Düzce///81

evet ya eskiden bayramlar ne güzeldi köy köy gezilirdi bizde gezerdik ta akşamleyin eve gelirdik vallah senağlama
ne diyeyim o güzelliklerin en tatlısını biz yaşadık galiba hihoyyyt
şimdi ne heyacan var ne tat bayrammı geliyor gelmiyormu
telaş yok sevinç yok :1no2:
herkes evlerinde bir heyacan yaşardı koşuşturmacayla gecerdi
bizde istanbuldan düzceye gitmek için can atardık kaydirigubbakcemile5köylerimizin bayramları güzel geçiyor diye ay ay nilay74 kız şimdi o eski günle aklıma geldi vallah
kız belkide birbirimizi görmüşüzdür haaaa
aydanurun yanında tabi tanımadığımızdan birbirimizi essssss
geçmişşizdir:roflol:

Ben simdi oturdum daha. Aski memnu dizisini seyrettim.

Bencede karsilasmisizdir. Orada cok kizlar gelip giderdi evlerine.
Ama bayramda orada hic bulunmadim.

Canim, ben dogma büyüme buraliyim. Buradan okul arkadasimla evlendim. Kendisi de karadenizli.

Arkadaşlar kusura bakmayın :1no2:malum okullar yeni açıldı.Oğlum 1e başladı biz hala adapte olamadık e birde ramazan ayı oluncadengeyi kuramadık.okulumuzda tam gün.Git gel şimdiden baydı yani.-tatlicadiarzu-o yüzden pek sık giremiyorum

Kızlar bu sohbet odası olayı ne diye sorsam ayıp olmaz dimiCADIARZUne yapayım daha yeniyim ben daha önceleri muhasebe programı harici deneyimim olmadıda hiçfisfisfis

Kızlar bu sohbet odası olayı ne diye sorsam ayıp olmaz dimiCADIARZUne yapayım daha yeniyim ben daha önceleri muhasebe programı harici deneyimim olmadıda hiçfisfisfis

yukarda sohbet yazıyor oraya tıkla burdaki hanımlar orda konuşuyoruz.istersen bi dene.kaydirigubbakcemile5

günaydınlar günaydınlar yeşil düzcem
daha kimse teşvik etmemiş anlaşılan koca düzce uyumakta:1closedeyes:

bendende günaydınkaydirigubbakcemile3geri sayım başladı artık.Yarı ettik sayılır Allahın izniyle!20 gün sonra ordayım inşallahsositososito

hosbulduk canım evet suan denıze cok yakınım balkondan denıze bakıyorum 50metre kadar uzagımda şuan :)),güzeldir benım akcakocam :1closedeyes: yanı ben biraz fazla denız aşığıyımdırda,denızsız bı yerde oturmayı hayal bıle edemıyorum hemen darlık gelıyo.insallah bu güzel akcakocamdan ve denızımden uzaga tasınmak zorunda kalmam.eşim iş yerimizi düzceye acmak istiyo ve ben gözünün içine bakıyorum öle bıse yapmasın dıye.neyse bu arada herkeze kocaman günaydın kızlar

yaza geldiğimde senle görüşmek isterim sende
istersen tabi bizim mekan orasıda genelde karaburuna gideriz denize
birde alibaba diye bir yer var
:1hug:

bendende günaydınkaydirigubbakcemile3geri sayım başladı artık.Yarı ettik sayılır Allahın izniyle!20 gün sonra ordayım inşallahsositososito

bayramda düzcedesiniz ha hadi gözünüz aydın
desenise herkes memleketinde olcekkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
haydeç'te bayramın 2. günü geliyormuş

Ben zaten ayda bi veya engeç iki ayda bi giderim ilk defa böyle oldu okul bizi bağladı:1no2:inşallah bayramda görüşürüzhihoyyyt

KIZZZZZZZZZ! Nerdesiniz gittim geldim kimse yok.Hepiniz birden iftaramı gittinizfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…