Düzenimi mahvettim

evinincicegi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.218
2.970
333
Trabzon
Merhaba arkadaşlar. Bir konu hakkında danışmak istiyorum size. Aylar önce bir kereliğine ertesi gün hapı aldım. O günden beri saat gibi olan adet düzenim ciddi anlamda mahvoldu. Sürekli düzelir diye bekliyorum ama az bir bozulma değil. 5 gün geri 10 gün ileri. Sinirlerim bozuldu gerçekten. Yaşayan var mı bunu? Düzelme şansı var mı? Kullananlardan yardım istiyorum:KK43:

Merhaba arkadaşlar. Bir konu hakkında danışmak istiyorum size. Aylar önce bir kereliğine ertesi gün hapı aldım. O günden beri saat gibi olan adet düzenim ciddi anlamda mahvoldu. Sürekli düzelir diye bekliyorum ama az bir bozulma değil. 5 gün geri 10 gün ileri. Sinirlerim bozuldu gerçekten. Yaşayan var mı bunu? Düzelme şansı var mı? Kullananlardan yardım istiyorum:KK43:
ben de 1 kere kullandım ama hiç sorun yaşamadım. seninki farklı bir sorun olabilir. aylardır da sürüyorsa.. bence bir kadın doğum uzmanına danışmalısın.

Stres yapma bir kere o stres yüzünden beynin hormonu salgılamadığı için adet döngün başlamıyor olabilir...
Bir doktora görün burda nedense seninki ile aynı olmayabilir.

Ilk kullandığımda hiç bir yan etki yapmadı ama ikincide tam 14 gün adet gecikmesi yaşadım. Bir daha da tövbe ettim.

Herkeste farklı etkisi oluyor, bir ay düzgünse diğeri bozabiliyor. Etkisinin geçmesi de 1 yılı bulabiliyor. Zorunda olmadıkça almayın lütfen bu tip ilaçları, düzensizliğin yanında korkunç ağrılar, mide bulantısı gibi bir çok yan etkisi de var.

Herkeste farklı etkisi oluyor, bir ay düzgünse diğeri bozabiliyor. Etkisinin geçmesi de 1 yılı bulabiliyor. Zorunda olmadıkça almayın lütfen bu tip ilaçları, düzensizliğin yanında korkunç ağrılar, mide bulantısı gibi bir çok yan etkisi de var.

Gerçekten etkisinin geçmesi 1 yılı bulabiliyor mu? beklerim en azından düzeleceğini bilirim. Tabii arkadaşların dediği gibi başka bir sorun da olabilir. Bunu da düşünmedim hiç. Sanırım bir doktora gitmeliyim

Gerçekten etkisinin geçmesi 1 yılı bulabiliyor mu? beklerim en azından düzeleceğini bilirim. Tabii arkadaşların dediği gibi başka bir sorun da olabilir. Bunu da düşünmedim hiç. Sanırım bir doktora gitmeliyim
Mümkünse gidin tabi ki doktora. Evet 1 yılı bulabiliyor, zaten 1 yıl içinde ikinci kez alınması kesinlikle tavsiye edilmiyor bu ilaçların. Merak etmeyin tekrar içmezseniz düzene girer tekrar.

Ben bir iki aylık evliyken o haptan almıştım . Ve adetim hayatımda ilk defa gecikmişti . Tam 18 gün . Hiç aksamayan adetim öyle olunca beş on defa test yaptım acaba hamilemiyim diye . Hergün negatif çıktı ben hergün test yaptım . Ozaman hiç anlam vermemiştim . Demek o haptanmış . Sonraki aylar yeniden düzenli oldu . Çünkü ben o haptan hiç içmedim . Sizde içmezseniz düzelir sanıyorum .

Bende yan etkileri farklı olmuştu. Sinir bozucu bir ilaç gerçekten.

Araştırırken görmüştüm böyle adet düzensizliklerine sebep olabiliyormuş bir süre sonra kendiliğinden düzelir bence. Geçmezse doktora gitmekte fayda var..

Back
X