Düzenli adet görüp hamile kalamayanlar???

İnşallah Allah nasip etsin isteyen herkese.

Canm senin ne zaman peki regl gunun

Canm senin ne zaman peki regl gunun
Benim dun olmam gerekiyordu olmadim.gecen ay rahim filmi cekildim acaba onun mu etkisi oldu da gecekti diye dusundum test yaptim negatif cikti hatta bugun doktora gittim adet sokturucu verdi.Adet olunca hormon testi yaptirmaya gidicem.benim tedavi biraz duzensiz oldu cok zaman kaybettim

Rahim filmi nasıl çekiliyor peki canm,ağrılı mi?

Şipşak olan birşey değilmiş demekki
10 dakika falan sürüyor aslında, bazı hastaneler uyutmadan yapıyor. Sanırım işlem sırasında kendini rahat bırakman gerekiyor bu yüzden riske almıyor olabilirler. İşlem sonrasında hiç acı yok, ben korkmuştum ağrım olur diye. Sadece birkaç gün ufak kanama görülüyor okadar.

Canım benim yazdıklarının her kelimesini yüreğimde hissederek okudum. Bil ki yalnız değilsin. Ben de 5 yıllık evliyim ve 7 aydır korunmasız deniyoruz. İlk aylarda çok stresli değildim ama süreç uzamaya başlayınca gerilmeye, gerildikçe de üzülmeye başladım. Hormon testerimi yaptırdım eşime spermiogram yaptırdım herşey normal. Ama olmuyor işte. Kimse ile görüşmek istemiyorum artık eninde sonunda laf dönüp dolaşıp bizim bebek mevzusuna olmadı kendi çocuklarına geliyor. Allahım insanlar ne kadar hadsiz. Sanki zevk duyuyorlar bu konuları konuşunca. Çok yıprandım çok üzüldüm hala da yıpranmaya üzülmeye devam ediyorum. Dayanamam artık yeter derken yine Allah güç veriyor bir şekilde. Ama isyan ediyorum artık ne olur Allahım bizlere de nasip et. Bu foruma yalnız olmadığımı bilerek sizlerle paylaşmak için girdim. Ne yazıkki bizi bizden başka kimse anlamaz. Tanışmasak birbirimizi bilmesek de aynı duyguları hissediyoruz. En azından paylaşarak rahatlayalım.

Kızlar bende size birşey soracagım. bugün normalde adetimin 6.günü olması lazım ama hala regl olamadım. sadece adet olmam gerekn tarihte ve ertesi gün kahverengi lekelenmeler geldi. o ara mide bulantısı göğüs ağrısı bel ağrısı falan da vardır. sonra hem kehverengi lekelenme hemde ağrılarım azaldı. 3 kere idrar testi yaptım 3üde negatif çıktı. o kahverengi lekelenmeyi yerleşme kanaması diye okumuştum. etrafınızda benimle aynı durumda tanıdıgınız insanlar var mı? yani adetim ilk kez böyle gecikti normalde çok düzenlidir. ama testler neden negatif. var mıdır hamilelik?

Bende paylaşmak ve dualar için burdayım. Allah mutlaka bizimde gönlümüze göre verir.

Canım bu belirtileri daha önce gebelik yaşayan birilerine sorarsan daha net cevaplar alabilirsin. Sadece şunu söyleyebilirim, psikolojik olabilir o ağrılar Vs Vs yada çok erken test yapmışsındır. Kan testi öneririm daha net sonuç alırsın.

Bende paylaşmak ve dualar için burdayım. Allah mutlaka bizimde gönlümüze göre verir.
Amin inşallah canım. Umut etmekten dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden. İnşallah isteyen herkese nasip eder Allah. O zaman bugünleri unuturuz elbet. Allah hepimize güç versin.

Canm bende bu sabah bir duaya başladım
Günlük 818 estagfirullah, ve 731 ya Halik çekilince hamile kaliniyormus,denenmiş.
İstersen sabahları bu sayılara Gore çekip kendimize ve nicklerimizle Gore dua edelim.ne dersiniz.başka caremiz yok çünkü.

Aynen bizde de 6yil bitecek ilk baslarda istemiyordum 1senedir simdi deli gibi yanip tutusuyorum olmuyor streste eklenince hormonlar cosuyor tabi.sen kac yasindasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…