- 16 Şubat 2012
- 6.621
- 11.160
- 448
- Konu Sahibi penceremden
-
Hep düzelir umuduyla çabaladım ama boşuna olmayacak birşeyi oldurmaya çalışmışım .Sevgi yok, şefkat yok ,işbölümü yok ,eve para katkısıda yok gibi birşey .Sadece faturaları ve aidatı ödüyor .Aldığı aracın kredisini bitirdi şimdide çevresinden aldığı altını ödüyor taksit taksit.Oda iki üç aya bitecek.Evi geçindiren ben gibiyim.Üstüne bu son yaptıkları yeter artık dedirtti.Kazık kadar olmuş ama hala çocuk gibi. Artık zamanınıda vermiyor bize.Akşamdan akşama görüyoruz.İşkolik oldu çıktı başımıza.Zaten yalnızsın, çok değişen birşey olmaz, en azından sinir olmazsın. Seni gazlamak istemem ama ben böyle bı "durumu" kabul etmem, durum diyorum çünkü evlilik değil bu...
Yazıyı düzelteyim dedim denedim olmadı . Teşekkür ederim.Yazıyı düzenleyip giriş,gelişme ve sonuca paragraf başı koyarsanız okuyabileceğim.
Bakış açımı sunmak ve belki faydalı olur umudu içindeyim.
Hadi beni geçtik diyelim oğluda var evde .Oğlumuz haftaiçi çalışıyor hafta sonu evde bize bir Pazarı çok görüyor.Anormal bir insan .İstiyorki biz ondan birşey istemeyelim ne para ne başka birşey .Onu öyle kabul edecekmişiz aşırı egoist ve empati duygusu olmayan birisi.Neden boşanmadığıma gelince çok küçük evlendim saftim seviyordum ve olaylari hep iyi yönünden düşünmeye çalıştım Ne yapıyorsa bizim için yapıyor Çalışkan tembel değil vs ama kendimi kandırmışım onu görüyorumKocanız sizinle zaman geçirmemek için işkolik davranıyor. Pinti diyorsunuz da pinti olacak gibi kazanmıyor ki. Annem 70 yaşında 45 senelik evliliği bitirdi daha önce bosanmadigi için çok pişman. Siz neye karar veremiyorsunuz adamda sevgi saygı hiçbir şey yok. Çocuk gibi değil gayet bencil düşüncesiz sevgisiz bir yetişkin var karşınızda.
Hadi beni geçtik diyelim oğluda var evde .Oğlumuz haftaiçi çalışıyor hafta sonu evde bize bir Pazarı çok görüyor.Anormal bir insan .İstiyorki biz ondan birşey istemeyelim ne para ne başka birşey .Onu öyle kabul edecekmişiz aşırı egoist ve empati duygusu olmayan birisi.Neden boşanmadığıma gelince çok küçük evlendim saftim seviyordum ve olaylari hep iyi yönünden düşünmeye çalıştım Ne yapıyorsa bizim için yapıyor Çalışkan tembel değil vs ama kendimi kandırmışım onu görüyorum
Gittiğim turlar gayet güzeldi güvenlikle ilgili bir sorunda olmadı çoluk çocuk gezenlerde vardı ama küçük çocukla zorlanirmisiniz onu bilemedim .Devamlı bir aksiyon var grup halinde yürümüyor vs koşturmacalı birazİçinizde sevgi de bittiyse kocanız çekilecek çile değil. Var ama yok, duvar gibi tatsız tuzsuz bir şey.
