heyttt kimseler yok gene
hadi hadi pazarın keyfini çıkartın bakemhihoyyyt
daha öncede gelmiştin yaselam hemşolarım naber.ben boluluyum benide aranıza alınız efemm
eh işte bazen gözel bazen stres içinde haftalar geçirdiğim oluyor benneyaptımkia.s.naber bacımm? inşallah güzel bir hafta geçirirsin.
demek düzce de yağışlı haGunaydın kızlar,, ne kadar soguk bugun yeşil düzcem grilere bürünmüş..
kim geliyorki be kediçiğim bize düzcemizi anlatsınlar yawwwwwwwwsenağlamaslm bayanlar nasılsınız bakalım duzcede oturanlar nerelerdesınız nevar neyok bakıyım memleketımızde anlatın hele
selam kumrularım nasılsınız.bende denizlide yaşıyorum denizli sağnak yağmurlu.boluluyum akrabalarım düzcede hepinizi öptüm
selam kumrularım nasılsınız.bende denizlide yaşıyorum denizli sağnak yağmurlu.boluluyum akrabalarım düzcede hepinizi öptüm
düceden yeni bir foto
slm bayanlar bende asuman krauseyi düzceden bılıyordum aydınla yaptıgı sabah programında solemıstı körpeşlerdenmiş sanırım sürekli geliyomus duzceye öle söylemişti
mrblar bende düzceliyim kurban bayramında inşallah aksilik çıkmazsa düzceye gidecem bekle beni düzce az kaldı yollarına daglarına kokusuna hasret kaldıgım düzcem bekle
heeeeeeyyyyyy bende düzceliyim allah izin verirse kurban bayramında bende geliyoruuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?