Teşekkür ederim Derid, evet Serdar Bey'e ameliyat oldum. İnanın yanlış anlaşılsın istemiyorum kesinlikle doktorumdan çok memnunum, İstanbuldaki ünlü doktorlardan birisi de dahil 10 doktorla görüştüm içime sinen isimler en başta Serdar hoca sonra Selçuk IŞIK sonra da Zeki CAN olmuştu. Üçü arasında karar vermem gerekiyordu ve Serdar Hocanın revizyon konusunda ne kadar başarılı olduğunu bildiğim için ve birçok hastasıyla tanışıp burunlarını görme şansım olduğu için tercih ettim. ilk görüşmemizden itibaren çok iyi şeyler hissettim muayenehanesine her gittiğimde, içim o kadar rahattı ki. Selçuk Hoca sana düz burun yakışır demişti ve burnun çok bozulmuş kıkırdak almam gerek dediği için eledim. Zeki Hoca da aynı şekilde burnuma bakınca beni rahatsız eden noktaları gördü, o da çok ilgili ve sıcak davrandı. Ancak pek fazla hasta fotoğrafı göremedim, bir de burun deliklerin normal, küçülürse doğallığı bozulur, burun sırtın da iyi dedi. Bu noktada tereddüt yaşadım çünkü 2. ameliyatımda kıkırdak koydukları için burun delikleri büyümüştü o yüzden Serdar hocanın küçültmek istemesi daha cazip geldi. Ama bana da sorarak küçülttü. Ben bu noktada sadece kendime kızıyorum niye Zeki hocayı seçmedim ya da daha net anlatmadım fotoğraf üstünden diye. Bu kadar küçük deliğe alışkın değilim, temizlerken zorlanıyorum, sürekli kulak çöpü mü kullanıcam diye sinir oluyorum. Bandajım alınana kadar çok mutluydum bu sefer oldu bitti konu kapandı diye, bandaj alınınca annem bir yadırgadı, sonra akrabalarım da burnunun 1/3 ü kalmış dedi. Ben ise ne olursa olsun sevmeye çalıştım ama yapamıyorum her geçen gün daha kötü hissediyorum. Şu an herkes alıştı 2. ameliyatından çok daha iyi diyolar ama ilk ameliyat 1 numaraydı diye yorumlar. Ben bunlardan etkilenmiş değilim inanın, ama aynı şeyi ben de düşünüyorum, keşke eğri de olsa o burun kalsaydı hiç girişmeseydim bu işlere tekrar. Psikologtan da destek alıyorum, o da daha önce tanışsaydık ameliyat olma derdim dedi, işte bu pişmanlık beni yıpratıyor. 4. kez ameliyat olur muyum, inan hiç enerjim yok, şu an sadece çözüm var mı yok mu diye kendimi rahatlatıyorum ama zaman göstercek, belki zamanla kabullenirim aynadaki yeni beni ama hiç bişey eskisi gibi olmayacak benim için. Beni hiç tanımayanlar şuanki burnumu beğeniyorlar, saygı duyuyorum, çok kötü bir burun oldu demiyorum kesinlikle doktoruma haksızlık edemem ama önceki halimle beni tanıyanların teselli edip en azından nefesin açıldı demesi benim hissettiklerimi destekliyor maalesef.