- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
gunaydın canlarımmm
bende burdayımmmmm
nasılsınız bakem yenı katılan arkadaşlar hoşgeldınız a.s.a.s.
bayramda buluşuyonusmı kısss ayy çok özledım sızlerı ben senağlamasenağlama
Merhabalar, bende burdayim. Nasilsiniz bugun?
ay kıslar meraba bende düzcelıyım,yenı farkettım düzcelı topik oldugunu.ohhh cok sevındım nabersiniz bakalım düzcelı arkadaslar
hoşgeldin minik__kelebek aramıza kaç ay sonra fark ettin söyle bakemmmmm:roflol:
şimdi yeni geldin ya ötekiler gibi bir daha uğramazsın :roflol:kaybolursun diymi:1ninca:
eeeeeeeeeeeee düzcemisin neresindensin bilelim her gelen
sormadan edemiyom ben meraklı:roflol:
akcakocada oturuyorum canım,valla baya gec farkettım acıkcası hatta işk üye oldugumda hemserim memleketin nire de topik acmıstım düzcelı varmı dıye.kımse ugramadı topik yalan oldu :roflol: :roflol: :roflol: sonra bugun tesadüfen farkettim hemen topiğe kaydım :)) ee sen düzcenın niresindensin
wavirüya ile sende gelsene bayrama
kaymakçı köyü buluşması yapardık:roflol:
Kız.......kimse beni merak etmedimi ayol bi atahancık vardı diyeÇok üzgünüm çoook
kısss ne guzel olurdu valla kaydirigubbakcemile5
olurduda kıss valla koca boşayacak benı ne var bu memleketınde deyıp duruyor ahh canımda çekmıyor degıl ama:mymeka:
bıraz zor be canım neyse saglık olsun bakem öpuldunuz sositososito
ay kıslar meraba bende düzcelıyım,yenı farkettım düzcelı topik oldugunu.ohhh cok sevındım nabersiniz bakalım düzcelı arkadaslar
hoşgeldin toprak...bak sende öbürleri gibi ceeeee deyip kaçma ...
bi selam veriyorlar sonra bizleri unutuyorlarda onun için sölediydim...sırnaşık şey
sevgilerimle
hoşgeldin toprak...bak sende öbürleri gibi ceeeee deyip kaçma ...
bi selam veriyorlar sonra bizleri unutuyorlarda onun için sölediydim...sırnaşık şey
sevgilerimle
günaydın kısslar(pardon ya öğle olmus) .kaybolmam kaybolmam ama cok sık takılamam sanırım ama vaktım oldukca ugrarım mutlaka.ee nasılsınız bakalım hemşerilerim :))
eh bizde yazın keyfini çıkarırız ablam
tabi denk gelirsek yani:roflol:
olsun be ablam canlar sağolsun a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?