Düzenli Evimiz & Hayatımız

Misafirmi var?
Güzel is yapmissin.benimde aklim cam önlerinde yarin sabah ilk is silmem lazim.dün yagmur yagip bugün günes çikinca berbat oluyor.cam balkonu da silmeyi düşünüyorum yarin.insallah oğlum iyi olsunda

Yorganı pamuk elyaf dimi canım

Ben hic boyle olamiyorum.iyi bisemi kötü bisemi bilmiyorum.bide hic is yapmadan oturursam bunalima girerim
Bende öyleyim her gün kesin bi şey yapmam lazım yoksa rahat edemiyorum ama bugün hava aşırı soğuk ve karanlık güzel uyuyamadım gece uykum var değişik bi gün oldu

Bende öyleyim her gün kesin bi şey yapmam lazım yoksa rahat edemiyorum ama bugün hava aşırı soğuk ve karanlık güzel uyuyamadım gece uykum var değişik bi gün oldu
Ay bende gece uyuyamadim. Hem oğlanın öksürügü hemde hic uykum gelmedi. Burada tam tersi günesli ve açık hava

Selamlar kızlar
Sabahtan beri yatıyorum, çok kötüyüm.
Sabah dr gittim bi sürü ilaç, antibiyotik verdi.
Geldim bir kahvaltı, zar zor bulaşık mak boşalttım, temizdi. Tezgahta kirliler yığılmasın diye.
Başka da birşey yapmadım. Yatıyorum o zamandan beri.
Çocuklar idare etti kendini.
Sizleri okuyamadım inşallah herkes iyidir.
Görüşmek üzere

Hastalar içecek bir şeyler olsa çok iyi olur size hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun.

Kv ye misafir gelicekmiş kolaydan bir şey yapar mısın dedi.
Portakallı kek yaptım tatlı tuzlu kurabiye yaptım.
Mutfağı topluyorum şimdi. Haşlanmış nohut vardı onu koyuyorum bi yandan

Gecmis olsun canim ya
Bu kış herkesi mahfetti

Amim canim
Inan normal öksüruk olsa bu kadar üzülmem ama artik kaburgalari sızlıyor .sabaha kadar bütun apartma dinliyor heralde

Geçmiş olsun

Bende öğlen kahvaltı masasını topladım
Oglumu banyo yaptirdim
Oturma odasını topladım
Yatak odasını topladım
Namaz kıldım
Makineye beyaz çamaşır kalmıştı biraz onları da attım yıkandı hatta kurutmaya atmam lazım
Oğluma çorba ve pilav pisirdim
Yedirdim
Bende çorba içtim iyi geldi
Şimdi uyutmaya geçtim saat biraz geç oldu ama şimdi uyumasa akşam 7 gibi.kendi.kendine dalıyor o daha zor oluyor gece uykusu için
şimdi biraz dinlenme
Mutfak dağınık ama sadece tezgah üstü
Bulaşık makinesi boşalacak yerleşecek
Bide baya bi çamaşır katlamam lazım

-Hayal ve Begonya2 Bende sizin gibiyim bugün hava kapalı ya iş yapasım yok hiç

Çok geçmiş olsun pinhan

Bu kaçıncı senin? Geçmiş olsun

Ellerine sağlık vede Allah kabul etsin oruçlu oruçlu ikramlik hazirlamissin maşallah tebarekallah

Sen bi şeyler yapmaşsın ben bi yemek yaptım pişiyor geri uzandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…