düzen nasıl değiştirilir..

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
Arkadaşlar eşinin ailesi ile mesafe nasıl konur,koyduysanız nasıl koydunuz..her akşam birlikte yenen yemekler nasıl ayrılır,misafirliğe birlikte gidilir,misafir gelince gidilir, bana misafir gelince çağırılır, hatta yatılı da çağırırım arada biz orada yatarız..değer verdikçe değersizleşenlerden oldum..bekarkende çok okudum bu siteyi ama sen iyisen herkes iyidir düşüncesi vardı :))) 5 6 sene sonra düzen değişir mi, tabular yıkılır mı?

Baştan sıkı tutmak gerektiğini düşünüyorum ben. Sonradan mesafe koymaya calistiginda ne oluyoruz derler. Ama yine de en mantıklısi bahane üretmek sanırım.

Valla es farkina varmadan hicbisey olmuyor..esim ailesiyle gorusmek istemiyor bu konuda deryliyim bende.arada derede kaldimbenimde gorusmemi istemiyor.arada bi buz yigini olustu..bi anda oldu hersey...ama bu durumdan hic memnun degilim..ne guzel iyi geciniyosaniz arayi acmayin derim.anlayislilarsa davet ettiklerinde bahane bul arada bi git..ne cok iyi ol ne cok kotu

Limonları sıkı tut,tam zamanı.O ne yaa mırç mırç.Evlilik aileden kurtulup özgürce karar alabildiğin kendi aileni oluşturduğun bi kurum olmalı.Hem evlisin hem hala çocuk.Öfffff.Fikri bile bayıyor.Allah'tan bende yok öyle sıkıntı.Tüm aileler farklı şehirde ve görüşmeyiz.Gerek de yok.

Valla es farkina varmadan hicbisey olmuyor..esim ailesiyle gorusmek istemiyor bu konuda deryliyim bende.arada derede kaldimbenimde gorusmemi istemiyor.arada bi buz yigini olustu..bi anda oldu hersey...ama bu durumdan hic memnun degilim..ne guzel iyi geciniyosaniz arayi acmayin derim.anlayislilarsa davet ettiklerinde bahane bul arada bi git..ne cok iyi ol ne cok kotu

bizdede öyle şuan bir buz yığını var eşimin abisi yle arası açık kvalidelerde sen küçüksün alttan almalıydın kafasındalar ama arada hakaret kavga vs var...eşimin ailesinden soğudum arayı bulamadılar yani ikili oynadılar..

En iyisi haftada bi gün belirleyip o günlerde görüşelim falan demek. Misafir çağıracaklarsa da o gün falan çağırırlar. Çok fazla görüşünce mutlaka bi yerlerden kavga çıkıyo. Özleyin azıcık canım konuşacak ıvır zıvır konu biriksin hem. Hergün hergün konu artık size sarmaya başlıyo bi yerlerden sonra.

En iyisi haftada bi gün belirleyip o günlerde görüşelim falan demek. Misafir çağıracaklarsa da o gün falan çağırırlar. Çok fazla görüşünce mutlaka bi yerlerden kavga çıkıyo. Özleyin azıcık canım konuşacak ıvır zıvır konu biriksin hem. Hergün hergün konu artık size sarmaya başlıyo bi yerlerden sonra.

TAM dediğin gibi baştan çok iyiydik ama artık laf sokma SURAT asmalar başladı...

aramız limoni şuan ama..bu durumu bahane edip..

Olabilir... Ama eşinin ailesi çok iyiyse ki iyi bile olsalar sürekli sürü şeklinde yaşamak insanı daraltır, bunu eşine açıklayabilirsin. Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş misali... Resmiyet koyun araya, gelip gitmeyin bir süre.

Ben de 5yil 10yil oncesinden burayi takip etseydim hergun simdi farkoi olurdu gibi geliyo. Sonucta duyarak gorerek bakis acisi degisiyor insanin. Belki cahillikten belki yoresel farkliliktan de belki saygi derken derken insan ole bi konuma geliyor iu hic ummamisken vakit gecip durumun farkina vardgnda is isten gecmis oluyor. Birden mesafe koymaniz sorun yapacaksa zamanls alistira alistira arayi acin. Cunku ben sabredip yillar gecip sonra acik acik konusunca en kotu insan oldum.iyi de oldu ama beni de catlatana dek uzerime gelmeselerdi :). Sen kotu oluyosun ama kafan rahat oluyor:)

Tam zamani gelmis... yemekleri ayirmaya baslamalisin kendi eviniz varken neden orada yensinki... misafir olayindada kafam karisti her misafirdeni cagirip gidiyorsun... ee misafir sana gelir kv neden cagiriyosunki...

Dengeyi erkek sağlayacak bana göre.
Eğer bir sıkıntı varsa o çözmek zorunda.
Herkes kendi ailesini iyi tanır,ona göre konuşmalı ve harekete geçmeli.

Baştan iyi geldi hazır sofra sohbet muhabbet sonra bir bakıyorsunki yüzüne vuruluyor herşey...

Tam zamani gelmis... yemekleri ayirmaya baslamalisin kendi eviniz varken neden orada yensinki... misafir olayindada kafam karisti her misafirdeni cagirip gidiyorsun... ee misafir sana gelir kv neden cagiriyosunki...

Hazır sofra baştan iyi geldi bana, hoş tutuluyorum falan..sonra her aramız limoni olunca bugün yemege gelme işim var cart curt bahaneler..sanki ben muhtaçmışım gibi olundu artık ayda bir görmek istiyorum..

X