resim istiyoruzda resim ekleyecek kimse yok sanırım sayfaya geliyorum gidiyorum aynı yerde gündüzüm sende yoksun ortalarda noldu kızzz bayramdan beri görünmüyosun
aynen bende senin gibiyim gündüzüm kaderimizde aynımı nedir benim ruh halimde oynatmaya az kaldı burda avutuyorum fırsat buldukça kendimilaelaelaelaelaedelikafaduldenay canısı beni çokmu özledin
ben şu aralar kül kedisini oynuyom
k.valideye bakmakla meşgulüm sıra bende ondan pek uğrayamıyom
yılbaşından sonra dinlenmeye cekilçem artık
vallah şuan ruh halim delikafadulden bir böyle laelaelaelaelae birde böyle
birde bu
ay canısı beni çokmu özledin
ben şu aralar kül kedisini oynuyom
k.valideye bakmakla meşgulüm sıra bende ondan pek uğrayamıyom
yılbaşından sonra dinlenmeye cekilçem artık
vallah şuan ruh halim delikafadulden bir böyle laelaelaelaelae birde böyle
birde bu
aynen bende senin gibiyim gündüzüm kaderimizde aynımı nedir benim ruh halimde oynatmaya az kaldı burda avutuyorum fırsat buldukça kendimilaelaelaelaelaedelikafadulden
ooooooooooooooo gündüzüm sen ugrarmıydın gerçi mazeretin büyük özletme kendini atikaya ve sana kolay gelsin
geçmiş olsun canım ya allah bilir herşeyi biz değil allahımgünaydın hemşolarım denizlide oturytorum ve bir haftadır en az 50 olmuştur deprem sayısı düzce depreminden öncede böyleydi sanırım beni bi aydınlatın lütfen
pelincan bende istde oturuyorum ve düzcede depremi yaşadım düngece banada sanki deprem oluyo gibi geldi ve sabaha kadar uyumadım allahım birdaha yaşatmasın 2 kere yaşadım 3. dayanamam gibi geliyorrr
burdayız
ben yeni katıldım bu aleme
inşallah hayırlı olur hakkımda tüm düzcelileri sevgiyle selamlıyorum
ben fuzuli
1970 düzce doğumluyum
lise mezunuyum(düzce lisesi tabi) ev hanımıyım ama arada iş yapıyorum
çeyiz ve mefruşat
evde yada dükkanda bu zaman zaman değişiyor
talebe bağlı olarak
eşimde düzceli herkese slm olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?