- 13 Ağustos 2020
- 15.582
- 88.355
- 598
- 32
Ankarada mi gidiyordun sen ?Yanimda olsan senide götürümdüm ahiretliğim ben çok menum sen rahatsızlığını söylemesen bile o atık kanların rengine şekline göre hemen söylüyor
Bende Salı günü kan aldırmayın diye bir şey duymuştumDan diye daldım ama ilk bu mesajı gördüm. Sünnet üzere yapan kişi c ve ç li günlerde yapmaz.
Çarşamba, cuma, cumartesi yani.
Okuyarak yapar.
Yok memlekette kuzumAnkarada mi gidiyordun sen ?
Ya ben korkuyorum ehline denk gelmemekten kötü anilarim var haccame abla ile alakaliiyi gelecegine eeminim de iste
Salatalıkla 500 gr alıyorsan cips yediğin zaman sabah +5 kg mı çıkıyordun
Bugün hiç girmedim diyordumGunaydın kızlar
Yoh yeeaa öyle bir şeyBende Salı günü kan aldırmayın diye bir şey duymuştum
Ohooo+ değil ×5Salatalıkla 500 gr alıyorsan cips yediğin zaman sabah +5 kg mı çıkıyordun
Sanki ben zayıfım
Şaka mı yapıyon ciddi misin yaOhooo+ değil ×5vallahi vucudum oyle aldigini birakmiyor
Diyet neden yapamıyoruz anlaŞaka mı yapıyon ciddi misin ya
Valla ya bir ara sıvı beslendim onda bile tuttu.birakmadi. su içsem kaliyor bendeŞaka mı yapıyon ciddi misin ya
O kadar iyi olur kiAktif Lora dur gidersem sorayım ankarada önereceği biri var mı ?
Bende yediğim an alıyorum kilo ama yemezsem veriyorumDiyet neden yapamıyoruz anla
Valla ya bir ara sıvı beslendim onda bile tuttu.birakmadi. su içsem kaliyor bende
Aslında deprem oluduktan sonra o da ankaraya gelmiş benim haberim yoktu yazın geri dönmüşO kadar iyi olur ki
Bilmiyorum ki bakılmadı hiç.Bende yediğim an alıyorum kilo ama yemezsem veriyorum
insülin direnci var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?