Düzce///81

selam kızlar
bende düzceliyim
anacım çamköylü babacım kafyaylalı çilimlinin köyü
ananem vefat ettiğinden beri yani 7-8 senedir toplasanız 2 kere gitmişimdir.
ananesiz olmuo be oralar (((

selam kızlar
bende düzceliyim
anacım çamköylü babacım kafyaylalı çilimlinin köyü
ananem vefat ettiğinden beri yani 7-8 senedir toplasanız 2 kere gitmişimdir.
ananesiz olmuo be oralar (((

hoşgeldin aramıza
istanbulun neresindensin canım
bende kaymakçı köyünden bildireyim yani

heycir hoş gelmişin sefalar getirmişin topigimize.seni burda daha çok sık görmek istiyoruz.bellimi olur düzceye gelirsin be bacım sayemizde...
HERKESE İYİ AKŞAMLAR.ALLAHA EMANET OLUN..

slm hemşerilerim nasılsınız bi türlü denk gelemiyoruz ya.. bu arada hoşgeldin heycir ne güzel memleketimizin insanlarıyla burda tanışma fırsatı oluyor seni aramızda görmek güzel bu arada bende çilimliliyim ve üsküdar da oturuyorum sevgiler..a.s.

oh oh komşu köylülerim dökülüyo yavaş yavaş ne güzel
düzceli olmak da güzel kızlar haydi yaza toplaşalım ya anlaşıp plan yaparak bakın ne güzel kaynaştık buralarda vallahhihoyyyt

slm bayanlar nasılsınız hava soguk malum ben evdeyim ama fırsat bulup giremedim siteye siz neler yapıyosunuz

slm kızlar bi kaç kere girmiştim topiğimize yoğunluktan bakamıorum bayadır .Bende sizler gibi düzceliyim düzcenin çilimlisinden ve 14 yıldır ist da evliyim inş bundan sonra sık sık görüşürüz canlarım öpüyorum hepinizi...

sen hele bi gelde şu düzceye .bi toplantı yapak arkideşim..
gelçem bakem kankim yarı yıl tatili gibi kısmet bakalım
anamlar şuan ist'deler de

sen istanbulun neresindensin senayda
istanbulda yaşayan düzceliler yaza bir toplantı yapsak yani buluşma nasıl olurdu heeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…