Düzce///81

günaydın düzcem ve arkadaşçıklarım
ne diyecem bizim kızlar varmısınız bir
yılbaşı çekilişi yapalım he a.s.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hangi topinge gitsem kimseçikler yok ya
şunun şurasında uğradıgım yer 3 topinğ kimseler uğramamış
krizden olsa gerek kriz herkesi vurmuş galiba :roflol:
anlaşılan bir beni vuramamış :roflol::roflol:

slm bayanlar nasılsınız bakalım yoksa herkezı bır bayram telasımı sardı kımseler ugramıyorrr

arkadaşlar günaydın hepinize kkda olmasa stres atamayacağız inşallah bayramda bir aksilik çıkmazsa düzcedeyim havasına suyuna taşına toprağına kurban olurum düzcemin ayaklarım yere sağlam basıyor oraya gidince ülkemin heryeri güzelde herkesin kendi memleketi başkadır ah düzce bana annemin kokusunu ,babamı kardeşlerimi tüm sevdiklerimi hatırlatıyor kalbimin bir parçasıda orada tüm sevdiklerime kucak dolusu sevgiler düzcedeki herkese selamlar

selam hemşolar nasılsınız.ben bayram temizliğimi bitirdim yardıma ihtiyacı olan varsa çağırsınn.

canım ya sabah sabah ağlattın beni .bende ailemin yanında toprağımda olmak istiyorumkafamçokkarıştı

atika neyttin gııııııııııı senağlamasenağlama
ağlattın beni ben gidemiyommmmmmmmmmmmmmsenağlama
ne o beni gelmiyo diye gitmeler haaaaaaaaa
kediçik'te gidiyomuş ay ne
gözel olurdu ha bende olsaydım bi bayram buluşması yapardık heeeeeeeeeeeesenağlama
şimdiden sizlere iyi eğlenceler

canım ya sabah sabah ağlattın beni .bende ailemin yanında toprağımda olmak istiyorumkafamçokkarıştı
he ya pelincan bende ağladım senağlama
sen demi gidemiyom düzceye
temizlik bitti anacım sağol yardım isteyenlere gidek senle :roflol:

selam hemşolar nasılsınız.ben bayram temizliğimi bitirdim yardıma ihtiyacı olan varsa çağırsınn.

kızlar valla hepımız bırden gıtseydık neguzel bır bulusma yapardık cok ıyı olurdu umarım bırgun tanısırız atikacıgım bayramda gorusmek uzre sanırım ıkımız bulusacagız bu bayram mınık caplı ama coooookkk guzel bır blusma olacak emınım

SENİN YERİNİ TUTMUYOR
AĞLASAM DA DUYAN OLMUYOR
BAŞIMI OKŞALAYIP
HATIRIMI KİMSE SORMUYOR

HANİ OTOBÜSLER GEÇERYA
BİNİP GİTMEK GELİYOR İÇİMDEN
ÇARESİZLİK BÜKÜYOR BOYNUMU
ELDEN BİRŞEY GELMİYOR

DALIYORUM HAYEL DÜNYASINA
KOLTUGA OTURUP GERİLSEM ŞÖYLE DİYORUM
SÜPRİZ YAPIP BEN GELDİM DESEM
O ANI YAŞASAM

GÜRÜL GÜRÜL AKAN ÇEŞMELERİMİZİ
GÖRMEK İSTİYORUM
KALAYLANMIŞ TASIN DAN
KANA KANA SUYUNDAN İÇMEK İSTİYORUM

UFAKKEN AÇAMADIĞIM BÜYÜK KAPI
ANLAT BENİ BANA SEN TANIRSIN
ÇOCUKLUĞUMU GENÇLİYİMİ
HÜZÜNÜMÜ SEVİNCİMi

iyi canısı sen nasılsın neler yapıyon gızzzz
evine taşındın ekle resimleride görek evini
gelemiyoz oralara kadar :teselli:

sagol gunduzum bende ıyıyım .. yerleştım artık ıyıce
kızım gelsınde bayramda ekleyecegız canım ben pek anlamıyom o işlerdende o yuzden beklıyor ..
kardeşlerımde çok merak edıyorlar ekle dıye :mymeka:
off ya çok özledım memleketımı helede şiirı okuyunca bı hoş oldum :a015::çok üzgünüm:
belkı bayramdan sonra canım memleketıme gelebılırım yerimseniben
bu arada yazan arkadaşım elıne yuregıne saglık a.s.a.s.

canım.ay ben çok duygulandım ya.zaten bu ara duygu seli yaşıyorum....bendende sana kucak dolusu sevgiler...

günaydın düzcem günaydın düzce dışında yaşayan topraklarım....herkese kucak dolusu öpücükler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…