- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
Ben 33 yaşındayım canım. Aynen ben de ilk yıllarda hiç düşünmüyordum. Hatta birkaç sene ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kaldık. Düzenimizi oturttuk çok şükür. Bu yılbaşından beri ben de deli gibi istiyorum bebek. Zannederdim ki isteyince hemen olacak ama ne yazık ki öyle olmadı. İnşallah daha fazla beklemeden hayırlısı ile kavuşuruz.Aynen bizde de 6yil bitecek ilk baslarda istemiyordum 1senedir simdi deli gibi yanip tutusuyorum olmuyor streste eklenince hormonlar cosuyor tabi.sen kac yasindasin
İnşallah cnmAllah yardımcın olsun herşeyin hayırlısı inşallah
Canm hem kendime hem sana sabaha sayı adetine dikkat ederek dua edicwmCanm bende bu sabah bir duaya başladım
Günlük 818 estagfirullah, ve 731 ya Halik çekilince hamile kaliniyormus,denenmiş.
İstersen sabahları bu sayılara Gore çekip kendimize ve nicklerimizle Gore dua edelim.ne dersiniz.başka caremiz yok çünkü.
Defne48 diye dua edicwm insCanm hem kendime hem sana sabaha sayı adetine dikkat ederek dua edicwm
Sende bana dua etmeyi unutma olur mu
Allah razı olsun canım.Defne48 diye dua edicwm ins
Ah o stres yapma diyenler... Demesi kolay ama öyle kolay olmuyor ne yazık ki. Başarısız denemeler beni daha çok geriyor. Süreç uzadıkça üzerimdeki baskı ve yük artıyor sanki. Stresle nasıl başa çıkıyorsunuz kızlar?Kizlar ben de sizdenim 1 yildir evliyim 6 aylık denemeden sonra dr a gittim hormon testi yapti hiçbir şey çıkmadi her sey normal ben de bayagi takmistim butun ihtimalleri düşünüyordum niye olmuyor diye, ama hem dr un söylediği hem de cevremden duyduğum kafaya ne kadar takmazsak bebise o kadar yakınız. Bunu da başarmak ayri bir konu tabi. Allah isteyen herkesi anne yapsin inşallah.
canım hormonal değerlerinde tsh ve fsh değerin kaç acaba bana da normal dedi doktorum ama meğer th yüksekmiş bayağı araştırdım ondan sorayım dedimCanım benim yazdıklarının her kelimesini yüreğimde hissederek okudum. Bil ki yalnız değilsin. Ben de 5 yıllık evliyim ve 7 aydır korunmasız deniyoruz. İlk aylarda çok stresli değildim ama süreç uzamaya başlayınca gerilmeye, gerildikçe de üzülmeye başladım. Hormon testerimi yaptırdım eşime spermiogram yaptırdım herşey normal. Ama olmuyor işte. Kimse ile görüşmek istemiyorum artık eninde sonunda laf dönüp dolaşıp bizim bebek mevzusuna olmadı kendi çocuklarına geliyor. Allahım insanlar ne kadar hadsiz. Sanki zevk duyuyorlar bu konuları konuşunca. Çok yıprandım çok üzüldüm hala da yıpranmaya üzülmeye devam ediyorum. Dayanamam artık yeter derken yine Allah güç veriyor bir şekilde. Ama isyan ediyorum artık ne olur Allahım bizlere de nasip et. Bu foruma yalnız olmadığımı bilerek sizlerle paylaşmak için girdim. Ne yazıkki bizi bizden başka kimse anlamaz. Tanışmasak birbirimizi bilmesek de aynı duyguları hissediyoruz. En azından paylaşarak rahatlayalım.
Canm birbirimize dua edelimKizlar ben de sizdenim 1 yildir evliyim 6 aylık denemeden sonra dr a gittim hormon testi yapti hiçbir şey çıkmadi her sey normal ben de bayagi takmistim butun ihtimalleri düşünüyordum niye olmuyor diye, ama hem dr un söylediği hem de cevremden duyduğum kafaya ne kadar takmazsak bebise o kadar yakınız. Bunu da başarmak ayri bir konu tabi. Allah isteyen herkesi anne yapsin inşallah.
