Bebişten öncede maalesef kiloluydum canımNe olduysa emzirmeyi bıraktıktan sonra oldu
Senin yara değil bebis içerde bütün doğumlar aradan çıktıktan sonra mis gibi zayıflarsin dert etmeee
Kaç kilosun
Dün akşam da Allah senin cezanı verecek diye topladim bendeDünden beri cık cık cık su mutfağın haline bak diyorum sanki gelinim gelip dağıtıp gitmiş
Olmicak. Gibiyse tekrar serBütün evin halılarını toplayıp oturdum
Iki burcuda severim biri kızımın biri esimin burcuBen ikizlerim
Bence 3 doğuma girecek olmana rağmen çok iyi canım hiç kafana takma boyun da uzun kaldırırsın ben tek doğum la aha 81 e daha yeni geldim boyumu söylemek istemiyorumBebişten öncede maalesef kiloluydum canım2. Kızımdan kalan kiloları vermeden hamile kaldım. 1.69 boyum 86 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 89um 3 kg aldım
Hadi kalk kalk halledelim bende mutfağa giriyorum ama şu çamaşırları kurutmaya atıp bi posta daha yıkamaya camaisri atayımGazınıza geldim ama cabuk söndü
Sessizce ser icinden geldigi gibiIcimden öyle yapmak geliyor
Evet boydan boydan biraz kurtarıyorum gören iyi kilon diyo ama değil, tesettürlüyüm genelde elbise giyiyorum kilolar elbisemin altındaBence 3 doğuma girecek olmana rağmen çok iyi canım hiç kafana takma boyun da uzun kaldırırsın ben tek doğum la aha 81 e daha yeni geldim boyumu söylemek istemiyorum
Hadi kalk kalk halledelim bende mutfağa giriyorum ama şu çamaşırları kurutmaya atıp bi posta daha yıkamaya camaisri atayım
Ve 3 posta da katlanacak var naisl bu kadar çok birikmiş yaaa
Ah elbiseler olmasa zaten bittik bizEvet boydan boydan biraz kurtarıyorum gören iyi kilon diyo ama değil, tesettürlüyüm genelde elbise giyiyorum kilolar elbisemin altında
Senin burcun ne ?Terazi severimm
YengeçSenin burcun ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?