İstikrar lazım işte yoksa zor kilo vermekYani 85 kiloya kadar çıktım 1 senede 78 lerde geziniyor idim emzirirken bırakınca baya kilo aldım şimdi aylardır 4 kg verdim çok şükür bira geç veriyorum artık kilo ama bu hafta bi adam akilli yaptım diyebilirim
Bize düşmez aralarında yapsınlarEee şimdiBegonya2 ye hoşgeldin kahvesini kim yapıyor kolonya kim tutuyor
Bizden mi bekleyeceksiniz gençler 83 modelim ben
Köşe ye oturdum bekliyorum zatenBize düşmez aralarında yapsınlar
Kararlıyım inşallah burda ki arkadaşlarla beraber yapiyoruz çoğunun aklına diyet soktumİstikrar lazım işte yoksa zor kilo vermek
Geçen hafta kontrole gittim doktor usg yaparken aslında annemiz zayıf görünüyor ama göbeğin nekadar büyük yağlı dediAh elbiseler olmasa zaten bittik biz
Bana da hep kilonu göstermiyorsun diyorlar benim kas oranım fazla sanırım jnsan da Tartıda fazla çıkıyorum spor hocası öyle olabilir demişti yani yoksa bu kilo ve boya göre çok tombalak görünmem gerekirdikendimi mi avutuyorum yıksa
Eşimin ve iki yakın arkadaşım yengeç çok iyi anlaşırımYengeç
Afiyet şifa olsun çok severim kahveyi bende yapim de içim birtane
Kızzzz sana yaptım hoş geldin kahvesiAfiyet şifa olsun çok severim kahveyi bende yapim de içim birtane
Bende yengeçEşimin ve iki yakın arkadaşım yengeç çok iyi anlaşırım
Gerçek hayatta böyle köpüklü olmuyor benim kahvem
Burda düzenim şaşdığı içinde olabilir diye düşünüyorum denerim ama bu akşam yemeğini ikindi gibi yiyip rahat yatmak istiyorumAkşam yemeğinden önce elma sirkeli su içmeyi denesene. Ben bir ara aksatmiyordum inmişti mide özellikle
Şimdi gördüm yukardaki mesajıKızzzz sana yaptım hoş geldin kahvesi
Seninlede iyi anlaşırım o zaman etrafım yengeç doluBende yengeç
Afiyet şifa olsun canımŞimdi gördüm yukardaki mesajıbana olduğunu sonra anladım ay teşekkür ederim
Bizde yengec teraziEşimin ve iki yakın arkadaşım yengeç çok iyi anlaşırım
Bende yengeçBende yengeç
Bu mantığa göre şuan bulaşık tezgahın üzerinde yıkımıyacaksam dolaba koyayımHarika motive ederim
Doktorlarda sagolsunGeçen hafta kontrole gittim doktor usg yaparken aslında annemiz zayıf görünüyor ama göbeğin nekadar büyük yağlı dedieşime bebek o diyip kandırıyodum ama doktor sadece bebek olmadığını anladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?