Buz koyup basmaman uzatman lazım altına yastık koyupSağ olun❤ gerek duymadım ama şişme daha aartmış sanırım gidicem
Ne oldu?ben yine atlaya hoplaya okudum demekSağ olun❤ gerek duymadım ama şişme daha aartmış sanırım gidicem
Tesekkur ederim canımGeçmiş olsun
Yaptım akşam yüksekte de tuttumda gidiyorum birazdan bacağima da uzaniyordu agri gerildi sandim diz kapagimin arkada şişmişBuz koyup basmaman uzatman lazım altına yastık koyup
DüştümNe oldu?ben yine atlaya hoplaya okudum demek
Sagol canimAktif Lora geçmiş olsun canım
Tövbe est git bakalımTesekkur ederim canım
Yaptım akşam yüksekte de tuttumda gidiyorum birazdan bacağima da uzaniyordu agri gerildi sandim diz kapagimin arkada şişmiş
Düştüm
Sagol canim
Ammann şimdi nasılsınTesekkur ederim canım
Yaptım akşam yüksekte de tuttumda gidiyorum birazdan bacağima da uzaniyordu agri gerildi sandim diz kapagimin arkada şişmiş
Düştüm
Sagol canim
Abla kalbinin temizliğini d vitamini eksikliğini nasıl anlıyor acaba ?Efser ele hoş ele hoşum kiii şuan şifa olsun sana bana hacamat yaptıran herkese
Kalbim tertemizmiş eylee dedi abla. D vitaminim eksikmiş, bağışıklık sistemi için sabahları aç karnına ceviz ye bol su iç ve 1 saat sonra kahvaltı et dedi. Ramazan dan önce yine gideceğiz nasip olursa.
Kanın renginden ve vücudun renginden ( sanırım )Abla kalbinin temizliğini d vitamini eksikliğini nasıl anlıyor acaba ?
Çok şaşırdımKanın renginden ve vücudun renginden ( sanırım )
Vücudumuzdaki damarlar, kan akışı, kemik yapısı vs. vs... bunlardan yola çıkarak anlıyorlar demek ki ablamm bilemiyorum. Bende ilk kez gittiğimde ne varsa söyledi hanim. bende şaşırdım kaldım.Çok şaşırdımannemde yıllar önce yaptırmıştı onada bel kemiğinde yamukluk var küçükken kötü bi şekilde düştün mü demişti. Yani nasıl anlıyorlar ben anlamıyorum
Şifa olsun peygamberimizin önerdiği her şeyde bir hikmet varEfser ele hoş ele hoşum kiii şuan şifa olsun sana bana hacamat yaptıran herkese
Kalbim tertemizmiş eylee dedi abla. D vitaminim eksikmiş, bağışıklık sistemi için sabahları aç karnına ceviz ye bol su iç ve 1 saat sonra kahvaltı et dedi. Ramazan dan önce yine gideceğiz nasip olursa.
Çatlamış ağrısı ondandı herhalde. Alcı dedi kabul etmedimAmmann şimdi nasılsın
Keşke alsaydın alcıyaÇatlamış ağrısı ondandı herhalde. Alcı dedi kabul etmedimkrem falan verdi. Gecer insallah
Kuzum ehli olan bunu sık yapanlar anlıyorlarÇok şaşırdımannemde yıllar önce yaptırmıştı onada bel kemiğinde yamukluk var küçükken kötü bi şekilde düştün mü demişti. Yani nasıl anlıyorlar ben anlamıyorum
Geçmiş olsan loraÇatlamış ağrısı ondandı herhalde. Alcı dedi kabul etmedimkrem falan verdi. Gecer insallah
Keşke bende bulsam iyi birini ya bana ne diyecek acaba araştırıyım bariKuzum ehli olan bunu sık yapanlar anlıyorlar
Kanın rengine akışına pıtılaşmasına sırt duruşuna varana kadar bugün sindirim sistemimin şikayetlerimi söylemeden başlamadan sırtıma bakıp niye kasların regin ağrın var diye kendi sordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?