düzenli temiz evin olmasını istiyorsan hergün kalkar kalkmaz önce ortalığı toparla sonra süpür sil tatlım .ben hergün süpürüp siliyorum en son gece yatmadan mutfağı tekrar siliyorum mutfakta halı kullanmıyorum kırıntı oldukça silip temizliyorum çünkü eve en çok pislik mutfaktan yayılıyor o yüzden yemekten sonra yerleri mutlaka temizlerim benBir turlu evdeki duzenimi tutturamiyorum.ailecek daginigiz ve evim cok dagiliyo zaten evimde tadilat isleri cok ve hafta sonlari genelde onla ugrasiyoruz bide duzensizlik olunca cok kotu oluyor ev.duzenlim temizlim diyorum ama bi turlu soyle hersey duzenli yerli yerinde heryer piril piril olmuyor.evim tertemiz mis gibi heryer duzenli olsun istiyorum elimmi yakismiyo nedir anlamadim ama duzenli temiz bir evim olsa kendimi cok daha iyi hissedicem lutfen bilgilerinizi paylasirmisiniz.ise nerden baslarsiniz ?oda odami ilerlersiniz ?yoksa once daginikligimi toplarsiniz? hangi deterjani nerde kullanirsinz?
mopluyorum yazmışsınız ya, nasıl mopunuz, yıkaması falan nasıl oluyor?ben mesela hafta sonu silme süpürme yapıyorum daha çok çalıştığım için.
İlk önce güzelce süpürüyorum tüm evi sonra tozları alıp mopluyorum tertemiz oluyor .. wc leri en sona bırakıyorum ilk önce wc leri temizleyip daha sonrasında ise mopunu yapıyorum oranında. Aslında en önemli olanı kalkmak, çünkü kalktıktan sonra hepsi yapılıyorama mutfağımı günü gününe toplarım mutlaka..
he birde ayrıca deterjan sormuşsun evin genelinde ben fayans için olanları kullanıyorum çamaşır suyu katkılı olanlar var bak onlar dahada güzel yapıyor..
yani pratik oluyor . Ben mop bittikten sonra başlığında çıkarıp mutlaka yıkıyorum ama. Ve kim ne derse desin gayette evi ter temiz yapıyor. Önerim parex tir ama başka markalar almayın bence..Bu arada ben şuna inanıyorum ne kadar iyi süpürüseniz o kadar güzel temizliyor mop.mopluyorum yazmışsınız ya, nasıl mopunuz, yıkaması falan nasıl oluyor?
bende almak istiyorum, o nedenle soruyorum.
Calismiyorum iki cocuk var.cocuklardan bizden gordukleri gibi daginiklar2 nizde çalısıyor musunuz ondan mı acaba ?
döner başlıklı vileda gibilere mop diyosunuz dimi, bi de uzunlar var hani kovası yok , anlatabildim mi bilmiyorum, hangisinden bahsediyorsunuz?yani pratik oluyor . Ben mop bittikten sonra başlığında çıkarıp mutlaka yıkıyorum ama. Ve kim ne derse desin gayette evi ter temiz yapıyor. Önerim parex tir ama başka markalar almayın bence..Bu arada ben şuna inanıyorum ne kadar iyi süpürüseniz o kadar güzel temizliyor mop.
döner başlıklı vileda gibilere mop diyosunuz dimi, bi de uzunlar var hani kovası yok , anlatabildim mi bilmiyorum, hangisinden bahsediyorsunuz?
tmm çok t.ediyorum. dikdörtgen başlıklı varya ondan mı bahsediyorsunuz diye sordum.Eki Görüntüle 1389106 bundan bahsediyorum ben:)
Killari tozu topragi iyi topluyomu bu yaoksa vilada gibimiEki Görüntüle 1389106 bundan bahsediyorum ben:)
Kutu fikri süpermiş :) Bayıldım.Düzen olayı için benim her odada kutularım var, hasır sepet tarzı, veya dekoratif olanlardan falan. Ortada ufak tefek ne bulursam kutulara atıyorum. Salonda bulursam salonun kutusuna trink.
Birşey ararken falan herkes sadece kutulara bakıyor, ortada da birşey olmuyor.
Oturduğum yere yakın illa bi ıslak mendil paketim oluyor, elinde sürekli ıslak mendil olan biriyim. Dolayısıyla, yarım saatte bir falan durduk yere elimi silesim geliyor, elime geçmişken her nerde isem 1-2 metre çapımda toz alıyorum ziyan olmasın diye.
Toz demişken, ıslak mendiller en büyük yardımcım. 1-2 ıslak mendil günlük toz almaya yetiyor zaten her odada.
Büyük temizlik haftada bir. Süpür, sil, falan.
Premium temizlik ise ayda bir. O da koltuk, halı, cam silme içeriyor.
Klozet neredeyse her içeri girişimde Domestostan nasibini alır. Lavabo / fayans ovmalı yıkama ise haftada bir.
Böyle oturdu gidiyor yani, zaten otomatiğe bağladı mı tık tık tık uzun sürmüyor.
hayır viledadan çok çok daha iyi. emin ol çok güzel siliyor.Killari tozu topragi iyi topluyomu bu yaoksa vilada gibimi
emin ol memnun kalacaksın ben 1,5 yıldır bunun sayesinde baya bir temizliyorum evitmm çok t.ediyorum. dikdörtgen başlıklı varya ondan mı bahsediyorsunuz diye sordum.
bende çok memnunum kajcım cidden viledadan nefret ederdim bunu da öyle birşey sanmıştım hatta ilk alırkenemin ol memnun kalacaksın ben 1,5 yıldır bunun sayesinde baya bir temizliyorum evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?