selam.düzcenin fotolarini ben bilmiyom eklemesini arkadaşlara iletirim.ekleyebilen ekler sende hasret giderirsin.sevgilerimle..
:roflol:ula var ya sen tam sopalıksın:mymeka:ödümü patlattın gündüs kafa tatlicadiarzubişi oldu sandım sapık karı:mymeka: denefle muhabbet koyulaşınca hani onu gördüm bayaa bildiğimiz kadın ee seni hiç görmedim şüphelendim napıym sende öle karı karıya aşk meşk noluyo dedim
sen ve ben
leyla ile mecnun
kerem ile aslı
ferhat ile şirin
gibiyiz kankimmmmmmmmm
kocana yaz bunları kocanaaaaalülülülülülü
:roflol:ula var ya sen tam sopalıksın:mymeka:ödümü patlattın gündüs kafa tatlicadiarzubişi oldu sandım sapık karı:mymeka: denefle muhabbet koyulaşınca hani onu gördüm bayaa bildiğimiz kadın ee seni hiç görmedim şüphelendim napıym sende öle karı karıya aşk meşk noluyo dedim
sen ve ben
leyla ile mecnun
kerem ile aslı
ferhat ile şirin
gibiyiz kankimmmmmmmmm
kocana yaz bunları kocanaaaaalülülülülülü
korkma kahve delisi oda garanti hatun benim arkadaşım.a.s
:roflol:kocana yaz bunları kocanaaaaalülülülülülü
ooo haa !! allooooo noluyi lan burda:mymeka:lezzomusunuz kızım siz portakallısından:mymeka:kötü içerik bildiriyom baknaniknanik gündüs kıs sen irkekmisin yoksa:1shok:
günaydın düzcemmmmmmmmmmmm
sapıgınız geldiiiiiiiiiiii:roflol:
yarın ordayım inşallah. bekle beni düzce 1 günlüğüne geliyorum ama olsun!!!
günaydın canım kankim...a.s.a.s.a.s.
okudum canım bi ön sayfaya da yorum yazdım.üzülme sen kankim..olay kapanmıştır..sanada canım okudunmu kahve delisinin beni neye benzettiğini:roflol:
eeeeeeeeee yarın büyük gün ha heycan doluyum buluşma nasıl olcak diye
gülse ne zaman gidiyor
buluşmada neşeli saatler kızlar........
okudum canım bi ön sayfaya da yorum yazdım.üzülme sen kankim..olay kapanmıştır..
gülse ablam 20 gün burda belki denk gelirsiniz.tanışırsınız..sevgilerimle..a.s.a.s.
gündüs le şakalaştık gıs bizyasakkelime sen ciddiyemi aldın yoksa bana mı öyle geldi.gündüs bacum gelince tanışırık dimi:teytey:
ooo haa !! allooooo noluyi lan burda:mymeka:lezzomusunuz kızım siz portakallısından:mymeka:kötü içerik bildiriyom baknaniknanik gündüs kıs sen irkekmisin yoksa:1shok:
ben yazmadım demedimki alınacak bişi yok anlamında'yok artık' demiştim neyse gündüzle aramızda hallederiz biz canımcanım arkadaşım .bak burda yazıyo ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?