Düzce///81

slm bayanlar nasılsınız ben dün evdeydim ailemle girdim yeni yıla çokda güzel vakit geçirdik siz neler yaptınız bakalım anlatın

bende annemle beraberdim.yılbaşı diye degil.yalnız kalmasın diye anneme gittim.iyide gitmişimmmm.

bende annemle beraberdim.yılbaşı diye degil.yalnız kalmasın diye anneme gittim.iyide gitmişimmmm.

slm bayanlar gündüzüm geçmiş olsun yeni yıla nasıl girersen öyle gider derlerya sende hastamı geçircen yoksa umarım öyle olmaz acil şifalar dilerim canısı

eşim ve abim yazın balıga gitmişlerdi bu fotoda ordan abim çekmiş çok hoşuma gitti sizinle paylaşmak istedim

slm bayanlar nasılsınız bakalım burda şuan kar başladı az önce dışardaydım zor attım kendimiz eve ama çok güzel yagıgır hertaraf yavaş yavaş beyaza bürünüyor

slm bayanlar gündüzüm geçmiş olsun yeni yıla nasıl girersen öyle gider derlerya sende hastamı geçircen yoksa umarım öyle olmaz acil şifalar dilerim canısı

hakket valla kediçik doğru dedin ya
bu sabah yer yerim ağrıyo boynum ağrıyordu zaten ve
sonunda tutuldu vallah bi bakam dedim sizlere çıkacam duramıyom ağrıdan

ay hasanlar barajı ne özledim düzcemisenağlama

gündüzüm iyileşmedinmi daha.
evt resim benimde çok hoşuma gidiyor abim çekmiş bende sizlerle paylaşmak istedim

slm bayanlar nasılsınız enson yine ben yazmışım kendime slm verip duruyorum galiba sayemde kalkınıyo düzce sayfası yoksa sonlarda sürünücez vallaha

selam düzcemin insanı.selam kuşa, kurda, agaçlara ,selam ey dostluk.selam ölen masum insanlar.selam olsun dünyama.bu güzel dünyayı kan degil dostluk kurtarmalı.

selam denefcim selam kedicik selam arkadaşlar dünyayı dostluk kurtaracak ama o kadar gözlerini kan bürümüşki para hırsı açgözllük masum çocukları insanları katlediyolar şuan bile allah yardımcıları olsun lanet olsun kötülere israile

slm bayanlar nasılsınız israili bende kınıyorum helede o masum çocukları gördükçe içim cız ediyorr

Memleket Isterim

Memleket isterim,
Gokmavi, dal yesil, tarla sari olsun,
Kuslarin, ciceklerin diyari olsun.

Memleket isterim,
Ne baska dert, ne gonulde hasret olsun,
Kardes kavgasina bir nihayet olsun.

Memleket isterim,
Ne zengin fakir, ne sen ben farik olsun,
Kis gunu herkesin evi barki olsun

Memleket isterim,
Yasamak, sevmek gibi gonuldan olsun,
Olursa bir sikayet olumden olsun!!!
alıntıdır

DÜZCE'YE GİDİNCE NELER YAPILIR? YAPMADAN DÖNMEYİN!

Akçakoca Ceneviz Kalesi'ni gezmeden,

Aydınpınar Beldesi'nde tereyağda alabalık yemeden,

Konuralp Müzesi'ni gezmeden,

Efteni Kuş Cenneti ile Güzeldere Şelalesi'ni görmeden,

Kaynaşlı'da et-mangal yapmadan,

Fındık-tütün kolonyası almadan
dönmeyin.............

düzceli ünlü
Mehmet Usta

Dizideki Karakteri: Joker

Doğum tarihi: 12 Ocak 1979

Doğum yeri: Düzce

Eğitimi: -

Oynadığı Filmler :

Bez Bebek-2007

Kınalı Kuzular-2007

Erkekler Ağlamaz-2006

The İmam-2005

Ekmek Teknesi-2002

Kapak-1997

Ruhsar-1997

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…