Canım sayısal olarak hatırlamıyorum ama dosyamdan bakarım. Yalnız her laboratuvarın cut off değerleri farklı olur. Benim tüm hormonal değerlerim normaldi. Farklı yerlerde yapılan testlerin sayısal değerlerini karşılaştırmak bence çok doğru değil. Çünkü hormon düzeyinin hangi kimyasal prensibe göre çalışıldığı önemlidir ve sonuçları etkiler.canım hormonal değerlerinde tsh ve fsh değerin kaç acaba bana da normal dedi doktorum ama meğer th yüksekmiş bayağı araştırdım ondan sorayım dedim
Mübarek gunlerdeyiz inanıyorum ki Allah bos cevirmez bizleri ben de hepimize ediyorum canim Allah isteyen herkese nasip etsin anneligi.Canm birbirimize dua edelim
818 estağfurullah
731 ya halik
Sabah dua ederken kendime defne48 e birde mavisareg diye dua edicwm
Sende bizi dualarında unutma olur mu canm
Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
Müminin mümine duasi en makbul olan duaymis
canım hormonal değerlerinde tsh ve fsh değerin kaç acaba bana da normal dedi doktorum ama meğer th yüksekmiş bayağı araştırdım ondan sorayım dedim
Karşılaştırmak istersen benim adetin 3. günü yapılan tetkiklerimde FSH:6.39 mIU/ml (follikuler faz normal değeri 3.5-12.5) TSH:3.3 uIU/ml (normal değeri 0.27-4.2)Canım sayısal olarak hatırlamıyorum ama dosyamdan bakarım. Yalnız her laboratuvarın cut off değerleri farklı olur. Benim tüm hormonal değerlerim normaldi. Farklı yerlerde yapılan testlerin sayısal değerlerini karşılaştırmak bence çok doğru değil. Çünkü hormon düzeyinin hangi kimyasal prensibe göre çalışıldığı önemlidir ve sonuçları etkiler.
teşekkürlerKarşılaştırmak istersen benim adetin 3. günü yapılan tetkiklerimde FSH:6.39 mIU/ml (follikuler faz normal değeri 3.5-12.5) TSH:3.3 uIU/ml (normal değeri 0.27-4.2)
Can'ım merhaba seninle aynıyız galiba bende altı aylık evliyim ama üç ay oldu istiyeli bende istiyorum benimde adet düzensizliğim hiç olmadı çok şükür ama vakti Zaman'ı vardır bende kendimden şüphe duydum neden olmuyo korunmuyoruz ve sonunda beklenti oluyo Ramazan dan sonra ki ilk regl dönemi gidicem test için rabbim kötü sonuç vermesin korkuyorum da ama bence sende bende bi görünürüz olmazsa dimiBunların hepsini biliyorum canim henüz 3 ay oldu doktor için zaman var diye düşünüyorum
Doruk90 aCanm birbirimize dua edelim
818 estağfurullah
731 ya halik
Sabah dua ederken kendime defne48 e birde mavisareg diye dua edicwm
Sende bizi dualarında unutma olur mu canm
Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
Müminin mümine duasi en makbul olan duaymis
Amin canm inşallahMübarek gunlerdeyiz inanıyorum ki Allah bos cevirmez bizleri ben de hepimize ediyorum canim Allah isteyen herkese nasip etsin anneligi.
Allah kabul etsin inşallahAmin canm inşallah
İsmen dua etmek çok etkiliymis
Buradaki nicklerimizle de dua edebiliriz
Ben hem genel olarak isteyenlere diye hemde sende varsın canm nicklerle dua ediyorum
Rabbim bu güzel mübarek günlerin hurmetine kabul eder ins
İnşallah dua eden herkesin duasını kabul eder Allahım. Ben de akşam duamı ettim. İnşallah kabul olur.Doruk90 a
Defne 48 e
Mavisareg a ve
Kendime duamizi ettim.rabbim katından sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin en kısa hayırlı bir zamanda(amin)
Canlar bana da dua etmeyi unutmayiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?