri okuduktan sonra ticari amaçları olduğunu düşündüm ama işte ya değilse de yanlış yapıyosam diyede düşünüyorum çünkü bize kask düşünelim diye kendi dr umuz önerdi
Anladım bizimki gibi düz kafa valla kask konusu benim de kafamı çok karıştırıyor bilemiyorum zor bi karar haklısınızArkaya doğru değil yanlara doğru uzun arkada bombelik hiç yok
Merhaba bugün tekrar kask merkezine gittik ölçüm yapıldı asimetri değerimiz 6.5 den 4.9 a gerilemiş ölçüm yapan hanım efendi gayet güzel dolmuş arka kısmı dedi hafif düzlük devam ediyo tabi ama tahmin ettiğimiz gibi istediğimiz düzeyde değik kask gerekli yanlardan genişleme var gibi şeyler söylediler ama ben önemsemedim çünkü yanlardan geniş kafa yapısı eşimin ailesinde genetik daha oğlum karnımdayken doktorumuz normal doğum sor olur kafası yanlardan geniş babası gibi kafa yapısı demişti yani çok şükür pozisyonlama işe yaramış ayrıca bişey dikkatimi çekti cihazda ölçüm yaptıktan sonra bizi başka odaya alıp ben ölçümleri hazırlayıp sizi çağıracağım dediler bi şüphelendim elle bişey yapmıyorlar ki niye o kadar bekledik bi de izmirdeki merkezler ilgili googlede yorum gördüm kafam takıldı ona görselini ekleyebilirsem koyarım biz de son durumlar böyleMerhabalar ben kendi durumumu güncellemek istedim. Bugün 1,5 aylık pozisyonlama sonrası tekrar ölçüm yapıldı, değerimiz 8.8 den 6,8 e kadar düşmüş aşırı yüksek şiddette olan asimetri orta şiddet olarak değişti. Ancak kask merkezi bu düşüşün hiç yeterli olmadığını ve bu değerin iyileşme kabul edilmediğini hatta yamukluğun çok düşük azaldığını düzlüğün ise arttığını söyleyerek ille de kask lazım dedi. Bu beni şüpheye düşürdü gelince eski ve yeni raporu yapay zekaya attım ve yorumlattım. Çok iyi derecede iyileşme olduğu ve düzlüğün de artmadığı aksine azaldığı pozisyonlama ile devam etmenin yeterli olacağı şeklinde bir yorum geldi. Hatta kask tedavisi ile dahi bu kadar kısa sürede bu kadar değer düşüşünün yakalanmayacağını yazmış. Bir on gün sonra diğer doktora tekrar gidip ölçüm yaptıracağım o doktor daha çok güven vermişti bana. Diyeceğim o ki bu merkezlere de körü körüne güvenmemek lazım mış orada resmen korkuttular ve daha kötüye gitmiş bir taraf iyileşir gibi olurken diğer taraf daha kötü olmuş zaten genelde böyle olur dediler.
Bu ölçümü nasıl yapıyorlar makinesi mi var? Benim bebeğimin kafası düzleşiyor gibi ne yapsam bilmiyorum hatta bir kısmı bence baya düz henüz 2.5 ayligiz o kadar kafama takıyorum kiBiz de beş buçuk aylığız kask için 145 bin fiyat verdiler ama yukardaki diğer arkadaşın kask merkezîyle yaşadıklarını okumuşsunuzdur belki okumadıysanız da okuyun lütfen kask merkezlerine ne kadar güvenebiliriz bilmiyorum ben iki üç farklı çocuk doktoruna sordum hepsi düzelir zamanla diyo kask öneren olmadı siz hiç ölçüm falan yaptırdınız mı asimetri değeriniz kaç çıktı
Öncelikle geçmiş olsun bi cihaza yatırıyolar bebeği üç beş saniyelik bi işlem makine yani evet bebeğiniz daha küçük doğru yatırırsanız düzelir bence üzülmeyin sizce neden düzleşti önemli olan nerde hata yaptığınızı bilip hemen düzeltmek mesela ben ana kucağını çok fazla kullandım ve orda uyumasına izin verdim ondan olduBu ölçümü nasıl yapıyorlar makinesi mi var? Benim bebeğimin kafası düzleşiyor gibi ne yapsam bilmiyorum hatta bir kısmı bence baya düz henüz 2.5 ayligiz o kadar kafama takıyorum ki
