Düzenli adet görüp hamile kalamayanlar???

Amin canim ben de ettim dua inşallah kabul olur Ramazan hurmetine

Canım bende düzenli adet goruyodum 10 aydan sonra hamile kaldım ovulasyonda yumurtlama gününü bul 3 gün ustuste yapın inşallah allah nasip ederse olur.darısı tüm isteyenlerin başına

Doruk90 a
Defne 48 e
Mavisareg a ve
Kendime duamizi ettim.rabbim katından sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin en kısa hayırlı bir zamanda(amin)
Canlar bana da dua etmeyi unutmayiniz
Ay rabbim ilk önce seni müjdelendirsin duan için tşk ederim kendi adıma çok sevindirdin inşallah en kısa zamanda herkesin yüzünü güldürsün rabbim aminnn

Canm Mrb bilmiyorum neden olmuyo bu ay ben biraz okuruna biraktim yani cabalamayacagim olsun diye sonra olmadi doktora gideceğim inş.birşeyimiz yoktur ovulasyon testi kullandim iki ay cok şükür yumurtlama oluyor ama hamile kalamdim hayirlisini versin rabbim

Canım bende düzenli adet goruyodum 10 aydan sonra hamile kaldım ovulasyonda yumurtlama gününü bul 3 gün ustuste yapın inşallah allah nasip ederse olur.darısı tüm isteyenlerin başına
Canim hayirli olsun birşey sormak istiyorum ovulasyonda çift çizgiyi goruncemi 3gun yoksa siliklesmeye baslayincami 3 gün ben iki ay kullandim tutturamiyorum

Valla canm hala gelen giden bi şey yok bu durum canini sıkıyor. Bu ay artik olsun diye cabalamiyorum bir iki ay boyle devam edip doktora gideceğim sen neler yapiyosun?
Benimde adetim gecikti test negatifti.rahim filmi cektirmistin ondan mi stresten mi bilmiyorum artik sıkıcı bi sekilde bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…