Pembe rüyalar güzel düşler gerçek artık bizim evdeee-Hayal Bak bu tamamen benim kamera ayarım karanlık olan orjinal hali
Yani bizde çoktan akşam oldu hele oturma odası gunesligi çekip ışık yakacam
Haa seninde evin karanlık yani benim gibi-Hayal Bak bu tamamen benim kamera ayarım karanlık olan orjinal hali
Yani bizde çoktan akşam oldu hele oturma odası gunesligi çekip ışık yakacam
Bende buzdolabını silerim diyordum ama yapmadım yarın yapıcam napıyım ya amanDiyosunn
Buzdolabının hali içler acısı
Ama benim de halim yok yani
Ya benim kücükken yüne alerjim varmış annemde hep temizler toz birakmazdi yine de sabah şişerdim öksürüŕdum. Acaba öyle bişi mi dedim. Iyi bariCanim yorgani pamuk yani kılıfını yıkadim
Cok gecmiş olsun pinhanSelamlar kızlar
Sabahtan beri yatıyorum, çok kötüyüm.
Sabah dr gittim bi sürü ilaç, antibiyotik verdi.
Geldim bir kahvaltı, zar zor bulaşık mak boşalttım, temizdi. Tezgahta kirliler yığılmasın diye.
Başka da birşey yapmadım. Yatıyorum o zamandan beri.
Çocuklar idare etti kendini.
Sizleri okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Görüşmek üzere
SÜtünü çok az koyarsan daha katı olurKizlar pasta kremasi yapmak istemiyorum şuan ugrasmicam bu krem şantiyi daha kıvamli nasil yaparim sönük gibi oluyor ya onu sevmiyorum
Hele formüllere heleeeSÜtünü çok az koyarsan daha katı olur
Tabii oyle olur ya aklima gelmeyene bakSÜtünü çok az koyarsan daha katı olur
Senin şu kendine cevap verişlerin yok muHele formüllere heleee
Neydim malzeme sadece süt bunu herkes akıl edemezSenin şu kendine cevap verişlerin yok mu
Aaa buda olur tşk
Şu çok kolay ve güzel oluyor gak üşenme yap
Gel canım buyurBizim plan değişti hastane işlerindenpenyez83 iftara sana geleyim diyorum
KimmmmmHamile var Bonus
Oruç oruç heyecan yapmaya halin var he miKimmmmmkimmmm tamam tamam sonradan anladım
Süt öksürüğü artırıyor onun için sordum. Ama ondan önce de varmış anladığım kadarıyla. Ay yavrum yaaa bizim içimiz dışına çıkıyorda öksürürkenHer saniye öksürıyor.gece artik kusacakti resmen.balli limonlu süt verdim
Geçmiş olsun pinhanım dikkat et kendineSelamlar kızlar
Sabahtan beri yatıyorum, çok kötüyüm.
Sabah dr gittim bi sürü ilaç, antibiyotik verdi.
Geldim bir kahvaltı, zar zor bulaşık mak boşalttım, temizdi. Tezgahta kirliler yığılmasın diye.
Başka da birşey yapmadım. Yatıyorum o zamandan beri.
Çocuklar idare etti kendini.
Sizleri okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?