düzeleceğine inanmıyorum artık

Basiniz sagolsun penceremden, allah cennette kavustursun insallah sizi.

Onceki yorumumda soylediklerim gecerli olsa da, siz de esiniz de cok zor seyler yasamissiniz. Evladinizin kaybi da cok yeni. Simdiye kadarki yasadiklarinizi degistireceginden degil veya ileride iliskinizin bambaska olacagini soylemiyorum tabi ama yine de bir sene filan bekleseniz mi bir karar almak icin? Hem kendinizi de iyice dinlemis olursunuz bu surecte. Cunku cok agir seyler yasamissiniz, ruh haliniz cok dalgalidir sizin de esinizin de diye tahmin ediyorum. Bir de ustune boyle buyuk bir karar almak icin dogru zaman olmayabilir, ama kendi sartlarinizi en iyi kendiniz bilirsiniz tabi.

Insallah iyisinizdir bu arada, sagliginiz sihhatiniz yerindedir.

Teşekkür ederim canım.Dostlar sağolsun .

Dediğin gibi gelgitli bir ruh hali ama ilk zamanlara göre daha iyiyim.

Bunlar pasif agresif tavırlar. Bunun benzeri bir adamı 2 senede boşadım. Siz 27 sene iyi dayanmışsınız. Değişmez, düzelmez tek başına gezip eğlenmezsin de buna da izin vermez sinir eder seni manipülasyon yaparak kendi açıklarını örtmeye çalışır. Çok yazık olmuş 27 senenize

Bu süreç için bir yıldır gittiğim pisikoloğuma eşimin davranışlarınıda anlatmıştım.Evde durmuyor hep işe gidiyor diye . Oda eşin yas sürecini böyle atlatıyor dedi ama mantığıma yatmadı .Yaptığı iş devamlı bu şekilde gidecek yas süreciyle alakalı değil .Belki 10 sene işi böyle devam edecek .İizn günleri Pazartesi .Ya ben bu ilgisizliğe vurdumduymazlığa razı geleceğim ya boşanacağım ya da üçüncü bir seçenek emekli olup onunla sadece Pazartesileri plan yapacağım oda çocuğa uymuyor yine.Hem niye ben onun için fedakarlık yapayım ki onunki resmen egoistlik

En iyisini yapmış kurtulmuşsunuz gerçekten çekilecek çile değil.Konuşmaması delirtiyor.İletişime tamen kapalı .3 haftaya girdik.Evliliğimizin başından beri küsme huyu var.İlk haftamızda saçma bir nedenden küstü üç gün konuşmadı ne diye onu dinlememişim bilmem ne.Ama ben onu sevdiğimden ve kıyamadığımdan küs kalamıyordum kendim gidip barışıyordum.
Geçen sene bir konu oldu haksız olduğu bir konuda dört beş gün konuşmamıştı.O seni öyle cezalandırıyor manipülasyon yapıyor demişlerdi.Öyle gözüm açıldı.Bu senede tura gittim 10 günlüğüne ne aradı ne sordu ne başka birşey öldünmü kaldınmı diye sormadı .Ben instagramdan resim paylaşıyordum gittiğim yerlerden ama insan bir halhatır sormazmı.Gelince sordum niye aramadın diye çünkü gitmeni istemiyordum diye.Beni aklınca öyle cezalandırıyor.Daha yeni yeni farkediyorum iki senedir o beni o şekilde cezalandırmaya çalışıyor.Yani o benimle tura gelmeyecek ama o gelmezsede bende gitmeyeceğim ona göre yaşayacağım saçmalık resmen.Demiyor ama davranışları buna geliyor.

Sadece bir kere geldi benimle tura onda da bir gün burnumdan geldi.Resmen masraf olmasın diye mola yerlerinde içeriye girmedi dışarılarda dolaştı durdu .Otobüste su bulamadım mola yerinde su istedim alırmısın dedim otobüste yokmu dedi uyuma numarası yaptı falan sonradan suya gitti vb şeyler ..hiç bir yere gelmesede olur aslında benimle cimrilik yapacak yine

Son düzenleme:
Oğlumu düşünüyorum sadece başka birşey umrumda değil .Kardeşini yeni kaybetti okul bitti düzeni değişti öğrenci evindeyken aile evine yeniden döndü vs birde üstüne anne baba ayrılığı travma yaratırmı diye düşünüyorum .Hep bunları düşündüğümden bu kadar uzadı çoktan yol vermek lazımdı aslında .

