Sinavi falan var mıydı acaba?En son cumartesi öğleden sonra gelmiş
Bak bende merak ettim
O olabilir çünkü arkadaşım çok hızlı kilo alıyor çok çok yavaş veriyor. Aman olsun canını sıkma. Ben daha çocuk doğurmadım ya doğurunca fil olurum kesinBilmiyorum ki bakılmadı hiç.
Baktirmak lazzım da ısmarlama almiyorlar biseyiO olabilir çünkü arkadaşım çok hızlı kilo alıyor çok çok yavaş veriyor. Aman olsun canını sıkma. Ben daha çocuk doğurmadım ya doğurunca fil olurum kesin
Ay 46 mıBaktirmak lazzım da ısmarlama almiyorlar biseyi
Bekarken cok güzel vermistim dogum degilde yaşin etkisi olabilir. 46 kilocuktum
Pazar Yds sınavı vardı sanki onun bölümü bilmiyorumSinavi falan var mıydı acaba?
Sen tahlil verirken hiç bakmadılarmı kuzumBaktirmak lazzım da ısmarlama almiyorlar biseyi
Bekarken cok güzel vermistim dogum degilde yaşin etkisi olabilir. 46 kilocuktum
İstediğin kiloda değilsin ama çok da değilsin boyun uzunSanki ben zayıfımanlıyorum onu o yuzdeeen
Baya zayiftim annemler agliyorduAy 46 mıo zamanda aşırı zayıftırsın ama
Degerlerine bakalim dedi sikayetlerrime gore en son da baska sey icin kan vermistim bakmadi söylesem yanlis anliyorlar insan vucudunu tanimaz miSen tahlil verirken hiç bakmadılarmı kuzum
Öylede işte yer yemez hemen alıyorumİstediğin kiloda değilsin ama çok da değilsin boyun uzun
Baya zayiftim annemler agliyorduevlendim bana üzüldüler eşim tarafı siz gorursunuz dedim o gün başladi hersey
Restleşecek başka bir şey bulamadın mı ?Baya zayiftim annemler agliyorduevlendim bana üzüldüler eşim tarafı siz gorursunuz dedim o gün başladi hersey
Kork zaten korkanın anası ağlamaz demişlerÖylede işte yer yemez hemen alıyorumalıp başını gitmesinden korkuyorum
Cahillik işte kesin sesinizi tombullar diyemedimRestleşecek başka bir şey bulamadın mı ?
Bende arsızlığa vuruyorumŞAka bir yana ben de toparlanmalıyım fena bıraktım
Bugün noldu ki okudum geçmişi ama çok yorgunumBende arsızlığa vuruyorum
Bugün harbut davulu gibi olunca fena tırsdım
Çok yemesem bile artık görsel olarak şişiyorum sankiBugün noldu ki okudum geçmişi ama çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?