• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düz kafa sendromu

Selam kızlar 3 bucuk ayligiz malesef kafa duzlesmesi bizdede var doktorumuz 1 hafta kontrolde ciddi birsey degil oturmaya vaslayinca toparlar dedi sirtina destek koyarak geceleri yan yatiriyorum karin ustu egzersizlerden nefret ediyor tummy yaomaya özen gosteriyoruz canlı destekle gun icinde bol bol oturuyoruz kucakta geziyoruz düz kafa yastigida aldik gunduzleri ona yatıyoruz baska yapabilcegim birsey varmı üzüyorum böyle kalıcak diye
Merhabalar biz artık nerdeyse dokuz aylık olduk düzeliyo merak etmeyin ama düzelme çok yavaş oluyo benim oğlum da tummy time hiç sevmiyodu ben de ısrar etmedim gündüz elimden geldiği kadar sırt üstü zaman geçirmemeye çalıştım bence en büyük pay geceleri yan yatmasında biz uzun uğraşlar sonucu yan ve yüz üstü yatırmaya alıştırdık dördüncü ay civarında kendi isteğiyle tamamen yan ve yüz üstü yatmaya başladı çok hızlı bi düzelme beklemeyin ve sabredin düzelecek iki yaşa kadar vakti var🥰

Back