Düzce///81

denef burdada kimsecikler yok.ben evime geçince toplanırız ya bacular.....biraz sabır ama..hem gelirken boş gelmeyin he ev hediyesi bekliyok yani...:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol:

denef burdada kimsecikler yok.ben evime geçince toplanırız ya bacular.....biraz sabır ama..hem gelirken boş gelmeyin he ev hediyesi bekliyok yani...:jeyyar::jeyyar::jeyyar::roflol:

ne gadarda yüzsüzsün be kanki aaaaaaaaaaaa:mymeka:
senin gibisini görmedik utanmasan beşibirlik isteyecen yaniklava:
gelcem hemide elim boş gelcem oh ohhihoyyythihoyyyt
senmisin bakem eliniz dolu gelin diyen :jeyyar:

imkan olsada bir yerde toplansak tanışsak ne güzel olur ya...:içelim:

hakket ha bir yerlerde buluşsak güzel olurda nasıl olur bilmem birbirimize
uyarıkmı uyamayızmı bilemem
olur ya ben gitmiş olurum ne bileyim nasıl olur
sen ikinçi gün gelcen
bende1.gün
atahan ne zaman gelcek bilmem onuda bilsek yapardık birşeyler
genede kimseyi ümitlendirmeyekte:roflol:

Kızlar ben arife günü veya birinci günü gelirim herhalde.Kayınvalidemde düzceliya, onlarlamı geliriz yoksa eşimlemi bilmem.Bana kalsa ben cuma günü oğlan okuldan çıkınca gelirim ama,herşeyinsanın istediği gibi olmuyor maalesef.En başta evliyiz ve anneyiz sorumluluklarımız var tabii kafamıza göre hareket edemiyoruz:1rolleyes:

inşallah buluşuruz kızlar ya
heyyyyyyyyyyyy kanki nerelerdesin nen
bu akşam ananlardasın biliyom

iyiyiz canım sen nasılsın.şimdi okullar başladı sizin tempoda hızlanmıştır....ben düzce lisesine yakın yerde çalışıyorum.doktor muayehanesinde....tanışabilmek isterdim...

cnm benım gecen hamıle ı arkadas vardı sonradan kayıplara karıstı o soylemıstı hangı dr. olduğunu bende kalıcı konutlarda okuldayım ınsallah bıgun tanısırız bende cok ısterım bıgun bulusup tanısmayı

günaydınlar arkadaşlar
hayırlı sabahlar dilerim gelenede gelmeyenede:dilcikar:

Geldik geldik selamınıda aldık gündüz hanım :1hug:hemen küsmeyelim lütfena.s.a.s.a.s.

Geldik geldik selamınıda aldık gündüz hanım :1hug:hemen küsmeyelim lütfena.s.a.s.a.s.

ya sesim kısılıyo bağıra bağıra bi düzceli olarak şuraçıkta memleketlilerle sohbet edemiyoz beyaaaaaaaaaa
ondan küsüyom işte:dilcikar:anadınızmıkötükedihüso
sen düzcenin neresine doğru gelcektin unuttum
belki bir fırsat yaratırız buluşmak için hihoyyyt

Canım annemler çay mahallesinde,görümcem ve eşimin ananesi darıcı köyünde oturuyorlar.Benim güzergah böyle yani.Ama genelde annemlerde olurum.Çay mahallesini biliyorsun sanırım.Bende tanışmayı isterim nasip olursa.Siz zaten denefle tanışıyorsunuz anladığım kadarıylahihoyyyt

buluşma kokusu alıyorum..doğrumudurrrrrrrrrr

çay mahallesini biliyorum orda akrabamız var annemin teyzesinin kızı oturur
kızı var hacer diye hacer akbaş adı

günaydın düzcemmmmmmmmm....

bu sabah ilk ben geldim... :jeyyar: ne haber... şu an içemiyom ..akşama kadar yasak...

günaydın düzcemmmmmmmmm....

bu sabah ilk ben geldim... :jeyyar: ne haber... şu an içemiyom ..akşama kadar yasak...

günaydınlar canım düzcelilerim :1hug:
sende akşamı bekle be topram aaaaaaaaaaasabırsızlanmayerimseniben
gız kankim bana dargınmı 2 .gündür mesajlarıma cevap vermiyooooookötükedihüso

günaydınlar canım düzcelilerim :1hug:
sende akşamı bekle be topram aaaaaaaaaaasabırsızlanmayerimseniben
gız kankim bana dargınmı 2 .gündür mesajlarıma cevap vermiyooooookötükedihüso

canım kankim şu aralar yogun çalışıyoz.patronda buralarda artıkın emekli olduya.adam rüyasında muayehaneyi görüyo....:roflol:
bayramda buluşma falan demeyin.ben yogun bi kadınım...randevu alın bakem...-tatlicadiarzu-

o arkadaş heralde dogum yaptı galiba.....söz vermişti dogum yaptıktan sonra bebegiyle ziyaretime gelecekti....insallah tanışırız....bende tanışmak isterim.sevgilerimlea.s.

ula kanki küzme bana sana gamyoncuiremsuyon dolusu hediye etircem:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…