- 22 Mart 2016
- 169
- 102
- 23
- 42
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
-
İnşallah Allah nasip etsin isteyen herkese.Bu surec sabir istiyor ben de ayni durumdayim regl gunum yaklasinca bi tedirginlik oluyo keske olmasam diyorum mahalle baskisindan bahsetmiyorum bile sabir zaman ve dua bizlere dusen hep birlikte aticaz bu zorlu sureci icinizi ferah tutun Allah'in izniyle saglikli bebislerimiz olacak
Canm senin ne zaman peki regl gununBu surec sabir istiyor ben de ayni durumdayim regl gunum yaklasinca bi tedirginlik oluyo keske olmasam diyorum mahalle baskisindan bahsetmiyorum bile sabir zaman ve dua bizlere dusen hep birlikte aticaz bu zorlu sureci icinizi ferah tutun Allah'in izniyle saglikli bebislerimiz olacak
Benim dun olmam gerekiyordu olmadim.gecen ay rahim filmi cekildim acaba onun mu etkisi oldu da gecekti diye dusundum test yaptim negatif cikti hatta bugun doktora gittim adet sokturucu verdi.Adet olunca hormon testi yaptirmaya gidicem.benim tedavi biraz duzensiz oldu cok zaman kaybettimCanm senin ne zaman peki regl gunun
Rahim filmi nasıl çekiliyor peki canm,ağrılı mi?Benim dun olmam gerekiyordu olmadim.gecen ay rahim filmi cekildim acaba onun mu etkisi oldu da gecekti diye dusundum test yaptim negatif cikti hatta bugun doktora gittim adet sokturucu verdi.Adet olunca hormon testi yaptirmaya gidicem.benim tedavi biraz duzensiz oldu cok zaman kaybettim
Beni uyuttularRahim filmi nasıl çekiliyor peki canm,ağrılı mi?
Ben anestezili oldumRahim filmi nasıl çekiliyor peki canm,ağrılı mi?
Şipşak olan birşey değilmiş demekkiBen anestezili oldum
Allah yardımcın olsun herşeyin hayırlısı inşallahMrb arkadaşlar benim durumumda sizin gibi hic bi sorun yok adetim duzenli ama 3 sendir hamile kalamiyorum
10 dakika falan sürüyor aslında, bazı hastaneler uyutmadan yapıyor. Sanırım işlem sırasında kendini rahat bırakman gerekiyor bu yüzden riske almıyor olabilirler. İşlem sonrasında hiç acı yok, ben korkmuştum ağrım olur diye. Sadece birkaç gün ufak kanama görülüyor okadar.Şipşak olan birşey değilmiş demekki
Canım benim yazdıklarının her kelimesini yüreğimde hissederek okudum. Bil ki yalnız değilsin. Ben de 5 yıllık evliyim ve 7 aydır korunmasız deniyoruz. İlk aylarda çok stresli değildim ama süreç uzamaya başlayınca gerilmeye, gerildikçe de üzülmeye başladım. Hormon testerimi yaptırdım eşime spermiogram yaptırdım herşey normal. Ama olmuyor işte. Kimse ile görüşmek istemiyorum artık eninde sonunda laf dönüp dolaşıp bizim bebek mevzusuna olmadı kendi çocuklarına geliyor. Allahım insanlar ne kadar hadsiz. Sanki zevk duyuyorlar bu konuları konuşunca. Çok yıprandım çok üzüldüm hala da yıpranmaya üzülmeye devam ediyorum. Dayanamam artık yeter derken yine Allah güç veriyor bir şekilde. Ama isyan ediyorum artık ne olur Allahım bizlere de nasip et. Bu foruma yalnız olmadığımı bilerek sizlerle paylaşmak için girdim. Ne yazıkki bizi bizden başka kimse anlamaz. Tanışmasak birbirimizi bilmesek de aynı duyguları hissediyoruz. En azından paylaşarak rahatlayalım.Merhaba arkadaşlar,3 senelik evliyim ve 1.5 senedir de bebek istiyoruz. En başlarda rahat bir takvim uygularken,aylar geçtikçe benim aklıma neden acaba sorusu gelmeye başlamıştı. Eşim herzaman rahat davrandı ve vakti gelince bebeğimizin olacağına inanıyor. Ama insanın içine düştümü birkez ateş çıkaramıyor aklından. Yatıp kalkıp bebek düşünmeye başladım. 