Harika çok çok sevindimMerhaba bugün tekrar kask merkezine gittik ölçüm yapıldı asimetri değerimiz 6.5 den 4.9 a gerilemiş ölçüm yapan hanım efendi gayet güzel dolmuş arka kısmı dedi hafif düzlük devam ediyo tabi ama tahmin ettiğimiz gibi istediğimiz düzeyde değik kask gerekli yanlardan genişleme var gibi şeyler söylediler ama ben önemsemedim çünkü yanlardan geniş kafa yapısı eşimin ailesinde genetik daha oğlum karnımdayken doktorumuz normal doğum sor olur kafası yanlardan geniş babası gibi kafa yapısı demişti yani çok şükür pozisyonlama işe yaramış ayrıca bişey dikkatimi çekti cihazda ölçüm yaptıktan sonra bizi başka odaya alıp ben ölçümleri hazırlayıp sizi çağıracağım dediler bi şüphelendim elle bişey yapmıyorlar ki niye o kadar bekledik bi de izmirdeki merkezler ilgili googlede yorum gördüm kafam takıldı ona görselini ekleyebilirsem koyarım biz de son durumlar böyle Eki Görüntüle 3607752
Merhabalar yorumunuzu şimdi gördüm maalesef 26 haziranda gideceğiz Ankara’da mısınızDr la görüşebildiniz mi ne dedi aynı durumdan muzdaribim dr un adınıda bana yazabilir misiniz
Yani o kaskı satalım nasıl olursa olsun gibi davranıyolar gerçekten bu çocukların kafası büyüdükçe kasksız da düzelir bence ki sadece 6 haftada evde pozisyonlamayla 4.9 a düşürdük onlara kalsa ilk gittiğimizde pozisyonlama işe yaramaz artık kesin kask demişlerdi ama biz denedik demekki işe yarıyormuş pozisyonlamaHarika çok çok sevindimoradan kask denmeden çıkan olduğuna ben zaten inanmıyorum açıkçası, bu yorum da gerçekten şok edici nasıl daha kötü yapabilirler aklım almıyor ancak tamamen ticari bir kuruluş olduğu buram buram hissediliyor, Benim bebeğim bembeyaz tenli sarışın bir bebek dokunduğjn an kızarıyor öyle beyaz yani dedim ki bu kask 23 saat kafada iken kafa derisine zarar vermeyecek mi, bana dediği şeyi aynen yazıyorum beyaz tenlilerde sorun olabiliyor ama sizin bebeğiniz kumral sorun olmaz zaten o laftan sonra tüm acabalarımı netleştirdi sağolsun. Kumral mı dedim ben direk konuyu değiştirdi
Doktor kontrolünden sonra beni de bilgilendirirseniz sevinirim inşallah güzel şeyler söyler doktorunuz bebişin asimetrisi daha da azalmıştır umarımMerhabalar yorumunuzu şimdi gördüm maalesef 26 haziranda gideceğiz Ankara’da mısınız
Tabi canım benim de pozisyonlayın ama daha beter olacak yine de diyerek motivasyonumu kırarak gönderdiler dört aya ulaşmadığımız için daha o zaman. Bizim asimetri sizden çok daha yüksek zaten garanti müşteri diye baktılar bize yani oysa 6 civarına getirmeniz lazım o da pek mümkün değil şu vaziyette demişti şimdi de 6 civarı olmasına rağmen yeterli değil dediler.Yani o kaskı satalım nasıl olursa olsun gibi davranıyolar gerçekten bu çocukların kafası büyüdükçe kasksız da düzelir bence ki sadece 6 haftada evde pozisyonlamayla 4.9 a düşürdük onlara kalsa ilk gittiğimizde pozisyonlama işe yaramaz artık kesin kask demişlerdi ama biz denedik demekki işe yarıyormuş pozisyonlama
Tabiki haber veririm halledeceğiz ya ben inanıyorum o doktor da kask dese bile kask takmayı pek de düşünmüyorum artık açıkçasıDoktor kontrolünden sonra beni de bilgilendirirseniz sevinirim inşallah güzel şeyler söyler doktorunuz bebişin asimetrisi daha da azalmıştır umarım
Ben de doktorunuzun kask diyeceğini zannetmiyorum çünkü iyi bi ilerleme kaydetmişsiniz beni haberdar etmeyi unutmayın lütfenTabiki haber veririm halledeceğiz ya ben inanıyorum o doktor da kask dese bile kask takmayı pek de düşünmüyorum artık açıkçası
