Sünnet üzere yaptığını nasıl anlıycam peki ?Korkulaçak hiçbirşey yok kuzum 2 kere yaptırdım özellikle boynum ağrıyor demiştim yaptırdığım an bile fark ettim
Heylini bul çok araştır özellikle sünnet üzere yapanlar daha iyi geldi bana
Bel fıtığına iyi gelir mi acaba abla ?Çok hafif hissediyorsun abartılacak kadar değil canım... faydasını gördüğün için ara ara gitmek istiyorsun otomatik olarak.. ilk kez gittiğimde üst üst ayda bir kez 3 ay gittim.. 3 ay ara verdim şimdi tekrar gidicem. Bel ve bacak ağrılarıma faydası oldu çok şükür..
Pazartesi ve salı günü de 3 yıldızlı günmüşŞimdi ona bakıyordum pazar bizde biraz sıkıntılı olur ama gitsemde iyi olur eşimle konuşayım
Bende bulamıyorum bir kez yaptirdim o kisiye bidaha ulasamadım herkese bennde güvenemiyorumSünnet üzere yaptığını nasıl anlıycam peki ?
Sen nerde oturuyorsun lora ?Bende bulamıyorum bir kez yaptirdim o kisiye bidaha ulasamadım herkese bennde güvenemiyorum
Altıngün olarak 29 gösteriyorPazartesi ve salı günü de 3 yıldızlı günmüşBen çalıştığım için direk pazarı görüp randevu aldım
Ankara canımSen nerde oturuyorsun lora ?
Dan diye daldım ama ilk bu mesajı gördüm. Sünnet üzere yapan kişi c ve ç li günlerde yapmaz.Sünnet üzere yaptığını nasıl anlıycam peki ?
Sormak lazım bilemiyorum canımBel fıtığına iyi gelir mi acaba abla ?
burda bi kadın yapıyor o zaman ona cumartesi yapar mısın deyim yaparım derse yaptırmayımDan diye daldım ama ilk bu mesajı gördüm. Sünnet üzere yapan kişi c ve ç li günlerde yapmaz.
Çarşamba, cuma, cumartesi yani.
Okuyarak yapar.
Günlerini bilenler her gün yapmazSünnet üzere yaptığını nasıl anlıycam peki ?
İlk iki harfi büyük yazma lanetine tutulmuşun sendeEVde misin
Teşekkür ederim bunlara dikkat ederimGünlerini bilenler her gün yapmaz
Çok acil hastalar dışında olan kişileri ayın hallerine göre yaparlar bir dikkat etmen gereken pehrizine uyman diğeride en önemlisi titizlik ve hijyen
Benim haçamatcım bunun ilmini almış hem tıbbı ilmini biliyor hem dini konuda hasas biri dua ile yapar birde sağlıkcı olduğu için çıkan kana bakarak dikkat etmem gereken şeyleri söyler.
Klinikler günlere çok hasasiyet göstermediklerini duymuştum pehrizi yapmasanda olur dedimişler
Tabi usülüne uyanları tenzih ediyorum
Yanimda olsan senide götürümdüm ahiretliğim ben çok menum sen rahatsızlığını söylemesen bile o atık kanların rengine şekline göre hemen söylüyorBende bulamıyorum bir kez yaptirdim o kisiye bidaha ulasamadım herkese bennde güvenemiyorum
NE dinledin acabaağğ
Şu tikli klavyeye gectim yaİlk iki harfi büyük yazma lanetine tutulmuşun sende
Bununla geçmiş olsunSelamlar herkeseee ahh canlarım beni merak etmişsiniz çok teşekkür ederim çok yoğun 2 gün geçirdim hiç giremedim
Dün sabah da devam edince acile gittik iğne verdi doktor onu yaptırinca iyi oldu hamdolsun Rabbim tüm hastalara şifalar versin
Tabi iştahı pek yok baya halsiz düştü yavrucum çoraplarını sürekli çıkarıyor külotlu çorap da her zaman giymek istemiyor muhtemelen midesini üşüttü
Dün bide sınavlarım vardı hava yağmurlu sınav arası acile gittik diğer sınav yeri de epey uzaktı eve gelip tekrar çıkış derken epey yoğundum
Bugünde dışarda işlerimiz vardı onları hallettik pizza istiyorlardı ne zamandır dışarıdan gelip dapdaginik mutfakta hamur yoğurdum ben tabi ki yemedim yumurta kırıp üzerine pizza malzemesi ekledim
Evin her yeri her yerde hiç bir şeye halim yoktu bugün yarın güzelce girisicem inşallah
penyez83 @papatyamm Aktif Lora -Hayal
tek tek alıntı yapamadım arada ki mesajları da okuyamadım ama okuycam hepinize teşekkür ederim
Salatalıkla 500 gr alıyorsan cips yediğin zaman sabah +5 kg mı çıkıyordunNE dinledin acabaağğafiyet bendee salatalik yedim hemde tuzsuz kesin sabah 500 gr alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?