Yok sağolsun öyle bi laf söylemez ama ben kendim kötü hissediyorumDoktorlarda sagolsunesin de orda değilse çok da şey etme
Bursaymışsın biraz daha oturaym bariDoktorlarda sagolsunesin de orda değilse çok da şey etme
Kim diyor gittigimi
Bi dk Kahve yapicam burda ki teyzelere canları istemişBursaymışsın biraz daha oturaym bari
Misafir gelse nasıl rezil olursun diyerek topluyorum ben deDün akşam da Allah senin cezanı verecek diye topladim bende
Ben yaptım kahve içiyorum şekerimikindi okundu, akşam olacak halen burdalar dağılınnnnişleri kim yapacak
Valla işler kalacak sohbet muhabbet derkenikindi okundu, akşam olacak halen burdalar dağılınnnnişleri kim yapacak
Hiç yaniEee şimdiBegonya2 ye hoşgeldin kahvesini kim yapıyor kolonya kim tutuyor
Bizden mi bekleyeceksiniz gençler 83 modelim ben
Ellerine sağlık hanım kiz
Burda iki servis var limotaları mı içeyim kahveyimi
Ne demek efendim afiyet olsunEllerine sağlık hanım kiz
Ahiretliğim sen yamacıma oturOrtak içcez bayılırım
Limonatayi bonus icsin bende penyeze bıraktımBurda ik servis var limotaları mı içeyim kahveyimi
Yahu temsili şey edeyim dedim google den indirmeye üşendim galeriden bakındım bu vardıOrtak içcez bayılırım
Ellerine sağlık canimm
Canım benim takılıyorumYahu temsili şey edeyim dedim google den indirmeye üşendim galeriden bakındım bu vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?