Şifa olsun efserim biz bugün gideceğiz. Çarşamba gününden beri et ve süt ürünleri tüketmiyorum ve çok rahatım elhamdülillahpenyez83 ben haçamatımı oldum
Sen ne yaptın ?
Şikinliğimi ve midemide söyledim dr ye gitmeden süt ve süt ürünlerini 15 gün bir kes dedi
Şifa olsun yarınada oruca niyet ettim kendimi iyi hissedersem tutacağım
Ben dünden başladım dün şişkik rahatsızlığım olmadıŞifa olsun efserim biz bugün gideceğiz. Çarşamba gününden beri et ve süt ürünleri tüketmiyorum ve çok rahatım elhamdülillah
Çarşamba perşembe ve cuma günü oruçtum ondan mı çok rahattım bilemiyorum. Dünde iyiydim. Bakalım bende kendimi takip ediyorum.
3 gün sonrası fark ediliyorBen dünden başladım dün şişkik rahatsızlığım olmadı
haçamat sonrası haçamat yeriririne kantoron yağı sür ben gecen sefer sürdüm rahat iyleşti3 gün sonrası fark ediliyor
Çok geçmiş olsun dr gitseydin keşkeBugün serbest takıldım planlarım vardi ama düştüm ayağım fena şiştievin diger ahalileri çalıştı hep mutfakta eh işte
Sakalım yok ki sözüm geçsinBen dünden başladım dün şişkik rahatsızlığım olmadı
Sen bir dükkan açSakalım yok ki sözüm geçsin
Hacamatı yapan ablamız, işlem bitince hemen sürüyorhaçamat sonrası haçamat yeriririne kantoron yağı sür ben gecen sefer sürdüm rahat iyleşti
Evde yoksa iste 3 gün ara sür hemen iyileşiyorHacamatı yapan ablamız, işlem bitince hemen sürüyor
Geçmiş olsun lora
Sağ olun❤ gerek duymadım ama şişme daha aartmış sanırım gidicemÇok geçmiş olsun dr gitseydin keşke
Geçmiş olsunSağ olun❤ gerek duymadım ama şişme daha aartmış sanırım gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?