bayramda düzcedesiniz ha hadi gözünüz aydın
desenise herkes memleketinde olcekkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
haydeç'te bayramın 2. günü geliyormuş
kızlar nasılsınız???????????....
denef burdada kimsecikler yok.ben evime geçince toplanırız ya bacular.....biraz sabır ama..hem gelirken boş gelmeyin he ev hediyesi bekliyok yani...:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol:
imkan olsada bir yerde toplansak tanışsak ne güzel olur ya...:içelim:
Kızlar ben arife günü veya birinci günü gelirim herhalde.Kayınvalidemde düzceliya, onlarlamı geliriz yoksa eşimlemi bilmem.Bana kalsa ben cuma günü oğlan okuldan çıkınca gelirim ama,herşeyinsanın istediği gibi olmuyor maalesef.En başta evliyiz ve anneyiz sorumluluklarımız var tabii kafamıza göre hareket edemiyoruz:1rolleyes:
iyiyiz canım sen nasılsın.şimdi okullar başladı sizin tempoda hızlanmıştır....ben düzce lisesine yakın yerde çalışıyorum.doktor muayehanesinde....tanışabilmek isterdim...
Geldik geldik selamınıda aldık gündüz hanım :1hug:hemen küsmeyelim lütfena.s.a.s.a.s.
ya sesim kısılıyo bağıra bağıra bi düzceli olarak şuraçıkta memleketlilerle sohbet edemiyoz beyaaaaaaaaaa
ondan küsüyom işte:dilcikar:anadınızmıkötükedihüso
sen düzcenin neresine doğru gelcektin unuttum
belki bir fırsat yaratırız buluşmak için hihoyyyt
Canım annemler çay mahallesinde,görümcem ve eşimin ananesi darıcı köyünde oturuyorlar.Benim güzergah böyle yani.Ama genelde annemlerde olurum.Çay mahallesini biliyorsun sanırım.Bende tanışmayı isterim nasip olursa.Siz zaten denefle tanışıyorsunuz anladığım kadarıylahihoyyyt
buluşma kokusu alıyorum..doğrumudurrrrrrrrrr
günaydın düzcemmmmmmmmm....
bu sabah ilk ben geldim... :jeyyar: ne haber...şu an içemiyom ..akşama kadar yasak...
günaydınlar canım düzcelilerim :1hug:
sende akşamı bekle be topram aaaaaaaaaaasabırsızlanmayerimseniben
gız kankim bana dargınmı 2 .gündür mesajlarıma cevap vermiyooooookötükedihüso
cnm benım gecen hamıle ı arkadas vardı sonradan kayıplara karıstı o soylemıstı hangı dr. olduğunu bende kalıcı konutlarda okuldayım ınsallah bıgun tanısırız bende cok ısterım bıgun bulusup tanısmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?