Konudan bağımsız ama deneyiminiz olduğu için sormak istiyorum. Tek başınıza turlara gittiğinizde güvenli hissediyor musunuz? Benim eşim de yoğun çalışıyor. Küçük oğlumla tek başıma turlara gitmek istiyorum ama güvenli olur mu onu bilemediğim için cesaret edemedim. Cevaplarsanız sevinirim
Hiçbir zaman geç değil. Umarım oğlunuz babasına benzemez.Hadi beni geçtik diyelim oğluda var evde .Oğlumuz haftaiçi çalışıyor hafta sonu evde bize bir Pazarı çok görüyor.Anormal bir insan .İstiyorki biz ondan birşey istemeyelim ne para ne başka birşey .Onu öyle kabul edecekmişiz aşırı egoist ve empati duygusu olmayan birisi.Neden boşanmadığıma gelince çok küçük evlendim saftim seviyordum ve olaylari hep iyi yönünden düşünmeye çalıştım Ne yapıyorsa bizim için yapıyor Çalışkan tembel değil vs ama kendimi kandırmışım onu görüyorum
Bu gidişle öyle olacak gibi .Daha önce aramızda ayrılık konuşmasıda geçti bir süre ev arkadasi gibi olalım dedik tamam dedi tek cümle etmedi bir gram düzelme yok .Aynı tas aynı hamam .Güya bizim için çalışıyormuş benim isteklerim çokmuş tatil vs para olmasa ne ile ödeyecekmis ama işin tuhaf yanı bir yere gitsek çoğunlukla parasını bana ödettirir ödediği sadece benzin parasıdir ya da götürmez. Evde oturun bana masraf çıkartmayın kafasında açık açık demiyorda olan bu .iki haftadır konuşmuyorum çamaşırını yikamiyorum ona yemekte yapmıyorum.Oda hem suçlu hem güçlü benimle konuşmuyor Terbiyesizlik yapan o konuşmadım diye bir hafta konuşmayanda o baktı çamaşırı yikanmiyor vs paşa beyimiz özür dilerim şaka yaptım ne varki bunda dedi birde sen bana piskopat dedin hakaret ettin dedim ondan sonrada ağzımı açmadım .Konuşmuyorum yok farzediyorum ama içten icede artık onu sevmediğimi farkettim eve gelmesin istiyorum o yokken daha iyiyim ona yemek yapmak vs istemiyorum o yemek artarsa pişkin pişkin yiyor sonra ben salonda o mutfakta sessizce hiç konuşmadan oturuyoruz .Dışarıya çok çok iyi .Ailesine anlatsam bu niye bosandiki derler Birtek babama anlatıyorum oda küçük bir mesele ne var bunda diyor ama haftasonu evde olmamasına o da akıl sır erdiremiyor çünkü maddi olarak ihtiyacımız yokValla ablacigim senine yerinde olsam kilidi degistirir eve almam..boyle koca mi olur, boyle aile mi olur Allahin askian adamin sizlere tek faydasi yok zaten varligi da yok at gitsin evden.
Özel olmayacaksa sizin anneniz neden boşanmıstı?Kocanız sizinle zaman geçirmemek için işkolik davranıyor. Pinti diyorsunuz da pinti olacak gibi kazanmıyor ki. Annem 70 yaşında 45 senelik evliliği bitirdi daha önce bosanmadigi için çok pişman. Siz neye karar veremiyorsunuz adamda sevgi saygı hiçbir şey yok. Çocuk gibi değil gayet bencil düşüncesiz sevgisiz bir yetişkin var karşınızda.
Babam narsist.Özel olmayacaksa sizin anneniz neden boşanmıstı?
Amin inşallah Allah yazdıysa bozsun .Oğlum biraz daha empatikdir kocam bencilHiçbir zaman geç değil. Umarım oğlunuz babasına benzemez.
Benim kocamdamı narsist diye düsünmeye başladım çünkü empati yok duygu yok gibi .Sanki duvara konuşuyorum bütün duyguları alınmış gibi ama çocuklarına yada diğer insanlara öyle değil bana karşı öyle.İnsan 27 senede bir kere seni seviyorum demezmi sarılmazmı öpmezmi sadece cinsel ihtiyaci karşılandığında sarılan birisiydiBabam narsist.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?