Siz zaten adama ikinci işe gerek yok ben sana bakarım yeter ki benimle ilgilen gibi bir şey ima edip totosunu o kadar kaldırmışsınız ki paranızla rezil olup muhtaç durumda görünüyorsunuz. Kadının beklentisi ne kadar azalırsa adam o kadar tembelliğe alışıyor. Hem sizin kadar çalışıp kazanmasını hem de sizinle ilgilenmesini isteyeceksiniz. Bu hataların hepsini zamanında yapmış biri olarak söylüyorum yuvam yıkılmasın diye sabretme yuvaysa onun da yuvası tekmeyi basıp tek başına cebelleşmesini izle.

Önceki işinde iki hafta işteyse iki hafta evde oluyordu .Haftasonları düğün dernek vs birşey varsa arkadaşıyla değiştiriyordu .O zaman az para kazanıyordum bu işte 2-3 katı daha fazla para diye girdi Cumartesi Pazar tatili yok o yüzden gerek yok bu işe dedik komple çalışma demedik.İttire ittire bu kadar geldi ama benide tüketti .Boşansam bir ev bir araba ona kalacak. Üzgün olacağınınıda zannetmiyorum .Benim on sene kredisini ödediğim evde pişkin pişkin oturur aynı işede devam eder ,evdeki işlerini yaptırmak ve cinsel ihtiyaçlarını karşılamak içinde çok beklemeden evlenecektir.Benden boşandığı için üzüleceğine inanmıyorum o kadar duygusuz bir insan .Yuva olarak görse zaten mutsuz olduğumuzu bildiği halde defalarca söylediğim halde dikine dikine gitmez insan .Ateşle oynuyor .Hala işte iş diyor ne çocuğunu ne beni görmüyor akşamdan akşama otel gibi kullanıyor bununda normal olduğunu düşünüyor

Son düzenleme:
Başın sağ olsun canım

Haklısın o zaman sende onun için hiçbir şey yapma yuva sıcaklığı görmesin artık

Haklısın o zaman sende onun için hiçbir şey yapma yuva sıcaklığı görmesin artık
Bendeki sevgiyide tüketti sonunda .İşten eve geldiğinde yüzüne bakmıyorum konuşmuyorum yemek hazırlamıyorum iki haftadır çamaşırları çamaşır selesinde üçüncü haftaya girdik ellemiyorum sadece kendimizinkileri yıkıyorum.Oda yıkamıyor duruyor öyle selede .Yakınlarda doğumgünü var normalde pasta alır kutlardım onuda yapmayacağım içimden gelmiyor.Salağın tek yaptığı on gün konuşmayıp sonra bende özür dileyip şaka yaptım demesiydi tabi kabul etmedim yine konuşmamaya devam etti.Birde akşamları çay yapınca banada bir bardak koyuyor yanıma bırakıyor içmiyorum.Tek kelime etmiyor bende etmiyorum yok farzediyorum onu.Bizi umursamayanı bende umursamıyorum eskiden olsa kıyamazdım ama umrumda değil artık

Yetiskin bir insan artik oglunuz, bu tur kararlari kaldiracak yasta. Kaldi ki travma yaratsa evdeki mutsuz, iletisimsiz, birbirine kus aile hayati da yaratir. Hakkinizda hayirlisi olsun.

penceremden hoşgeldin.
başın sağolsun zor günler geçirmişsin.
eşinlede böyle olmana üzüldüm.
hiç bir zaman geç değildir hayatı yakalamak için kendine fırsat ver. zaten yok gibi adam.

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun Duygusalim bu aralar iki gün sonra oğlum 18 yaşına girecekti Yazamazsam kusuruma bakmayın

evlat kaybı çok ağır bir şey. kendi içinde ne yaşıyor bilemeyiz. belki de işe vererek baş etmeye çalışıyor. son paragrafta yazdığınız ayakkabı numarasıyla ilgili şeyler bana komik geldi. instagramda falan oluyor böyle saçma testler. onlardan birini söylemiş işte komiklik niyetine.

normalde evlat kaybı bilgisini okumasaydım galesiz ve kimseyi takmayan bir adam falan derdim. bence sizin iyi bir terapiye ihtiyacınız var. boşan diyemeyeceğim ben. 27 yıllık evliyseniz en az 45 yaşında olmalısınız. belki de birbirinize en çok ihtiyaç duyacağınız dönemler yaklaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…