günaydınlar
başbelanız fredinin kabusu ben geldim :roflol:
gunaydın duzcem :lepi:
hoşgeldın gunduzum nasılsın bakem ben bılıyordum zaten bızı terketmeyecegını Şeniz
ooo gündüzüm hos geldın birdaha gitme sakın bu sayfa sensiz olurmu hiç
günaydınlar hepinize
kankim geçmiş olsun canım k.validen şuan nasıl canım
evdemi hastanedemi üzüldüm doğrusu
:Saruboceq:allah açil şifalar versin
günaydın canım..kayınvalidem hastanede.ne kadar kalacagı belli degil .kib.öpta.s.
be geldimmmmm nasılsın bakalım hadeç
hoşgeldinde ben biraz geç kaldım sanırım.. ben iyiyim sen nasılsın...kimselerde uğramıyor artık..denef kayınvalidesinin yanında hastanede...oda yok ..gündüzümde terk etti burayı...
bende iyiyim saol hayrdr denef in kayınvalidesine ne oldu çok geçmş olsun yaa.. buarada bedne tüm 12 kasım depreminde kaybettigiiz insanlara allah tan rahmet diliyorum allah o günleri bidaha yaşatmasın
hoşgeldinde ben biraz geç kaldım sanırım.. ben iyiyim sen nasılsın...kimselerde uğramıyor artık..denef kayınvalidesinin yanında hastanede...oda yok ..gündüzümde terk etti burayı...
slm canım ...denefin kayınvalidesinin tansiyonu yükselmiş...felç geçirmiş..şu ana hastahanede...denefte geceleri yanında kalıyor..gündüz işte..canım kardeşim benim rabbim her ikisinede kolaylıklar versin.... bu arada depremde yitirdiğimiz hemşerilerimede allahtan rahmet diliyorum...
topram ya ben biryere gitmiş değilim canısı
benimde kankimden ağağı bir yanım yok yani
k.valide yatıyor ayagı kırık aşağıya inmesen olmuyor
kankimle bana allah kolaylık versin
şuan kaynanası nasıl ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?