Düzce///81

günaydın düzcem....günaydın arkadaşlarım....nerdesiniz ya.bu gündüzde olmasa son sayfalardan bulacaz topigimizi.ama olmaski böle.hadi kızlar coşturalım topigimizi...

hayde eğlençeye diyoz kimseler pek gelmiyor görünen aylar sonrası geliyo hadin nen gelin sohbet edek düzcelilerhihoyyythihoyyyt

günaydın düzce yazmıcam artık.-tatlicadiarzu-...bi sen varsın çünki bu topige ayakta tutan kankim.GÜNAYDIN GÜNDÜZÜMMMMMMMMMM...

merhaba arkadaşlar ben düzceli diilim ama düzcede üni. okudum.4 yıl kadar kaldım orada.özlediğim bir şehir.iyiysiyle kötüsüyle dolu dolu 4 yıl....hatta kaldığım ev sinemanın sokağındaydı...parkın hemen aşşağısı.kimbilir neler değişmiştir ben görmeyeli

ah canım ah bi görsen düzcemizi tanıyamazsın vallah o kadar değiştiki bazen ben bile
gittiğimde tanıyamıyorum
neyse sayfamızahoşgeldin cicim

slm bayanlar nasılsınız bakıyım neyse gunduzum ole olsun bakalım duzcey nıye gıdemıyosunkı hayırdır

hayin kankim eve pc aldın neye yoksun kız meydanda geceleri çoşturacaktık hani seni seni:jeyyar:

günaydın millet vede

aman be görünmedi yani canısılar cumanız mübarek olsun demek
istedim

yine kimseleri göremedim
topinğ sahibi mednah'da de yok 2 seneden beri nerelerde acaba
tek başıma uğraşıyom ha
sohbet yok kimse yok delilülülülülülü deli laelaelaelaelae
kendimce birşeyler yapıyom işte
öf be çoban olmak ne zormuş sürüyü toplayamıyorum:roflol::roflol:

Son düzenleme:
GÜNAYDIN DÜZCEM.GÜNAYDIN KANKİM.YA BENİM HALA YERLEŞMEM BİTMEDİ.AKŞAMALARI İŞ YAPMAKTAN FENALIK GELDİ..EVDE OLSAM BİTECEKTE...-tatlicadiarzu-

günaydınlar kankim ya bitmedimi işlerin
yakın olsaydım gelirdim ha yardımaa.s

koşturup duruyorum.annem yanımdaydı ama döndü düzceye.ameliyat olacam bir türlü olamadım.boğazlarım şiş.belki gelirim haftaya hafta sonu:) fazla giremedim kk ya yeni yeni girmeye başladım bugünlerde:)

yagmurlar67 arkadaşım geçmiş olsun
allah acil şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…