Düzce///81

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben i sorarsanız idare eder gündüzüm nasılsın birbirimize moral verelim beni en iyi sen anladın canım

slm bayanlar nasılsınız ben biraz hastayım iki gündr giremedim şimdi bir bakıyım dedim gündüzüm sıkma canını herşey yoluna girer

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben i sorarsanız idare eder gündüzüm nasılsın birbirimize moral verelim beni en iyi sen anladın canım
evet canım atikam kader arkadaşım ne yapalım başa geleni atamayız ki
arada dertleşelim özelden

slm bayanlar nasılsınız ben biraz hastayım iki gündr giremedim şimdi bir bakıyım dedim gündüzüm sıkma canını herşey yoluna girer

şu sıralar pek takmamaya çalışıyom kediçik garı gene inadına o gelininden bahsediyor ya
bende oralıklı olmayıp lafına karşılık vermiyom
çıldıran onlar olsun
beni hasta ettiler ya helal olsun haftaya dr ye gitçem beyin cerhagına
sanada geçmiş olsun arkadaşım benim beynimde ağrılar var boynumdan beri
bakalım dr ne diyecek

olsun gündüzüm allah yaptıgını görüyo sonuçta boşver napıcaksın allah saglık sıhhat versin hepimize bende yarın gidicem doktora bakalım ne çıkacak korkuyorum biraz açıkcası umarım yakın zamanda saglıgımıza kavusuruz

sen neyden rahatsızsın canım geçmiş olsun :1hug:

sagol canım bende bilmiyorum tam başdönmesi var tomografi çektircem cuma günü ozaman belli olacak sen neler yapıyosun iyi oldunmu

bende 26 ocak'ta gidecem canım bakalım nelerle karşılaşacağım
geçmiş olsun gülüm hamile filan olmayasın

yok gündüzüm hamile falan değilim bende sonucumu yarın ögrenicem bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

slm bayanlar nasılsınız saol denef yarın yazıcam buraya bizim afacandan vakit bulursam tabiki slm hepinize

günaydınlar arkadaşlarım aman dikkat edin heeeeeee
düzcemde fırtına varmış geceleri sobaya birşey atmatın oldu

slm bayanlar malüm bugün hastanedeydim gelincede yemek falan anca vakit bulabildim
öncelikle hepinize teşekkürediyorum rabbim kimseyi dermazsız bırakmasın
bugün tahlillerimi aldım kantahlillerim temiz çıktı ama boynumda fıtık olabilirmiş üzüldüm tabi ama daha detaylı ögrenemedim henüz çünkü sonuçları başka bir doktora gösterdigimde oda sorun yok dedi bakalım neolacak depresyon ilaçları ve sakinleştirici verdi şimdilik.
sitresten uzak dur diyor doktor nasıl duracaksam kafamda birsürü düşünceyle neyse biraz uzun oldu
herkeze selamlar gündüzüm umarım seninde bir sorun çıkmaz
atikacıgım görüşelim birara yarın misafirim gelmezse bakarım bir ara hepinize selamlar

kedicik bende seni çok merak ettim ben fırsat buldukça bakmaya çalışıyorum kkya ama nasıl bakma hemen kayınvalidem bişey diyo görüyo baktığımı fırsat vermiyo onkere çağırıyo istekleri bitmiyo napalım allah hepimizin yardımcısı olsun şimdi uyududa biraz fırsat geçmiş olsun iyi olursun inşallah ayrıca herkese günaydın gününüz güzel geçsin inşallah

kediçik81 sevindim tahlillerinin iyi çıktıgına
neler takıyon bakalım kafana
sende k.valide bağdurumusun yoksa
ben pazartesi gidecem bakalım ne diyecek dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…