5 aylık bir süreçten sonra doktora gittik. Kontrollerde görünür birşey yoktu bende. Düzenli adet, sorunsuz yumurtalar ve rahim. Hormon testi yapıldı ordada bişey yoktu. Eşime test yapıldı herşey olması gerektiği gibi. Sonunda rahim filmine karar verdik. Herkez (doktorda dahil) kesin hamile kalırsın filmden sonra dedi.(tabi Dr kesin demedi, %80 civarında bir olasılık verdi. Bu benim için oldukça yeterli bir olasılıktı) Ama hüsranla sonuçlandı.Tekrar bir hormon testi yine herşey yolunda. Yumurta çatlatıcaz dedi bu seferde. Tamam onada tamam ben çatlıcam çünkü az kaldı. İki sefer denedik yine olmadı. Bu ay küçük bir kist gördü ve üçüncü çatlatmayı erteledi, önce kisti yok edicez dedi ve bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum. Önümüzdeki ay 3. çatlatmayı gerçekleştiricez herşey yolunda giderse. Oda olmazsa sanırım aşılama yapılacak. Nekadar güçlü dursamda içimde kırılan çok şey var. Hiç kimseye birşey anlatmasamda artık etraftan çözüm üretilmeye başlandı bile. Soğan kaynat suyunu iç, fatmaana otu suyu iç...Tüp bebek hikayeleri anlatılınca dönüp benden özür dilenmeye başlandı,sanki ben asla çocuk sahibi olamıcakmışım gibi. Nerden çıkarıyorlar,neden yapışıyor bu üstüme anlamıyorum. Dün sonunda eşimi doktora neden olmuyor derken yakaladım.100 kadından 65 i gebe kalmazmış, aslında bebeğin olması zormuş... Böyle söyledi. Evet mucizevi birşey fakat etrafımdaki herkez bu mucizeyi yakalıyor, kim varsa etrafımda evli çatır çatır hamile kaldı,doğurdu,büyüttü bile. Bende hayırlısıyla sağlıklı,mutlu,huzurlu bir bebek istiyorum.
Herkesin başka bir hikayesi var biliyorum, çogu zaman kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum ve bu yüzden en iyi anlayacaklarla paylaşmak istedim hikayemi. Hala mucizelere inanıyorum ve hayırlısını diliyorum.
Sevgiler
Bende paylaşmak ve dualar için burdayım. Allah mutlaka bizimde gönlümüze göre verir.Canım benim yazdıklarının her kelimesini yüreğimde hissederek okudum. Bil ki yalnız değilsin. Ben de 5 yıllık evliyim ve 7 aydır korunmasız deniyoruz. İlk aylarda çok stresli değildim ama süreç uzamaya başlayınca gerilmeye, gerildikçe de üzülmeye başladım. Hormon testerimi yaptırdım eşime spermiogram yaptırdım herşey normal. Ama olmuyor işte. Kimse ile görüşmek istemiyorum artık eninde sonunda laf dönüp dolaşıp bizim bebek mevzusuna olmadı kendi çocuklarına geliyor. Allahım insanlar ne kadar hadsiz. Sanki zevk duyuyorlar bu konuları konuşunca. Çok yıprandım çok üzüldüm hala da yıpranmaya üzülmeye devam ediyorum. Dayanamam artık yeter derken yine Allah güç veriyor bir şekilde. Ama isyan ediyorum artık ne olur Allahım bizlere de nasip et. Bu foruma yalnız olmadığımı bilerek sizlerle paylaşmak için girdim. Ne yazıkki bizi bizden başka kimse anlamaz. Tanışmasak birbirimizi bilmesek de aynı duyguları hissediyoruz. En azından paylaşarak rahatlayalım.
