Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne olduysa emzirmeyi bıraktıktan sonra oldu
Senin yara değil bebis içerde bütün doğumlar aradan çıktıktan sonra mis gibi zayıflarsin dert etmeee

Kaç kilosun
Bebişten öncede maalesef kiloluydum canım 2. Kızımdan kalan kiloları vermeden hamile kaldım. 1.69 boyum 86 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 89um 3 kg aldım

Bebişten öncede maalesef kiloluydum canım 2. Kızımdan kalan kiloları vermeden hamile kaldım. 1.69 boyum 86 ile hamile olduğumu öğrendim şuan 89um 3 kg aldım
Bence 3 doğuma girecek olmana rağmen çok iyi canım hiç kafana takma boyun da uzun kaldırırsın ben tek doğum la aha 81 e daha yeni geldim boyumu söylemek istemiyorum

Bence 3 doğuma girecek olmana rağmen çok iyi canım hiç kafana takma boyun da uzun kaldırırsın ben tek doğum la aha 81 e daha yeni geldim boyumu söylemek istemiyorum
Evet boydan boydan biraz kurtarıyorum gören iyi kilon diyo ama değil, tesettürlüyüm genelde elbise giyiyorum kilolar elbisemin altında

Hadi kalk kalk halledelim bende mutfağa giriyorum ama şu çamaşırları kurutmaya atıp bi posta daha yıkamaya camaisri atayım
Ve 3 posta da katlanacak var naisl bu kadar çok birikmiş yaaa
Hadi gidelimmm isler bizi bekler

Evet boydan boydan biraz kurtarıyorum gören iyi kilon diyo ama değil, tesettürlüyüm genelde elbise giyiyorum kilolar elbisemin altında
Ah elbiseler olmasa zaten bittik biz
Bana da hep kilonu göstermiyorsun diyorlar benim kas oranım fazla sanırım jnsan da Tartıda fazla çıkıyorum spor hocası öyle olabilir demişti yani yoksa bu kilo ve boya göre çok tombalak görünmem gerekirdi kendimi mi avutuyorum yıksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…