Düzce///81

günaydın gündüz...sen anlat sen geziyon.biz calışıyok.çıkmıyoz iş yerinden.ha sana haber edem dedim fındıgı toplattım.gel hadi korkma düzceye...toplatmacam sana...kaydirigubbakcemile3

günaydın gündüz...sen anlat sen geziyon.biz calışıyok.çıkmıyoz iş yerinden.ha sana haber edem dedim fındıgı toplattım.gel hadi korkma düzceye...toplatmacam sana...kaydirigubbakcemile3

canım beni hiç bir iş korkutamaz ah ah olsaydım da toplasaydım
s.p.r.e k.f.lı koçiş varya sinir ediyo beni
gelirsem gelcem bakayım genekötükedihüso

.ha sana haber edem dedim fındıgı toplattım.kaydirigubbakcemile3

kız şimdi aklıma geldi daha erken değilmi fındık toplamak için
bildiğim kadarıyla 10__15 gibi girilmiyormu fındık toplamaya
sende iyimisin canummmmm
bu aralar kimse kafadan laelaelaelaelae iyi değil gibi:roflol:

günaydınlar günaydınlar sabah sabah kimseçikler
yok haaaaaaaaaaa sanırım fındık toplamaya gittiler:roflol:

günaydınlar günaydınlar sabah sabah kimseçikler
yok haaaaaaaaaaa sanırım fındık toplamaya gittiler:roflol:

ule ben kafayı sıyırmadım.zamanı gelmiş fındık toplamanın.aman topladık bitti işte.zaten ben patron hanımıyım fındıga sokmadı beni koçişim...kaydirigubbakcemile
hayırlı cumalar

ule ben kafayı sıyırmadım.zamanı gelmiş fındık toplamanın.aman topladık bitti işte.zaten ben patron hanımıyım fındıga sokmadı beni koçişim...kaydirigubbakcemile
hayırlı cumalar

heeeeeeeee patron hanımı heeeeeeeea.s.
allah çok versin canım

bende teksilçi patron hanımıyım nasıl hanımsam:roflol:

sanada hayırlı cumalar dualarınız kabul olsun

bu aralar düşünmüyorum toprağım ama kız kardeşim düzceye gidecek o zaman belki düşünürüm annemi babamı çok özlüyorum uzakta olmak çok zor

birde kız arkadaşım vardı yaşı benden büyük ama iyi anlaşırdık o evlenmedi hiç köydende bir yere gitmezdi zaten şeker hastalığı çıktı bakımsızlıktan ilerlemiş gözleri görmüyordu sesten tanıyordu hastalığı ilerlemiş böbreklerine bulaşmış diyalize giriyordu anlatıyordu orda çok mutlu oluyormuş iyi davranıyorlar bana diyordu kapıya kadar getiriyorlar içeriye girmeden gitmiyolar diyodu doğum günü tertiplemişler hepsine etkinlik yapıp hastaları mutlu ediyorlarmış oda sevinçliydi düzcedeyken fırsat bulup doğru dürüst yanına gidemedim bir kaçkere gördüm cüzdanında benim resmimle başka bir arkadaşın resmi vardı onuda çok severdi benide annemi aradım ankaraya hastaneye yatırdılar dedi beyin ölümü gerçekleşmiş yani makinenin fişlini çekince ölecek allah rahmet eylesin çok üzüldüm kendim ağladım dudağım uçukladı üzüntümden allah rahmet eylesin allah öbür dünyada yüzünü güldürsün inşallah çok temiz kalpli biriydi sizinlede paylaşmak istedim sıktıysamda kusura bakmayın çok üzgünüm hiç inanamıyorum öldüğüne gidince o da olmayacak bir arkadaşımı daha kaybettim çok üzgünüm

inanamıyorum öldüğüne gidince o da olmayacak bir arkadaşımı daha kaybettim çok üzgünüm

başın sağ olsun allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
bende 7 ay önce yakın arkadaşımı kanserden kaybettim
düzce'de oturuyordu şeker pınar köyünde
toprakları bol olsun üzüntünü anlıyabiliyorumsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…