Canım bu belirtileri daha önce gebelik yaşayan birilerine sorarsan daha net cevaplar alabilirsin. Sadece şunu söyleyebilirim, psikolojik olabilir o ağrılar Vs Vs yada çok erken test yapmışsındır. Kan testi öneririm daha net sonuç alırsın.Kızlar bende size birşey soracagım. bugün normalde adetimin 6.günü olması lazım ama hala regl olamadım. sadece adet olmam gerekn tarihte ve ertesi gün kahverengi lekelenmeler geldi. o ara mide bulantısı göğüs ağrısı bel ağrısı falan da vardır. sonra hem kehverengi lekelenme hemde ağrılarım azaldı. 3 kere idrar testi yaptım 3üde negatif çıktı. o kahverengi lekelenmeyi yerleşme kanaması diye okumuştum. etrafınızda benimle aynı durumda tanıdıgınız insanlar var mı? yani adetim ilk kez böyle gecikti normalde çok düzenlidir. ama testler neden negatif. var mıdır hamilelik?
Amin inşallah canım. Umut etmekten dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden. İnşallah isteyen herkese nasip eder Allah. O zaman bugünleri unuturuz elbet. Allah hepimize güç versin.Bende paylaşmak ve dualar için burdayım. Allah mutlaka bizimde gönlümüze göre verir.
Amin inşallahAmin inşallah canım. Umut etmekten dua etmekten başka bir şey gelmiyor elden. İnşallah isteyen herkese nasip eder Allah. O zaman bugünleri unuturuz elbet. Allah hepimize güç versin.
Canm bende bu sabah bir duaya başladımCanım benim yazdıklarının her kelimesini yüreğimde hissederek okudum. Bil ki yalnız değilsin. Ben de 5 yıllık evliyim ve 7 aydır korunmasız deniyoruz. İlk aylarda çok stresli değildim ama süreç uzamaya başlayınca gerilmeye, gerildikçe de üzülmeye başladım. Hormon testerimi yaptırdım eşime spermiogram yaptırdım herşey normal. Ama olmuyor işte. Kimse ile görüşmek istemiyorum artık eninde sonunda laf dönüp dolaşıp bizim bebek mevzusuna olmadı kendi çocuklarına geliyor. Allahım insanlar ne kadar hadsiz. Sanki zevk duyuyorlar bu konuları konuşunca. Çok yıprandım çok üzüldüm hala da yıpranmaya üzülmeye devam ediyorum. Dayanamam artık yeter derken yine Allah güç veriyor bir şekilde. Ama isyan ediyorum artık ne olur Allahım bizlere de nasip et. Bu foruma yalnız olmadığımı bilerek sizlerle paylaşmak için girdim. Ne yazıkki bizi bizden başka kimse anlamaz. Tanışmasak birbirimizi bilmesek de aynı duyguları hissediyoruz. En azından paylaşarak rahatlayalım.
Rahim filmi nasıl çekiliyor peki canm,ağrılı mi?
Aynen bizde de 6yil bitecek ilk baslarda istemiyordum 1senedir simdi deli gibi yanip tutusuyorum olmuyor streste eklenince hormonlar cosuyor tabi.sen kac yasindasinCanım benim yazdıklarının her kelimesini yüreğimde hissederek okudum. Bil ki yalnız değilsin. Ben de 5 yıllık evliyim ve 7 aydır korunmasız deniyoruz. İlk aylarda çok stresli değildim ama süreç uzamaya başlayınca gerilmeye, gerildikçe de üzülmeye başladım. Hormon testerimi yaptırdım eşime spermiogram yaptırdım herşey normal. Ama olmuyor işte. Kimse ile görüşmek istemiyorum artık eninde sonunda laf dönüp dolaşıp bizim bebek mevzusuna olmadı kendi çocuklarına geliyor. Allahım insanlar ne kadar hadsiz. Sanki zevk duyuyorlar bu konuları konuşunca. Çok yıprandım çok üzüldüm hala da yıpranmaya üzülmeye devam ediyorum. Dayanamam artık yeter derken yine Allah güç veriyor bir şekilde. Ama isyan ediyorum artık ne olur Allahım bizlere de nasip et. Bu foruma yalnız olmadığımı bilerek sizlerle paylaşmak için girdim. Ne yazıkki bizi bizden başka kimse anlamaz. Tanışmasak birbirimizi bilmesek de aynı duyguları hissediyoruz. En azından paylaşarak rahatlayalım.
Canim sen ne yaptin nasil gidiyor goremedim burada seniKizlar düzenli adet görüp hamile kalamayanlar toplanalim. Neden gelmiyorrr bu bebislerrr(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?