Düzce///81

günaydınlar hepinize
kankim geçmiş olsun canım k.validen şuan nasıl canım
evdemi hastanedemi üzüldüm doğrusu
:Saruboceq:allah açil şifalar versin

günaydın canım..kayınvalidem hastanede.ne kadar kalacagı belli degil .kib.öpta.s.

şuru yerindemi kankim yanında kızlarımı var sende çalışıyorsun nasıl yapcanız aman biraz hastanede kalsın sol taraftan vurduysa felç belki
yinede allah bilir yaşayıp yaşayamayacağını
sol taraftan vurması iyi değil
rabbim açil şifalar versin kankim

hey kızlar ben geldim..bu seferde ben çektim çıkardım düzceyi....hadin gelinde ikicik laf edelimhihoyyyt

Kizlar gününüz aydin olsun. Hayirli islere vesile olsun insallah.

12 kasim Düzce depremini aniyoruz bugün, yillar gecmesine ragmen dün gibi aklimda. Tv nin basinda acaba bir haber alabilirmiyiz diye günler gecmisti. Cok sükür bizde bir kayip olmadi.

Yakinlarini kaybedenlere Allahtan rahmet diliyorum. Insallah bir daha yasanmaz öyle bir felaket.

hoşgeldinde ben biraz geç kaldım sanırım.. ben iyiyim sen nasılsın...kimselerde uğramıyor artık..denef kayınvalidesinin yanında hastanede...oda yok ..gündüzümde terk etti burayı...

bende iyiyim saol hayrdr denef in kayınvalidesine ne oldu çok geçmş olsun yaa.. buarada bedne tüm 12 kasım depreminde kaybettigiiz insanlara allah tan rahmet diliyorum allah o günleri bidaha yaşatmasın

bugüm 12 kasım tüm düzceliler için çok duygulu bir gün inşallah birdaha yaşamayız allah yaşatmasın .
ben bukonuda cok hassas oldugum ıcın sanırım daha fazla bırsey yazamıcam cok duygulandım dogrusu.
sevgıyle kalın

bende iyiyim saol hayrdr denef in kayınvalidesine ne oldu çok geçmş olsun yaa.. buarada bedne tüm 12 kasım depreminde kaybettigiiz insanlara allah tan rahmet diliyorum allah o günleri bidaha yaşatmasın

slm canım ...denefin kayınvalidesinin tansiyonu yükselmiş...felç geçirmiş..şu ana hastahanede...denefte geceleri yanında kalıyor..gündüz işte..canım kardeşim benim rabbim her ikisinede kolaylıklar versin.... bu arada depremde yitirdiğimiz hemşerilerimede allahtan rahmet diliyorum...

hoşgeldinde ben biraz geç kaldım sanırım.. ben iyiyim sen nasılsın...kimselerde uğramıyor artık..denef kayınvalidesinin yanında hastanede...oda yok ..gündüzümde terk etti burayı...

topram ya ben biryere gitmiş değilim canısı
benimde kankimden ağağı bir yanım yok yani
k.valide yatıyor ayagı kırık aşağıya inmesen olmuyor
kankimle bana allah kolaylık versin
şuan kaynanası nasıl ki

evet topram ya varya ikinizinde işi zor..:1no2:rabbim yardımcınız olsun....:Saruboceq:

canım düzcem hayırlı cumalar nasılsınız
denefım kayınvalıden nasıl oldu canım ..ALLAH sana kolaylık ve sabır versın canım çok öpuyorum senıa.s.

heyttt kimseler yok gene
hadi hadi pazarın keyfini çıkartın bakemhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…