- 13 Mart 2019
- 16.233
- 63.434
- 598
Erkenciyim ben canım evde de olsam öğlene kadar işleri bitirmeye gayret ediyorum
Şifa olsun bonusummAfiyet olsun penyezim az önce içtim ben de
Sağol ablacım çok iyi geldi enerji topladımAfiyet olsun olsun ablacım bol muhabbetler
Çıt sesi geçti mi? Böyle zamanlarda sigortadan kapatmak daha iyi fişi bulmak zor çünküPeki Benim hala mutfakta debelenmem
Evet biraz önce denemdim kurumuş bitti sesi şükürÇıt sesi geçti mi? Böyle zamanlarda sigortadan kapatmak daha iyi fişi bulmak zor çünkü
Nolmuş öyle canım ya gecmiş olsun diyeyimEvet biraz önce denemdim kurumuş bitti sesi şükür
Geçmiş olsun canım nasıl düştünBugün serbest takıldım planlarım vardi ama düştüm ayağım fena şiştievin diger ahalileri çalıştı hep mutfakta eh işte
Sağol canım yaa temizlik askim tuttuNolmuş öyle canım ya gecmiş olsun diyeyim
Çok geçmiş olsun loramm ciddi bir durum yoktur inşaAllahBugün serbest takıldım planlarım vardi ama düştüm ayağım fena şiştievin diger ahalileri çalıştı hep mutfakta eh işte
Yok abla şişti basamadım üzerine yarina gecer insallah. Mutfaktaki koltuğun ağirlik taşiymiyor artikÇok geçmiş olsun loramm ciddi bir durum yoktur inşaAllah
Buz koydun mu ? Ayağının altına birşey koyup uzat, yüksekte tut yani... Evde hakiki zeytin yağı varsa, sür bağla yatarken. Şifa olsun lorammYok abla şişti basamadım üzerine yarina gecer insallah. Mutfaktaki koltuğun ağirlik taşiymiyor artik
Buz koydum evet jel sürdüm dediklerini de yaparimBuz koydun mu ? Ayağının altına birşey koyup uzat, yüksekte tut yani... Evde hakiki zeytin yağı varsa, sür bağla yatarken. Şifa olsun loramm
Geçmiş olsun loraBuz koydum evet jel sürdüm dediklerini de yaparimtesekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?