Düzce///81

slm bayanlar nasılsınız burda hava çok güzel bugün gezdim tozdum keyfim yerinde kimsede umurumda değil eden bulur derler neyapalım bir slm verip çıkıyım dedim slm hepinize

iyi yaptın bacım.benim yerimede gezseydin.biz güzel havayı ancak iş yerinin balkonundan soluyabiliyoz...senağlama

merhaba arkadaşlar denefcim çalışmanın kıymetini bil derim tabiki yorucu oluyodur ama kendi ihtiyaçlarını kendin görüyosun ne güzel kimseye muhtaç olmadan havalarda malüm soğuk bahar ayına giriyoruz güneşli günler bizleri bekliyor allah gönlüne göre versin canım

slm bayanlar yasemin hoşgeldin aramıza ayrıca denef haklısın ama bana kalsa bende derimki keşke çalışsam evde sıkılıyo insan çalışmayı tercih ederim dogrusu üstelik işinde iyi olsun çalışmak daha iyi haftasonu geztoz ohhh daha neolsun.
ama çalışıncada insan ahhh eve gitsemde bir dinlensem diyor galiba.
buaralar iyiyiz yeni yeni arkadaşlar katılıyo aramıza çok memnun oldum

iyi günler arkdaşlar nasılsınız ben biraz işlere ara verdim dinlenme molası bakıyım dedim kimsecikler yok

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun

Kadın dünyanın süsüdür

Bütün kadınları kutluyorum ben
Erkeğin evinin süsüdür kadın
Kadınlara çiçek topluyorum ben
Ozanın türküsü sesidir kadın

Büyüğü anamdır, küçüğü bacım
Ölünceye kadar sana muhtacım
Senin şefkatine sevgine acım
Bence insanların hasıdır kadın

Yıldız olup gecelere sığandır
Güneş olup ufkumuza doğandır
Rahmet olup tarlamıza yağandır
Kevser ırmağının tasıdır kadın

Ev içinde kadın çeker çileyi
Sevgide şefkatte bilmez hileyi
Sarılır kucaklar bütün aileyi
Ocağı sobası ısıtır kadın

Yumaklar doladı kirman eğirdi
Sevgi hamurunu kadın yoğurdu
Bunca evliyayı kadın doğurdu
ılahi makamın sesidir kadın

Aşık Borani’yi ışıt diyom ben
Kadın pir-i mügan mürşit diyom ben
Kadınla erkeğe eşit diyom ben
Yine de dünyanın asıdır kadın

Halil Çimen

Yere Düşen Yağmur Damlaları, Kalbinize Inecek Güneşi Engellemesin, Güneş Bulutların Arasından Hep Size Doğru Baksın, Güneş Güzellikler Getirsin hayatınıza Günaydın:teytey:

huuuuuuuuuu düzceli hatunlar günaydın
düzcemde yaşayanlar düzcemde karmı var

günaydın arkadaşlar burda yağmur yağıyo duruyor tekrar yağıyor ama olsun yağmurda bereket olmasa susuz kalacaz yağmuruda severim kar ıda güneşide yeterki sağlık olsun huzur olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…