- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
- 358
gündüz buldun yine düzceli toprak hadi iyisin.
burfe hoş geldin canım...
herkese günaydın bütün kk daki arkadaşlar günaydın hepinize herkesin günü güzel geçsin allah hayırlı haberler duymak nasip etsin inşallah
slm düzceliler nasılsınız bu sabah güneşli bir istanbula uyandım peki düzcem nasıl?a.s.
slm bayanlar nasılsınız bakalım yoksa herkezı bır bayram telasımı sardı kımseler ugramıyorrr
gunaydın canım duzcemın guzel hatunları nasılsınız kaydirigubbakcemile5
arkadaşlar günaydın hepinize kkda olmasa stres atamayacağız inşallah bayramda bir aksilik çıkmazsa düzcedeyim havasına suyuna taşına toprağına kurban olurum düzcemin ayaklarım yere sağlam basıyor oraya gidince ülkemin heryeri güzelde herkesin kendi memleketi başkadır ah düzce bana annemin kokusunu ,babamı kardeşlerimi tüm sevdiklerimi hatırlatıyor kalbimin bir parçasıda orada tüm sevdiklerime kucak dolusu sevgiler düzcedeki herkese selamlar
arkadaşlar günaydın hepinize kkda olmasa stres atamayacağız inşallah bayramda bir aksilik çıkmazsa düzcedeyim havasına suyuna taşına toprağına kurban olurum düzcemin ayaklarım yere sağlam basıyor oraya gidince ülkemin heryeri güzelde herkesin kendi memleketi başkadır ah düzce bana annemin kokusunu ,babamı kardeşlerimi tüm sevdiklerimi hatırlatıyor kalbimin bir parçasıda orada tüm sevdiklerime kucak dolusu sevgiler düzcedeki herkese selamlar
he ya pelincan bende ağladım senağlamacanım ya sabah sabah ağlattın beni .bende ailemin yanında toprağımda olmak istiyorumkafamçokkarıştı
selam hemşolar nasılsınız.ben bayram temizliğimi bitirdim yardıma ihtiyacı olan varsa çağırsınn.
iyi canısı sen nasılsın neler yapıyon gızzzz
evine taşındın ekle resimleride görek evini
gelemiyoz oralara kadar :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?