Düzce///81

DENEF72VE GÜNDÜZÜN KARANLIGININ AŞKI .BU AŞK DÜZCE AŞKI.BİZİ BİRBİRİMİZE BAGLAYAN..coksekeriremsu

[:lezzomusunuz kızım siz portakallısından:

canım şakalara her zaman varımda yani işte o söz beni üzdü
neyse kalp kazanırken kırmayalım oldu ben dostlarımı hiç bir zaman kırmak istemem
inçiltmekte istemem
neyse artık ben unuttum sende unut güzel arkadaşlıklara doğru yeniden bir açılış yapalım
oldu şaka yapalım gene birbirimizede o tür laflardan olmamak şartıyla :1hug:Şeniz

Son düzenleme:

canımcım, ben zaten konunun içindeyim...gündüzle aranıza girmişte degilim.eger gündüze lezzomusun deseydin, zaten konuya müdahele etmezdim.lezzomusunuz diye yazınca o laf banada gelmiş oluyo..konu hem gündüzü hemde beni ilgilendiriyor..evet sen şaka yapmış olabilirsin.ama bu sayfaya girenler farklı algılayabilirler...insanlar hata yapabiirler....hatanıda o yazmış oldugun yazıyı editleyerek yapabilirsin arkadaşım....gündüze özür dilemiş olabilirsin ama banada bir özür borcun var...artık bu konunun uzatılmasınıda istemiyorum...bizler düzceliyiz ve düzceliler arkadaş ve dostturlar.birbirimize destek olmamız gerekir..[/quote

Son düzenleme:

bu tatsız olay inşallah kapanmıştır ne durumlara düştük yawwwwwwbenneyaptımki
aramız düzelene kadar ne düzce81 sayfasına nede kk ya girmiyorum duyrulur
barış bayrakları çekilene kadar canlarım
bir laf dostluğumuzu bozacak sa ve düzelmiyecekse unutulmayacaksa
nayse haydi sizleri sulu sulu öptüm canlarŞeniz

senağlama senağlama

artık öteki siteme takılayım :çok üzgünüm:
görüşmek dileğiyle
kahve delisi arkadaşım & denef72

Kötü Kazen evli barklı garılarız beeeeeeeeeeeeKötü Kazen
düştüğümüz hallere bak
sanki 10 yaşlarında çocuklar gibi davranıyoz Kötü Kazen
yazıklar olsun bizlere be yazıklar
vallah utandım halimden bir konuyu nerelere taşıdık be yawwwwwwwww

balayımızda akçakocadaydık tezel camping die bi yer var ınternet sıtesınden bakabılırsın ben cok begendım

düzce sayfasında yağış var sanırım bir
fırtına kopmuşa benziyor araştırmalarıma göre
umarım güneşiniz yeniden doğar
ğüneşin sıcaklığı üstünüze doğsun yansısın arkadaşlara.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…