Merhaba bu yorumunuzun üstünden bir ay geçmiş yüz üstü yatırmaktan sonuç alabildiniz mi düzelme var mı ne durumdasınız bilgi verirseniz çok sevinirimHanımlar ben bu süreçte Kadınlar Kulübü forumunda daha önce bu konudan muzdarip bir hanımla özelde yazıştım. O da yakın bir doktorun tavsiyesi ile yüz üstü uyutmuş bebeğini. Ben de artık yüz üstü yatırıyorum, onunla yazışmadan önce epey korkuyordum yüz üstü yatırmaya. Biz yaklaşık bir aydır pozisyonlama yapıyoruz uykuda. Önce sağ sol yatırdık, sonra da yüz üstü yatırmaya geçtik. Tepedeki sivrilik yok denecek kadar azaldı, ensenin üst kısmı dolgunlaşmaya başladı. Bebeğimi şu an 6ay 1 haftalık. Nasipse yüz üsyü yatırmaya devam edeceğim. Size yatırın diyemem ancak bu konuyu epey araştırdım, en hızlı sonuç alınan yöntem sanırım yüz üstü yatırmak. Ben sizlerden bir şeyler öğrendiğim için kendi öğrendiklerimi de sizinle paylaşmak istedim. Tabiki herkes kendi ölçüp tartıp bir yol izleyebilir. Âfiyetle kalın
Biz çok dışarıda dolaşıyoruz pusette durmak etkili oldu diye düşünüyorum birde 2 haftalığına kayinvalidemgile geldim bebekle zaman geçirsinler diye nasil yattigina çok dikkat etmedim o 2 haftada çok fark etti ayrıca 2 haftadır çok gezdik pusette düzleşti diye düşünüyorum bugün dönüyoruz götürüp ölçüm yaptıracağım. Birde düz kafa yastığı aldım pusette hareket halinde olduğumuzda kullanmak için sizce işe yarar mı?Öncelikle geçmiş olsun bi cihaza yatırıyolar bebeği üç beş saniyelik bi işlem makine yani evet bebeğiniz daha küçük doğru yatırırsanız düzelir bence üzülmeyin sizce neden düzleşti önemli olan nerde hata yaptığınızı bilip hemen düzeltmek mesela ben ana kucağını çok fazla kullandım ve orda uyumasına izin verdim ondan oldu
Ben bikaç doktora sordum pek işe yaramaz dediler düz kafa yastığı için ama başka bi arkadaşa doktoru önermiş zararı da olmaz sonuçta kullanılabilir bence şöyle bişey var bebeğiniz daha küçük erken farketmişsiniz bu çok önemli sık sık kucakta vakit geçirsin yan yatırmaya çalışın uyurken bedeni düz dursada başını sağa veya sola çevirin karın üstü vakit geçirsin bol bol yapılabilecek olanlar bunlar ben de bunları yapıyorum yüz üstü yatmaya çok alıştı artık gece kendisini çeviriyo oğlum çok şükür umarım sizin bebişiniz de inat etmeden yaptıklarınıza uyar da düzelir kafasıBiz çok dışarıda dolaşıyoruz pusette durmak etkili oldu diye düşünüyorum birde 2 haftalığına kayinvalidemgile geldim bebekle zaman geçirsinler diye nasil yattigina çok dikkat etmedim o 2 haftada çok fark etti ayrıca 2 haftadır çok gezdik pusette düzleşti diye düşünüyorum bugün dönüyoruz götürüp ölçüm yaptıracağım. Birde düz kafa yastığı aldım pusette hareket halinde olduğumuzda kullanmak için sizce işe yarar mı?
İnşallah çok teşekkür ederimBen bikaç doktora sordum pek işe yaramaz dediler düz kafa yastığı için ama başka bi arkadaşa doktoru önermiş zararı da olmaz sonuçta kullanılabilir bence şöyle bişey var bebeğiniz daha küçük erken farketmişsiniz bu çok önemli sık sık kucakta vakit geçirsin yan yatırmaya çalışın uyurken bedeni düz dursada başını sağa veya sola çevirin karın üstü vakit geçirsin bol bol yapılabilecek olanlar bunlar ben de bunları yapıyorum yüz üstü yatmaya çok alıştı artık gece kendisini çeviriyo oğlum çok şükür umarım sizin bebişiniz de inat etmeden yaptıklarınıza uyar da düzelir kafası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?