Düzenli adet görüp hamile kalamayanlar???

Yumurtlama günlerini yakaliyorum değerlendiriyorum düzenli olarak ta regli oluyorum çok şükür kist felanda yok ama hamile kalamiyorum.sadece hormon testlerini yaptirmadim neden olmuyor anlamiyorum

Kaç ay oldu deneyeli? 1 seneyi geçtiyse doktora gidin, sadece kadında biten bir şey değil sonuçta bu

Doktor hormon testini ne zaman yapiyor acaba bi bilginiz var mi?Asilama denemistim maalesef tutmadi.Bu ay rahim filmi cekilcek yine stres yine stres

Adetin 2.gunu gittim fakat doktor hic hormon testi falan yapalim demedi bizim mi soylememiz lazim acaba asilama yapildi ama tutmadi bu ayda rahim filmi cekelim dedi kafam her ay karisik
Devletemi gittin? Ben bebek için değilde adet dönemlerinde çok sancim oluyordu ozaman özele gittim.iki defa ikisinde de çocuk düşünüp düşünmediğini sordular henüz düşünmüyoruz dedim bu rağmen hormon testi verdiler önceden kontrol amaçli canim onlar soylemediyse sen hormon testi yaptirmak istiyorum de. Nasil asilamaa yaptilar garip geldi bana. Önce bütün testler yapilir herşey normal cikarsa eğer fakat hamilelik olmazsa asilamayi oneriyorlar hic bir test yapılmadan neden yaptılar ki? Belki prolaktin yani sut hormonun fazla bunlar hep tahlilleri çıkabilecek şeyler belki normal yolla olacak bebegin kontrol yapmadan asilama biraz değişik geldi bana. Sen hastaneye git canim doktorla görüş hormon testi istiyorum de yaparlar

Ozele gittim.klomen kullanmistim 3ay ondan sonra asilamayi denedik ama hic hormon testinden bahsetmedi doktor benim de o kafami karistirdi.

Merhaba arkadaşlar,3 senelik evliyim ve 1.5 senedir de bebek istiyoruz. En başlarda rahat bir takvim uygularken,aylar geçtikçe benim aklıma neden acaba sorusu gelmeye başlamıştı. Eşim herzaman rahat davrandı ve vakti gelince bebeğimizin olacağına inanıyor. Ama insanın içine düştümü birkez ateş çıkaramıyor aklından. Yatıp kalkıp bebek düşünmeye başladım. 5 aylık bir süreçten sonra doktora gittik. Kontrollerde görünür birşey yoktu bende. Düzenli adet, sorunsuz yumurtalar ve rahim. Hormon testi yapıldı ordada bişey yoktu. Eşime test yapıldı herşey olması gerektiği gibi. Sonunda rahim filmine karar verdik. Herkez (doktorda dahil) kesin hamile kalırsın filmden sonra dedi.(tabi Dr kesin demedi, %80 civarında bir olasılık verdi. Bu benim için oldukça yeterli bir olasılıktı) Ama hüsranla sonuçlandı.Tekrar bir hormon testi yine herşey yolunda. Yumurta çatlatıcaz dedi bu seferde. Tamam onada tamam ben çatlıcam çünkü az kaldı. İki sefer denedik yine olmadı. Bu ay küçük bir kist gördü ve üçüncü çatlatmayı erteledi, önce kisti yok edicez dedi ve bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum. Önümüzdeki ay 3. çatlatmayı gerçekleştiricez herşey yolunda giderse. Oda olmazsa sanırım aşılama yapılacak. Nekadar güçlü dursamda içimde kırılan çok şey var. Hiç kimseye birşey anlatmasamda artık etraftan çözüm üretilmeye başlandı bile. Soğan kaynat suyunu iç, fatmaana otu suyu iç...Tüp bebek hikayeleri anlatılınca dönüp benden özür dilenmeye başlandı,sanki ben asla çocuk sahibi olamıcakmışım gibi. Nerden çıkarıyorlar,neden yapışıyor bu üstüme anlamıyorum. Dün sonunda eşimi doktora neden olmuyor derken yakaladım.100 kadından 65 i gebe kalmazmış, aslında bebeğin olması zormuş... Böyle söyledi. Evet mucizevi birşey fakat etrafımdaki herkez bu mucizeyi yakalıyor, kim varsa etrafımda evli çatır çatır hamile kaldı,doğurdu,büyüttü bile. Bende hayırlısıyla sağlıklı,mutlu,huzurlu bir bebek istiyorum.
Herkesin başka bir hikayesi var biliyorum, çogu zaman kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum ve bu yüzden en iyi anlayacaklarla paylaşmak istedim hikayemi. Hala mucizelere inanıyorum ve hayırlısını diliyorum.
Sevgiler

Canm uzulme
Olabiliyor böyle şeyler.hayat,imtihan
Sabırla dua etmek gerekiyor.
Biliyoruz ki Allahimiz ne zaman ol derse o zaman olacak
Hz.Meryemi dusun.kocası yokkken Hz.İSa (a.s) ya hamile kaldı
Allah istemezsen yaprak bile yere dusmezmis.yani herşey Onun kontrolünde.
Rabbimin o kadar çok olan hazinelerinden bizlere de verecek inş.
İşte zamanı gelmemiş daha
İsyan etmeden sabırla dua edip,sebepleri yerine getirmeliyiz.( ben de dahil )
Selametle...
Allaha emanet olun

Teşekkür ederim canım,isyan etmiyorum, hayırlı sağlıklı bir bebek diliyorum. Nerde isteyen varsa, Allah gönlümüze göre versin.

Bu surec sabir istiyor ben de ayni durumdayim regl gunum yaklasinca bi tedirginlik oluyo keske olmasam diyorum mahalle baskisindan bahsetmiyorum bile sabir zaman ve dua bizlere dusen hep birlikte aticaz bu zorlu sureci icinizi ferah tutun Allah'in izniyle saglikli bebislerimiz olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…