Düzce///81

slm düzcenin gülleri nasılsınız ben giremedim 1 kaç gündür ablacım geldi malum vaktim olmadı bu arada bayağı renklenmiş sayfa senayda seni buralarda görürmüydük neyse sık sık uğra buralara gündüz bu arada geçmiş olsun cnm sevgiler....:1hug:

selam şekerler.aslında iyi akşamlar demem lazım.
gündüzüm geçmiş olsun ....ALLAH şifanı verir insallah.

ne olsun kediçik ben 1 haftadır boyunlarımdan yatıyom kalkıyorum benneyaptımki

gündüzüm sana demiştim yeni yıla hasta girdin hasta gidiyosun bak
şaka biryana geçmiş olsun kendine iyi bak bazen kendimizi ihmal ediyorum çocuk ev iş derken kendimize vakit ayıramıyoruz herkeze slmlar

selam şekerler.aslında iyi akşamlar demem lazım.
gündüzüm geçmiş olsun ....ALLAH şifanı verir insallah.

gündüzüm sana demiştim yeni yıla hasta girdin hasta gidiyosun bak
şaka biryana geçmiş olsun kendine iyi bak bazen kendimizi ihmal ediyorum çocuk ev iş derken kendimize vakit ayıramıyoruz herkeze slmlar

sağolun canımcıklarım dünden beri iyi gibiyim
allah kimseleri hasta etmesin
dediğin gibi kediçik çocuklar olunca kendimiz saha dışı kalıyoruz
benimki sinirden kaynaklanıyo boyun tutukluğum
sonunda laelaelaelaelaetacam

slm herkese düzceme slmmm evt burfe ben arasıra giriorum sen yoksun bu aralar anladım ablandan olsa gerek ee herzaman gelmio tabi benimde artık yoğunluğum bitti gibi inş bundan sonra sayfamızı sık sık ziyaret ederiz canım benimm öptüm hepiniziii:1hug:a.s.

Merhaba Düzcenin güzelleri, insllah hepiniz iyisinizdir.a.s.

ana kimler gelmiş.nerdesin sen bakem...sengözlerimebaksanab
tabi kızarım unuttun beni...neyse canın sagolsun.iyimisin canım keyfin yerindemi..anlat bakem..

Denefcim hic unuturmuyum seni, haklisin pek vakit ayiramadim sizlere. Biilyorsun yeni tasindim. Son günlerde sIkca girmeye basladim.
insallah bundan sonra daha cok gelirim yaniniza. Bu arada Düzceliler ne zaman bulusma yapacaksiniz? Resimlerinizi yayinlarsaniz güzel olurdu? hihoyyyt

iyi geceler arkadaşlar sayfamızı güncel tutalım dimi ya bu günlerde çok morale ihtiyacımız var :1hug::1hug::1hug:

herkese bu gecenin yarısında kucak dolusu sevgiler... bacılarım nasılsınız bakalım.evet ya bi denk gelemiyoz...bi akşam randevulaşalımda hepimiz bu topikte olalım canlarım...

oh oh ne iyi desene artık daha çok görecegiz seni topragım.evine yerleşmişindir umarım...

slm hepinize bayanlar nasılsınız ben bugün aşure telaşındayım bir bakıyım dedimsayfamıza sizler neler yapıyosunuz

ayyy çok güzel bir yazı sonunakadar okudum ve içim cız etti çok dogru gercekten zaten özlemiştim annemi duygulandım bak şimdi paylaşım için saol

blueworld paylaşımın için sağol canısı
acaba biz nasıl teşekkür ettik hatırlayanınız varmısenağlama

istanbulda bulunan ve oturan düzceli arkadaşlar yaza buluşalımmı ne dersiniz okullar kapanır kapanmaz
yorumlarınızı bekliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…