Düzce///81

evt bende izledim haberlerde bolu dagını cok karvarmış boluyuda cok severim çok güzel yerler var zaten düzcede bizim boluda memleketimiz

slm kızlar nasılsınız kar yağınca nası bir manzara çıkmıştır ortaya kimbilir ya düzcede yaşayan bayanlardan resim istioruz biraz hasret giderelim nasılda güzeldir şimdi oralar.

resim istiyoruzda resim ekleyecek kimse yok sanırım sayfaya geliyorum gidiyorum aynı yerde gündüzüm sende yoksun ortalarda noldu kızzz bayramdan beri görünmüyosun

ah kar yağınca ağaçların dallarında kalır ya çok hoşuma gider düzcede kış başkadır arkadaşlarla kar topu oynardık o zaman daha genç kızdık haliyle yatardık yuvarlanırdık karlarda ah ne günlerdi o günler unutulmuş birer birer eski dotlar eski dostlar hepimiz savrulduk yaprak misali uzaklara

resim istiyoruzda resim ekleyecek kimse yok sanırım sayfaya geliyorum gidiyorum aynı yerde gündüzüm sende yoksun ortalarda noldu kızzz bayramdan beri görünmüyosun

ay canısı beni çokmu özledin
ben şu aralar kül kedisini oynuyom
k.valideye bakmakla meşgulüm sıra bende ondan pek uğrayamıyom
yılbaşından sonra dinlenmeye cekilçem artık
vallah şuan ruh halim delikafadulden bir böyle laelaelaelaelae birde böyle
birde bu

aynen bende senin gibiyim gündüzüm kaderimizde aynımı nedir benim ruh halimde oynatmaya az kaldı burda avutuyorum fırsat buldukça kendimilaelaelaelaelaedelikafadulden

gündüzüm sana kolay gelsin ozaman .
bakıyorum bende gündüzüm mutlaka ugrardı diyorum işin zor ama napalım yarın bizim başımıza ne gelecegi bellidegil .
zaten az kalmış yeniyılda herşey gönlünce olsun inşallah özletme kendini

slm hepiniz nerdesini bayanlar tekben gelip gidiyorum arada kendi kendime yazıyorum bişeyler bugün burada kar var cok guzel yagıyor sogugu sevmem ama kar yagmasına sevindim hem mikroplar kırılıyor negüzel

aynen bende senin gibiyim gündüzüm kaderimizde aynımı nedir benim ruh halimde oynatmaya az kaldı burda avutuyorum fırsat buldukça kendimilaelaelaelaelaedelikafadulden

sağol canısı senin k.validendemi hasta tek gelinmisin
ben tek gelin değilem 3.numaralı gelinim ama ötekiler yanaşmıyo gözlerini bana dikmişler
ama istedikleri gibi de k.valideye emirler verip duruyorlar oda bana yıldım
kızını çağırcam haftaya sırayla bakaçaktık öyle anlaşıldı
sanada kolay gelsin şimdi gidiyom yemeğini verip geleyim
aşağıda oturuyo

ooooooooooooooo gündüzüm sen ugrarmıydın gerçi mazeretin büyük özletme kendini atikaya ve sana kolay gelsin

günaydın hemşolarım denizlide oturytorum ve bir haftadır en az 50 olmuştur deprem sayısı düzce depreminden öncede böyleydi sanırım beni bi aydınlatın lütfen

pelincan bende istde oturuyorum ve düzcede depremi yaşadım düngece banada sanki deprem oluyo gibi geldi ve sabaha kadar uyumadım allahım birdaha yaşatmasın 2 kere yaşadım 3. dayanamam gibi geliyorrr

günaydın hemşolarım denizlide oturytorum ve bir haftadır en az 50 olmuştur deprem sayısı düzce depreminden öncede böyleydi sanırım beni bi aydınlatın lütfen
geçmiş olsun canım ya allah bilir herşeyi biz değil allahım
korusun bizleri
pelincan bende istde oturuyorum ve düzcede depremi yaşadım düngece banada sanki deprem oluyo gibi geldi ve sabaha kadar uyumadım allahım birdaha yaşatmasın 2 kere yaşadım 3. dayanamam gibi geliyorrr

kediçik sendemi düzce depremini yaşadın hangini ilkini mi ikinçisinimi bende ilkinde düzcemdeydim de

hepimiz ALLAHA emanetiz.. yine akşam oldu . düngece uygunsuz bi vaziyette yakalandım depreme malesef. hala korkuyorum oturduğum lojmanın pencere üstü çatlamıştı sabahki sarsıntıda iyice açılmış. hepinizi çok öpüyorum.

burdayız
ben yeni katıldım bu aleme
inşallah hayırlı olur hakkımda tüm düzcelileri sevgiyle selamlıyorum
ben fuzuli
1970 düzce doğumluyum
lise mezunuyum(düzce lisesi tabi) ev hanımıyım ama arada iş yapıyorum
çeyiz ve mefruşat
evde yada dükkanda bu zaman zaman değişiyor
talebe bağlı olarak
eşimde düzceli herkese slm olsun

hoş geldin elticigim.nasılsın.:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…