- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Amin canim ben de ettim dua inşallah kabul olur Ramazan hurmetineAmin canm inşallah
İsmen dua etmek çok etkiliymis
Buradaki nicklerimizle de dua edebiliriz
Ben hem genel olarak isteyenlere diye hemde sende varsın canm nicklerle dua ediyorum
Rabbim bu güzel mübarek günlerin hurmetine kabul eder ins
Canm benimde 3 ile 9 arasiydi ovulasyon.biz 3,5,7,9. Günler denedik.inş tutmuştur.Canım bende düzenli adet goruyodum 10 aydan sonra hamile kaldım ovulasyonda yumurtlama gününü bul 3 gün ustuste yapın inşallah allah nasip ederse olur.darısı tüm isteyenlerin başına
İnşallah cnm hadi hayırlı haberlerini alalım insallahCanm benimde 3 ile 9 arasiydi ovulasyon.biz 3,5,7,9. Günler denedik.inş tutmuştur.
Ay rabbim ilk önce seni müjdelendirsin duan için tşk ederim kendi adıma çok sevindirdinDoruk90 a
Defne 48 e
Mavisareg a ve
Kendime duamizi ettim.rabbim katından sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin en kısa hayırlı bir zamanda(amin)
Canlar bana da dua etmeyi unutmayiniz
Allah razı olsun canmAy rabbim ilk önce seni müjdelendirsin duan için tşk ederim kendi adıma çok sevindirdininşallah en kısa zamanda herkesin yüzünü güldürsün rabbim aminnn
Can'ım merhaba seninle aynıyız galiba bende altı aylık evliyim ama üç ay oldu istiyeli bende istiyorum benimde adet düzensizliğim hiç olmadı çok şükür ama vakti Zaman'ı vardır bende kendimden şüphe duydum neden olmuyo korunmuyoruz ve sonunda beklenti oluyo Ramazan dan sonra ki ilk regl dönemi gidicem test için rabbim kötü sonuç vermesin korkuyorum da ama bence sende bende bi görünürüz olmazsa dimi
Canim hayirli olsun birşey sormak istiyorum ovulasyonda çift çizgiyi goruncemi 3gun yoksa siliklesmeye baslayincami 3 gün ben iki ay kullandim tutturamiyorumCanım bende düzenli adet goruyodum 10 aydan sonra hamile kaldım ovulasyonda yumurtlama gününü bul 3 gün ustuste yapın inşallah allah nasip ederse olur.darısı tüm isteyenlerin başına
Valla canm hala gelen giden bi şey yok bu durum canini sıkıyor. Bu ay artik olsun diye cabalamiyorum bir iki ay boyle devam edip doktora gideceğim sen neler yapiyosun?Canim sen ne yaptin nasil gidiyor goremedim burada seni
Benimde adetim gecikti test negatifti.rahim filmi cektirmistin ondan mi stresten mi bilmiyorum artik sıkıcı bi sekilde bekliyorumValla canm hala gelen giden bi şey yok bu durum canini sıkıyor. Bu ay artik olsun diye cabalamiyorum bir iki ay boyle devam edip doktora gideceğim sen neler yapiyosun?
Canım çift çizgiyi gordukten sonra 3 gün ustuste yaptıkCanim hayirli olsun birşey sormak istiyorum ovulasyonda çift çizgiyi goruncemi 3gun yoksa siliklesmeye baslayincami 3 gün ben iki ay kullandim tutturamiyorum
Cift çizgiyi gorunce 3 gün ustuste denedik cnmCanim hayirli olsun birşey sormak istiyorum ovulasyonda çift çizgiyi goruncemi 3gun yoksa siliklesmeye baslayincami 3 gün ben iki ay kullandim tutturamiyorum
Ben hic öyle denemedim canim bu sefer inş. Öyle deneyecegim inş.tutarCift çizgiyi gorunce 3 gün ustuste denedik cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?