Düzce///81

selam hemşolarım naber.ben boluluyum benide aranıza alınız efemm
daha öncede gelmiştin ya
almaz olurmuyuz canısı her zaman için sanada yerimiz var gülüm
seni buralarda görmek isteriz tabi
a.s.naber bacımm? inşallah güzel bir hafta geçirirsin.
eh işte bazen gözel bazen stres içinde haftalar geçirdiğim oluyor benneyaptımki

Gunaydın kızlar,, ne kadar soguk bugun yeşil düzcem grilere bürünmüş..

selam kumrularım nasılsınız.bende denizlide yaşıyorum denizli sağnak yağmurlu.boluluyum akrabalarım düzcede hepinizi öptüm

slm bayanlar nasılsınız bakalım duzcede oturanlar nerelerdesınız nevar neyok bakıyım memleketımızde anlatın hele

Gunaydın kızlar,, ne kadar soguk bugun yeşil düzcem grilere bürünmüş..
demek düzce de yağışlı ha
ama burası gibi iç karartıcı değildir

slm bayanlar nasılsınız bakalım duzcede oturanlar nerelerdesınız nevar neyok bakıyım memleketımızde anlatın hele
kim geliyorki be kediçiğim bize düzcemizi anlatsınlar yawwwwwwwwsenağlama

selam kumrularım nasılsınız.bende denizlide yaşıyorum denizli sağnak yağmurlu.boluluyum akrabalarım düzcede hepinizi öptüm

canın demek denizlide yaşıyorsun ha
düzce'nin neresinde akrabaların belki tanış çıkardıka.s

selam bayanlar nasılsınız gunaydınnnnnnnn
pelıncan bende düzcelıyım denef72 nın ablasıyım bende denizli de yaşıyorum ama senı hiç goremedım denızlı topıgınde neden canımmCADIARZU

selam kızlar nasılsınız. denizli sabahtan çok yağışlıydı şimdi günlük güneşlik .hava raporunu sundum

slm bayanlar
ya guzel bir foto vardı koymaya calıstım ama olmadı bırturlu neyse bırara tekrar denıcem

Son düzenleme:
PELİNCAN sızı kıracak bı şeymı yazdımda bana cevap vermedınız anlam veremedım dogrusu ... neyse canınız sagolsun

bina cok guzel olmus ben gormedım henuz duzcenın buhalını enson gıdısımde yapılıyodu dusunun artık bende cok ozledım memleketımı

mrblar bende düzceliyim kurban bayramında inşallah aksilik çıkmazsa düzceye gidecem bekle beni düzce az kaldı yollarına daglarına kokusuna hasret kaldıgım düzcem bekle

slm bayanlar bende asuman krauseyi düzceden bılıyordum aydınla yaptıgı sabah programında solemıstı körpeşlerdenmiş sanırım sürekli geliyomus duzceye öle söylemişti

evet cnm benim kuzenimin eşinin akrabası gelir hep düzceye körpeşler köyünden bizde körpeşler köyündeniz

mrblar bende düzceliyim kurban bayramında inşallah aksilik çıkmazsa düzceye gidecem bekle beni düzce az kaldı yollarına daglarına kokusuna hasret kaldıgım düzcem bekle

heeeeeeyyyyyy bende düzceliyim allah izin verirse kurban bayramında bende geliyoruuuum

çıldırtman nen beni senağlama ben gidemiyom diyemi diyonuz siz bakemmmmsenağlama
sizlere şimdiden iyi bayranlar canısılar
ha bu arada hoşgeldiniz sayfamıza:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…