Düzenli adet görüp hamile kalamayanlar???

Aynen bizde de 6yil bitecek ilk baslarda istemiyordum 1senedir simdi deli gibi yanip tutusuyorum olmuyor streste eklenince hormonlar cosuyor tabi.sen kac yasindasin
Ben 33 yaşındayım canım. Aynen ben de ilk yıllarda hiç düşünmüyordum. Hatta birkaç sene ayrı şehirlerde yaşamak zorunda kaldık. Düzenimizi oturttuk çok şükür. Bu yılbaşından beri ben de deli gibi istiyorum bebek. Zannederdim ki isteyince hemen olacak ama ne yazık ki öyle olmadı. İnşallah daha fazla beklemeden hayırlısı ile kavuşuruz.

Canm hem kendime hem sana sabaha sayı adetine dikkat ederek dua edicwm
Sende bana dua etmeyi unutma olur mu

Kizlar ben de sizdenim 1 yildir evliyim 6 aylık denemeden sonra dr a gittim hormon testi yapti hiçbir şey çıkmadi her sey normal ben de bayagi takmistim butun ihtimalleri düşünüyordum niye olmuyor diye, ama hem dr un söylediği hem de cevremden duyduğum kafaya ne kadar takmazsak bebise o kadar yakınız. Bunu da başarmak ayri bir konu tabi. Allah isteyen herkesi anne yapsin inşallah.

Ah o stres yapma diyenler... Demesi kolay ama öyle kolay olmuyor ne yazık ki. Başarısız denemeler beni daha çok geriyor. Süreç uzadıkça üzerimdeki baskı ve yük artıyor sanki. Stresle nasıl başa çıkıyorsunuz kızlar?

canım hormonal değerlerinde tsh ve fsh değerin kaç acaba bana da normal dedi doktorum ama meğer th yüksekmiş bayağı araştırdım ondan sorayım dedim

Canm birbirimize dua edelim
818 estağfurullah
731 ya halik
Sabah dua ederken kendime defne48 e birde mavisareg diye dua edicwm
Sende bizi dualarında unutma olur mu canm
Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz
Müminin mümine duasi en makbul olan duaymis

canım hormonal değerlerinde tsh ve fsh değerin kaç acaba bana da normal dedi doktorum ama meğer th yüksekmiş bayağı araştırdım ondan sorayım dedim
Canım sayısal olarak hatırlamıyorum ama dosyamdan bakarım. Yalnız her laboratuvarın cut off değerleri farklı olur. Benim tüm hormonal değerlerim normaldi. Farklı yerlerde yapılan testlerin sayısal değerlerini karşılaştırmak bence çok doğru değil. Çünkü hormon düzeyinin hangi kimyasal prensibe göre çalışıldığı önemlidir ve sonuçları etkiler.

Mübarek gunlerdeyiz inanıyorum ki Allah bos cevirmez bizleri ben de hepimize ediyorum canim Allah isteyen herkese nasip etsin anneligi.

Karşılaştırmak istersen benim adetin 3. günü yapılan tetkiklerimde FSH:6.39 mIU/ml (follikuler faz normal değeri 3.5-12.5) TSH:3.3 uIU/ml (normal değeri 0.27-4.2)

Kizlar bizde nerdeyse iki yildir deniyoduk ama olmuyordu doktor kontrollerimizin hepsini yaptirdik esimde bende hersey normaldi.iki yildan sonra bu ay asilamaya karar verdik.neyse en son rahim filmini cektirdim 2 .5 hafta once doktor hamilelik sansini az da olsa arttirir bu ayi iyi degerlendirin dedi ve yumurtlamadan 3 gun once iliskiye girdik sonra bi daha da girmedik adetime 6 gun varken test yaptim cift cizgi cikti kan testide yaptirdim doktor degerlere gore gebelik var ama cok erken adet tarihin bile gelmemis niye bu kadar erken yaptin dedi 12 gun sonra tekrar gidicem normal adet tarihime de 3 gun var off simdi de adet olurum diye telaslaniyorum hamilelik var ama keske erkenden ogrenmeseymisim gibi bise cok saskinim soktayim galiba..

Bunların hepsini biliyorum canim henüz 3 ay oldu doktor için zaman var diye düşünüyorum
Can'ım merhaba seninle aynıyız galiba bende altı aylık evliyim ama üç ay oldu istiyeli bende istiyorum benimde adet düzensizliğim hiç olmadı çok şükür ama vakti Zaman'ı vardır bende kendimden şüphe duydum neden olmuyo korunmuyoruz ve sonunda beklenti oluyo Ramazan dan sonra ki ilk regl dönemi gidicem test için rabbim kötü sonuç vermesin korkuyorum da ama bence sende bende bi görünürüz olmazsa dimi

Doruk90 a
Defne 48 e
Mavisareg a ve
Kendime duamizi ettim.rabbim katından sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin en kısa hayırlı bir zamanda(amin)
Canlar bana da dua etmeyi unutmayiniz

Mübarek gunlerdeyiz inanıyorum ki Allah bos cevirmez bizleri ben de hepimize ediyorum canim Allah isteyen herkese nasip etsin anneligi.
Amin canm inşallah
İsmen dua etmek çok etkiliymis
Buradaki nicklerimizle de dua edebiliriz
Ben hem genel olarak isteyenlere diye hemde sende varsın canm nicklerle dua ediyorum
Rabbim bu güzel mübarek günlerin hurmetine kabul eder ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…